2024, 11 29, 09:37:42

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4625 Dátum: 2011, 11 16, 17:40:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Erröl volt már szó, nem is olyan nagyon régen. Keress olyat, hogy SOC.

Más:
Másnak is meg van hülyülve az iránytűje? Nekem a Google Sky Map-ben Északon Dél van és Keleten Nyugat.  :shock:

Sent from my GT-I8000 using Tapatalk

A probléma a google-l van.
Ha elixir2, vagy gps statust használsz az iránytű teljesen ok.
az m910 froyo-ban a google maps-ben a térkép is fordul és dől úgy mint a goole earth-ben (nálunk nem. nem
tudom miért. {alacsony prioritás} ) ....

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4626 Dátum: 2011, 11 16, 17:48:29 »
Próbaképpen megmértem a 2GB-s (használható) SD-met is.

5,8MB/sec olvasás
4,2MB/sec írás

Természetesen a gyártók a sebességet folymatos raw partició irásra, nem file rendszer írásra adják
ezért a 4,2 a 6 helyett.

Nem elérhető alabama20

• Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #4627 Dátum: 2011, 11 16, 18:08:18 »
Sándor és ha a Nand-on lenne az mennyivel lenne gyorsabb? (Gondolom a NAND =/=  My Storage)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #4628 Dátum: 2011, 11 16, 18:46:45 »
Sándor és ha a Nand-on lenne az mennyivel lenne gyorsabb? (Gondolom a NAND =/=  My Storage)

Ha befejeztem a Phone IMEI kérdést akkor rakom be a NAND drivert.
A NAND rendes memoria interfészen van 32bit cim + adat busz
az SD 6 vezetékes GPIO-s soros interfészen (csatornánként).
Hogy mennyire gyors azt meg kell mérni. De ha csak az android /data dir-jét oda tehetnénk (dalvik cache)
óriási gyorsulást tapasztalnánk. Nem beszélve arról a 9mA-es fogyasztáról amit az sd eszik csatornánként.

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #4629 Dátum: 2011, 11 16, 20:06:33 »
Hogy mennyire gyors azt meg kell mérni. De ha csak az android /data dir-jét oda tehetnénk (dalvik cache)
óriási gyorsulást tapasztalnánk. Nem beszélve arról a 9mA-es fogyasztáról amit az sd eszik csatornánként.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az igen...
Ez a Béta4 vagy egy Update béta3 hoz?  Még idén sor kerülhet rá?
Nagyon köszönjük előre is!

Nem elérhető alabama20

« Reply #4630 Dátum: 2011, 11 16, 20:21:44 »

Én csak a azt szerettem volna tudni hogy miben különbözik a my storage-től a NAND :D Köszi a választ!
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #4631 Dátum: 2011, 11 16, 20:37:28 »
Én csak a azt szerettem volna tudni hogy miben különbözik a my storage-től a NAND :D Köszi a választ!

A My Storage az egy flash memória (mint az SD), csak nem külső foglalatban, hanem közvetlenül az alaplapra szerelve.

A NAND is egy Flash memória fajta, de teljesen más elven működik és nagyságrendekkel gyorsabb. Ez az, ahol a WinMo ROM található, ahonnan fut a WM.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #4632 Dátum: 2011, 11 16, 21:02:57 »
A NAND is egy Flash memória fajta, de teljesen más elven működik és nagyságrendekkel gyorsabb. Ez az, ahol a WinMo ROM található, ahonnan fut a WM.

Na és arra lenne jó valahogy átvarázsolni a droidot csak hát ahhoz kell boot-loader, szóval nem olyan egyszerű! :(

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #4633 Dátum: 2011, 11 16, 21:17:24 »
Na és arra lenne jó valahogy átvarázsolni a droidot csak hát ahhoz kell boot-loader, szóval nem olyan egyszerű! :(
szerintem itt valami más trükk lesz! De majd kiderül... :D

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #4634 Dátum: 2011, 11 16, 21:23:15 »
A Google Maps is akkor mutatja, hogy Dél felé nézek, mikor Észak felé vagyok fordulva. Valakinek ötlet? Vagy a szenzorvezérléssel lenne gond?
NEKEM IS!
Na végre, b*sszus! Már vagy háromszor kérdeztem, de általában  (majdnem) senki nem válaszol nekem  :'( ;)
Most akkor megkérdeznék valamit szintén sokadszorra...
Senkit nem zavar, hogy kevés a szín az amoledünkön? Pedig bírna többet!
Sándor, nagy kérés lenne egy 18(?)... esetleg 24-bites driver?  :ima:
O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4635 Dátum: 2011, 11 16, 21:29:36 »
NEKEM IS!
Na végre, b*sszus! Már vagy háromszor kérdeztem, de általában  (majdnem) senki nem válaszol nekem  :'( ;)

Egyelőre nem ez az elsődleges szerintem. majd mindent szépen sorjában. :)

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #4636 Dátum: 2011, 11 16, 21:32:26 »
NEKEM IS!

