2024, 11 28, 06:53:33

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526918 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alabama20

• Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5225 Dátum: 2011, 12 06, 14:33:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Épp azon töprengtem hogy  mióta a  mini tools-ot frissítettem azóta érdekes módon opcióknál felhozza hogy ext4 partíciót is lehet vele létrehozni, mivel eddig csak ext 3 volt , szóval ez arra enged következtetni hogy win7 alatt is meglehetne csinálni ezta  kézi telepítést  :hmm:    Mostmár minden adott hozzá , vagy csak én gondolom rosszul ,   Valaki ebben meg tudni erősíteni vagy cáfolni ??

Magát a partíciót létrehozhatod, viszont felrakni windows alól a cuccokat az ext4-partícióra nem sűrűn fogod. (Max VmWare-val virtuális gépen amin ubuntu/linux van)...
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető berem

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
« Reply #5226 Dátum: 2011, 12 06, 14:52:32 »
Sziasztok
Kis segitseget szeretnek kerni toletek.  :)
Elinditottam az uj Android telepiteset a telcsin, de sajnos addig jutottam el amikor a haret.exe-t elinditom, hogy

LOADING ANDROID ON OMNIA 2

Ezutan meg nem akar csinalni semmit sem. Mi lehet a gondja es miknet lehet orvosolni szereintetek? :hmm:

Koszonettel:
Berem

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5227 Dátum: 2011, 12 06, 15:21:03 »
Sziasztok
Elinditottam az uj Android telepiteset a telcsin, de sajnos addig jutottam el amikor a haret.exe-t elinditom, hogy

Ezutan meg nem akar csinalni semmit sem. Mi lehet a gondja es miknet lehet orvosolni szereintetek? :hmm:

Koszonettel:
Berem

Az első indítás nagyon sokáig tart! Türelem! De ha elfogy a türelem és tényleg nagyon sokáig tart akkor töröld le és próbáld meg újra feltelepíteni!

Nem elérhető gdave05

• Navigáció / Navigation: Nav n Go Igo8 8.3.2.83157 Európa térképpel +TMC
  • PDA: Samsung GT I9100 SGS2
  • PDA ROM: i9100xwlsj /3.031-siyah s2-v6.0b5
« Reply #5228 Dátum: 2011, 12 06, 17:58:33 »
Sziasztok

Koszonettel:
Berem

Valószinű hogy nem jó a startup txt-vagy nem jött létre az ext4 partició.meg kellene nézned .

Nem elérhető gabancs

• Navigáció / Navigation: belső
  • PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5229 Dátum: 2011, 12 06, 21:54:33 »
Bocsánatot kérek, hogy nem olvastam végig a 210 oldalt! Azt szeretném megkérdezni, hogy van e arra mód, hogy ne a windows alatt fusson az android, hanem önállóan, mint egy gyári androidos készüléknél? Tehát a windowst lecserélni androidra.

Nem elérhető Serenity

« Reply #5230 Dátum: 2011, 12 06, 22:07:36 »
Bocsánatot kérek, hogy nem olvastam végig a 210 oldalt! Azt szeretném megkérdezni, hogy van e arra mód, hogy ne a windows alatt fusson az android, hanem önállóan, mint egy gyári androidos készüléknél? Tehát a windowst lecserélni androidra.

Windows alól indítod de utána csak az android fut, nincs semmi windows-os dolog olyankor a memóriában... szóval nem fut a háttérben a windows! De teljesen lecserélni szóval android ROM-ot az Omnia II csinálni hatalmas meló! Szal szerintem a közeljövőben nem lesz! De ki tudja lehet hogy meglepnek a fejlesztők minket! :)

Nem elérhető gabancs

« Reply #5231 Dátum: 2011, 12 06, 22:20:11 »
Windows alól indítod de utána csak az android fut, nincs semmi windows-os dolog olyankor a memóriában... szóval nem fut a háttérben a windows! De teljesen lecserélni szóval android ROM-ot az Omnia II csinálni hatalmas meló! Szal szerintem a közeljövőben nem lesz! De ki tudja lehet hogy meglepnek a fejlesztők minket! :)

Értem! Az az nem igazán :-) Mi a fene a mobil telefon számítástechnikai szempontból? Mert PC-n ugye azt telepítek, amit akarok, és onnantól kezdve vagy windows pc vagy linux pc, de akár Mac is lehet. Nem igazán értem a mobil működését ebből a szempontból. Ugye az O2 együt jelent meg a Spica-val. Az egyik wines, a másik androidos. Mi a különbség, a nyilvánvalón kívül? Azt azért nem igazán tudom elképzelni, hogy más hardware van a két készülékben, na meg minek is lenne más. Az más kérdés, hogy más-más kategóriás mobil más procit videó gyorsítás használ, mint a maiak is. Pl. galaxy Ace 800 Mhz, az S plus meg 1400 Mhz. Ez így ok. De ugyan ezt a 800 megás procit használják más készülékben is, nem csak androidosban ugye....

