Kedves Pati , te mint gyakorlott droidos, kérdeznék pár dolgot:
- Hogy tudom berakni a névnapokat?
- Mivel tudok képernyőmentést csinálni
- Hogy tudom USB Storage módba rakni a cuccot?
- Esetleg mivel lehet videót felvenni a kütyüről?
Előre is köszi!
Amúgy atomkirály a cucc, bár vannak hiányosságai (nem a bétának, hanem magának a droidnak). Egyelőre nem látom, hogy lenne olyan sokoldalú, mint a WinMo. Annyi biztos, hogy gyorsabb.
Ne ítélj elsőre, sokkal gyorsabb és sokoldalúbb mint a windows, februárban lesz egy éve, hogy androidot használok, és soha többé winmo
1. Google calendarban (webes felületen) hozzáadod a magyar névnapokat és ünnepeket. Letöltesz egy calendar widgetet a Marketből, pl. Smooth calendar, vagy Gemini calendar. Ha az Accounts and sync-ben beállítod a calendart is szinkronizálásra, akkor megjelennek a widgeteken és a naptárban is.
2. Shotmee a Marketből: You are not allowed to view links.
Register or
Login rootolt gép kell hozzá! Nem tudom hogy ez az android rootolnak minősül-e vagy sem. Pl. a Galaxy S-en a back és a Home gomb megnyomására alapból tud képernyőmentést csinálni.
3. Még nem próbáltam az O2-vel, de mintha a Wireless settingsben láttam volna usb settingst. Másik módszer, úgy szoktam, hogy Settings, Applications, Development, USB debugging pipa be (O2-n be volt pipálva) Rádugom a pcre, majd lehúzom fentről a notifi redőnyt és csatolom/mountolom usb drive-ként. A statusbar lehúzható, ott jelennek meg a notifik.
4. Mymobilerre gondolsz? Olyan nincs, illetve van egy MyPhoneexplorer program amivel lehet screenshotot csinálni: You are not allowed to view links.
Register or
Login (cikk is volt a portálon róla, majd megkeresem ha kéred)
Screenshotot tudsz csinálni az adnroid sdkból a ddms.bat elindítása után is. (már ha van driver hozzá, gondolom)
Sokmindent leírtunk ám már az androidról: You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz SGS faq-ja is elég tartalmas, rövidítések és általános dolgok is vannak benne: You are not allowed to view links.
Register or
Login