Ne ítélj elsőre, sokkal gyorsabb és sokoldalúbb mint a windows, februárban lesz egy éve, hogy androidot használok, és soha többé winmo
1. Google calendarban (webes felületen) hozzáadod a magyar névnapokat és ünnepeket. Letöltesz egy calendar widgetet a Marketből, pl. Smooth calendar, vagy Gemini calendar. Ha az Accounts and sync-ben beállítod a calendart is szinkronizálásra, akkor megjelennek a widgeteken és a naptárban is.
2. Shotmee a Marketből: You are not allowed to view links.
Register or Login rootolt gép kell hozzá! Nem tudom hogy ez az android rootolnak minősül-e vagy sem. Pl. a Galaxy S-en a back és a Home gomb megnyomására alapból tud képernyőmentést csinálni.
3. Még nem próbáltam az O2-vel, de mintha a Wireless settingsben láttam volna usb settingst. Másik módszer, úgy szoktam, hogy Settings, Applications, Development, USB debugging pipa be (O2-n be volt pipálva) Rádugom a pcre, majd lehúzom fentről a notifi redőnyt és csatolom/mountolom usb drive-ként. A statusbar lehúzható, ott jelennek meg a notifik.
4. Mymobilerre gondolsz? Olyan nincs, illetve van egy MyPhoneexplorer program amivel lehet screenshotot csinálni: You are not allowed to view links.
Register or Login (cikk is volt a portálon róla, majd megkeresem ha kéred)
Screenshotot tudsz csinálni az adnroid sdkból a ddms.bat elindítása után is. (már ha van driver hozzá, gondolom)
Sokmindent leírtunk ám már az androidról: You are not allowed to view links.
Register or Login
Az SGS faq-ja is elég tartalmas, rövidítések és általános dolgok is vannak benne: You are not allowed to view links.
Register or Login
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ. Tudom, hogy már szép kis leírás összegyűlt a droidról, de ott is sok-sok oldalnyi infó van, amit most így hirtelenjében nehézkes lenne átolvasgatni.
Amúgy ez a droidos téma egyelőre csupán játék szinten mehet, mivel nem akarom legyilkolni az akkumat.
Amint meg lesz oldva a sleep, valószínű, hogy komolyabb tesztek alá fogom vetni a platformot.
Meg beszerzek hozzá egy min. 4 gigás microSD-t, mert így egy 512 megáson épp csak a rendszer megyeget és nincs SD-m.
Sziasztok!
AhogyRapidnak gondjai voltak a nevek importálásával én sem tudom azóta sem beimportálni a simkártyáról
a telefonszámaimat. No contacts on your m card üzenetet kapok az importálás után.
Valaki találkozott már ilyennel? Rapid esetleg neked sikerült megoldani. Gondolom igen.
Köszi Jasper
Contact-oknál menü, import és import all. Nekem ment. Igaz, csak másodikra, mert az első importálás közben a vége előtt lekapcsolta a kijelzőt, és mikor visszahoztam, akkor sehol nem volt semmi. Nem másolt át semmit. Utána második próbálkozáskor nem engedtem, hogy lekapcsolja a képernyőt (tapicskoltam közben
) és szépen befejezte.
Más:Én is találtam ám valamit!
Angry Birds 1.3.5 patch-elt változat. Megy az O2-n (bár kicsit lassúcska) és nincsenek fehér kockák!
You are not allowed to view links.
Register or
LoginYou are not allowed to view links.
Register or
LoginForrás:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginMegint más:Sándoréktól kérdezném, hogy mitől lehet az, hogy WinMo alatt 91%-ot jelez az akkura, droid alatt meg csak 74%-ot? Picit fura.