Nem elérhető Yoretto

• Nem: Nő
« Reply #5232 Dátum: 2011, 12 06, 22:25:08 »
Sziasztok.

Nálam ma egyik pillről a másikra azt csinálja a drodid hogy  a wifit ha bekapcsolom, próbál keresni hálózatot majd pár másodperc és kikapcsol magától... miért csinálhatja? valakinek valami ötlet? próbáltam újraindítani a droidot, utána ezt csinálta és azóta is...

Nem elérhető Serenity

« Reply #5233 Dátum: 2011, 12 06, 22:30:35 »

Értem! Az az nem igazán :-) Mi a fene a mobil telefon számítástechnikai szempontból? Mert PC-n ugye azt telepítek, amit akarok, és onnantól kezdve vagy windows pc vagy linux pc, de akár Mac is lehet. Nem igazán értem a mobil működését ebből a szempontból. Ugye az O2 együt jelent meg a Spica-val. Az egyik wines, a másik androidos. Mi a különbség, a nyilvánvalón kívül? Azt azért nem igazán tudom elképzelni, hogy más hardware van a két készülékben, na meg minek is lenne más. Az más kérdés, hogy más-más kategóriás mobil más procit videó gyorsítás használ, mint a maiak is. Pl. galaxy Ace 800 Mhz, az S plus meg 1400 Mhz. Ez így ok. De ugyan ezt a 800 megás procit használják más készülékben is, nem csak androidosban ugye....

hát pedig sajnos sok minden befolyásolja a dolgokat mind hardveres mind szoftveres téren, ugye a sok driver, kernel stb..  bár olyan egyszerű lenne mint a pc-ken! Amúgy még Sándornak az volt az elején a célja hogy kedvünk szerint egyszerűen tudjuk változtatni az op. rendszereket!

Nem elérhető gabancs

« Reply #5234 Dátum: 2011, 12 06, 22:35:01 »
hát pedig sajnos sok minden befolyásolja a dolgokat mind hardveres mind szoftveres téren, ugye a sok driver, kernel stb..  bár olyan egyszerű lenne mint a pc-ken! Amúgy még Sándornak az volt az elején a célja hogy kedvünk szerint egyszerűen tudjuk változtatni az op. rendszereket!

És hol tart ez az elképzelés? Van realitása, vagy csak álom marad? Egyébként, hogy kell elképzelni egy mobilt? Az operációs rendszer be van égetve egy ROM-ba, és ugye így nem változtatható, hacsak nem tudja valaki kicserélni a ROM-ot, ami ugye elég vad ötlet, vagy elvileg lecserélhető?

Nem elérhető Serenity

« Reply #5235 Dátum: 2011, 12 06, 22:40:02 »
És hol tart ez az elképzelés? Van realitása, vagy csak álom marad? Egyébként, hogy kell elképzelni egy mobilt? Az operációs rendszer be van égetve egy ROM-ba, és ugye így nem változtatható, hacsak nem tudja valaki kicserélni a ROM-ot, ami ugye elég vad ötlet, vagy elvileg lecserélhető?

A HTC HD 2-nél már sikerült elérniük hogy lecseréljék a windows mobile romot androidra romra! Szóval idővel és sok munkával sikerülhetne az Omnia II-re!

Nem elérhető vini803

• PDA: s5830xwkt3
  • PDA ROM: s5830xwkt7
« Reply #5236 Dátum: 2011, 12 07, 12:33:11 »
Üdv!

Nagy csend van megint,ha kijön valami új,mindjárt 4,5 oldalt megúgrik :)Mikorra várható a beta2,vagy hogy áll a kamera és a fm rádió projekt?

Nem elérhető mman

• PDA: GT-I8000
  • PDA ROM: NXJJ1
« Reply #5237 Dátum: 2011, 12 07, 13:15:32 »
Sziasztok!

Ma elég fura dolog történt. Egyszercsak észrevettem hogy az akku órák óta 77%on áll erős wifizés mellett. Gyanús lett, feldugtam töltőre, de nem akart tölteni. Gépről sem, hálózatról sem. Gondoltam megnézem mi lehet, de adb logcat annyit írt ki hogy waiting device és utána semmi. Nyomtam egy reboot-ot androidban, de nem indult újra. Utána be sem kapcsolt a telefon. Akksi ki-be, utána sem(!!) Na így kikapcsolt állapotban feltettem töltőre, elkezdett tölteni, utána bekapcsolt. Most tart 4%-nál a töltés. Hiába néztem Androidban az akku infót előtte, mindent mutatott a hőmérsékletet, ez változott is néha, de a töltést nem jelezte, el sem kezdte. Csak gondoltam megosztom veletek. Fogalmam sincs mi lehetett..

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5238 Dátum: 2011, 12 07, 13:24:18 »
Sziasztok!

Ma elég fura dolog történt. Egyszercsak észrevettem hogy az akku órák óta 77%on áll erős wifizés mellett. Gyanús lett, feldugtam töltőre, de nem akart tölteni. Gépről sem, hálózatról sem. Gondoltam megnézem mi lehet, de adb logcat annyit írt ki hogy waiting device és utána semmi. Nyomtam egy reboot-ot androidban, de nem indult újra. Utána be sem kapcsolt a telefon. Akksi ki-be, utána sem(!!) Na így kikapcsolt állapotban feltettem töltőre, elkezdett tölteni, utána bekapcsolt. Most tart 4%-nál a töltés. Hiába néztem Androidban az akku infót előtte, mindent mutatott a hőmérsékletet, ez változott is néha, de a töltést nem jelezte, el sem kezdte. Csak gondoltam megosztom veletek. Fogalmam sincs mi lehetett..

én is jártam már ugyanígy pár napja :))) nekem 82%on ragadt be, aztán újraindítottam a telót és akkor 5 %ot mutatott

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #5239 Dátum: 2011, 12 07, 13:48:20 »
én is jártam már ugyanígy pár napja :))) nekem 82%on ragadt be, aztán újraindítottam a telót és akkor 5 %ot mutatott
Mindenkinek ajánlom a wifi-zés után újraindítani a droidot. Szerintem valamit összekeverhet a drájver a videódrájverrel.

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5240 Dátum: 2011, 12 07, 13:56:13 »
na sajna nekem behalt a droid:( :D mindenre egyből írja hogy leáll:) meg a telefon részre is :) magától vissza állított mindent alap beállításokra és azután kezdte el ezt :) pedig ma tettem újra fel mivel tegnap meg a wifi halt be :) nembaj, kicsit most pihen :)

Nem elérhető gdave05

« Reply #5241 Dátum: 2011, 12 07, 14:20:39 »

Ez szerintetek elfutna a kis O"Droidunkon? :D

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #5242 Dátum: 2011, 12 07, 14:36:52 »

Anno Galaxy 3-al próbáltam, de nem futott valami szépen. Gyengébb vas az O2-nél az tuti, de teljesen működő rendszer. Nem utolsó sorban annyi pénzt semmi képpen nem ér  ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Kiscsávó

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: samsung omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1/I8000XEHJG5/I8000XXJJ1
« Reply #5243 Dátum: 2011, 12 07, 14:40:36 »

Én felraktam de a szöveget összekuszálta, olvashatatlan lett., erősen akadozott ezért le is töröltem.

Nem elérhető gdave05

« Reply #5244 Dátum: 2011, 12 07, 14:56:34 »
Én felraktam de a szöveget összekuszálta, olvashatatlan lett., erősen akadozott ezért le is töröltem.

Köszi az infót! :'(

Nem elérhető Vyergas

• PDA: Samsung GT i8000
  • PDA ROM: TsunamICS 2.3 + Semaphore 1.2.2
« Reply #5245 Dátum: 2011, 12 07, 16:13:25 »
Felraktam a droidot 'kézi' telepítéssel.
A rendszer a my storage-n, a swap az sd kártyán.
Az a gondom, hogy a droid azt mondja nincs sd kártyám (holott a swapot használja róla).
Kinek van valami ötlete?

Nem elérhető gdave05

« Reply #5246 Dátum: 2011, 12 07, 16:51:00 »
Sziasztok.

Nálam ma egyik pillről a másikra azt csinálja a drodid hogy  a wifit ha bekapcsolom, próbál keresni hálózatot majd pár másodperc és kikapcsol magától... miért csinálhatja? valakinek valami ötlet? próbáltam újraindítani a droidot, utána ezt csinálta és azóta is...

Ugyanez a szindróma :D

Nem elérhető kemilke

• Navigáció / Navigation: google
  • PDA: Samsung galaxy s mini, LG G2 mini
  • PDA ROM: l9195XXUBML4
« Reply #5247 Dátum: 2011, 12 07, 20:45:15 »
Nalam tegnap delelott jol mukodott aztan delben ugy elalukalt, hogy nem sikerult sehogy sem felebresztenem, aksi ki be de utanna a loading omnianal tovabb nem megy 3szor probaltam, csak ujra telepites oldotta meg, aztan ma keresgeltem a marketon egy csak ugy hirtelen kufagyott es ezt is csak az ujra telepiotes oldotta meg a dolgokat, tehat ha kifagy akkor a telepites kelti ujbol eletre nallam, gondoltam megosztom veletek. Amugy nagyon jo ez a CM gyors es minden mukodik. Koszonet a fejlesztoknek :)

Nem elérhető jano

• Navigáció / Navigation: nav n go
  • PDA: samsung omnia
  • PDA ROM: i900bshi1/bshi1
« Reply #5248 Dátum: 2011, 12 07, 20:48:35 »
Miért nem müködik a wifi?Csak keres de nem találja valaki tuná erre a választ?

Nem elérhető Yoretto

« Reply #5249 Dátum: 2011, 12 07, 20:55:11 »
Miért nem müködik a wifi?Csak keres de nem találja valaki tuná erre a választ?

nálam is ugyanez volt, aztán újra tettem a droidot, utána működött, aztán pár órára rá az egész droid összeomlott... :)) vissza tette magát teljesen alapra, majd mindenre kiírta hogy a művelet leállt stb :))))