Engem annyira nem zavar bár ha tudd többet akkor jó lenne kihozni belőle a maximumot! Engem igazából a telefon része zavar a legjobban, baromi lassan ébred a képernyő ha hívnak! :(

Nem elérhető sniper112

• PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #4637 Dátum: 2011, 11 16, 22:20:23 »
hello.nekem ami nem volt jó az a kamera béta 1 óta nem mükszik elsem indul. a béta3 elég jó és főleg az autoinstallerja tökéletesen mükszik.de az update nem jó legalábbis elég sok féle -képpen próbáltam.ami nem jó még az a ha winmo alatt nem dugnám rá az usbt akkor droig alatt nem ismeri fel és kifagy.
szintén rossz mikor pl  huzamosabb ideig nem használom és megnyomom a feléled gombot és nem ébred fel csak többszöri gombnyomás után sőt valamikor felsem ébred úgy marad.de volt rá példa arra is hogy felébredt húztam el az unlockot és aztán már újra is indult a droid amit eljátszott többször is egymás után.telefonrésze nekem kb 5 ms  ut án éledt fel és mutatta ki hiv ez egész jó.ami rossz hogy néha halk a mikrofon része vagy rossz a vétel erőssége és zajos néha  de ezek már nem túl gyakori hibák ja meg az auto brightness se mükszik pedig rajta van az update1.de ha ezeket leszámítom már elég praktikus és gyors droidot kapunk amit köszönök szépen:)

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #4638 Dátum: 2011, 11 17, 08:34:08 »
Raktál rá Froyo beta3, update 1 fix -et? Nekem azóta jó!

hello.nekem ami nem volt jó az a kamera béta 1 óta nem mükszik elsem indul. a béta3 elég jó és főleg az autoinstallerja tökéletesen mükszik.de az update nem jó legalábbis elég sok féle -képpen próbáltam.ami nem jó még az a ha winmo alatt nem dugnám rá az usbt akkor droig alatt nem ismeri fel és kifagy.
szintén rossz mikor pl  huzamosabb ideig nem használom és megnyomom a feléled gombot és nem ébred fel csak többszöri gombnyomás után sőt valamikor felsem ébred úgy marad.de volt rá példa arra is hogy felébredt húztam el az unlockot és aztán már újra is indult a droid amit eljátszott többször is egymás után.telefonrésze nekem kb 5 ms  ut án éledt fel és mutatta ki hiv ez egész jó.ami rossz hogy néha halk a mikrofon része vagy rossz a vétel erőssége és zajos néha  de ezek már nem túl gyakori hibák ja meg az auto brightness se mükszik pedig rajta van az update1.de ha ezeket leszámítom már elég praktikus és gyors droidot kapunk amit köszönök szépen:)

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
« Reply #4639 Dátum: 2011, 11 17, 08:46:18 »
NEKEM IS!

A driver 16 bites. Ha van kedved megcsinálhatod a 24 bitest (segítek).  Nálam jelengeg ez a lista végén van.

Prioritás: Telo (IMEI), NAND, kamera, VFP-s dalvik, 24 bites video.

Az android 24 bites csak egy "blendinggel 16-ra van konvertálva.

Nem elérhető wildc2

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Omnia2
« Reply #4640 Dátum: 2011, 11 17, 09:44:09 »
Hali. Feltettem az android beta 3-at a telóra, és mikor elindul az android a nyelv kiválasztásnál kiválasztom a nyelvet, és a klikk az android jelre kiír mindig egy hibát:process system is not responding..  Nem tudja valaki véletlenül milehet?

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #4641 Dátum: 2011, 11 17, 16:08:01 »
A driver 16 bites. Ha van kedved megcsinálhatod a 24 bitest (segítek).  Nálam jelengeg ez a lista végén van.
Prioritás: Telo (IMEI), NAND, kamera, VFP-s dalvik, 24 bites video.
Az android 24 bites csak egy "blendinggel 16-ra van konvertálva.
Köszönöm Sándor!
Szívesen kivárom én a lista végét is és meg is csinálom, ha tényleg azt gondolod, hogy meg tudom  :oops:
Valószínűleg az én fejem lehet itt a topikban az egyik leglegömbölyítettebb kocka, de azért várom a kihívást!  :)
Erezhetően lelassulna, vagy sokkal többet fogyasztana?
O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető sniper112

• PDA: samsung omnia 2
« Reply #4642 Dátum: 2011, 11 17, 16:16:04 »
hello ma teszteltem a blútútot a bétaupdate1fixssel és bekapcsolni bekapcsol és hiába kapcsolom be hogy látható nem látták mások a telefonomat se a galaxy mini se a galaxy ace.nem tom miért nem volt jó a blútút.

Nem elérhető hudakmuvek

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000 + Samsung GT-i8000 OMNIA II + MITAC MIO A701 + HTC P3300
  • PDA ROM: JillyBean 4.1.1 ParanoidAndroid, WM6.5 RAPIDNXXJJ1+SPB Shell 3.5.5+Android Froyo BETA3 DualBOOT system
« Reply #4643 Dátum: 2011, 11 17, 16:48:33 »
Class 2-vel el se kezdjétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Class 2 = 2MB/sec írási sebesség
Class 4 = 4
Class 6 = 6
Class 10 > 10MB/sec

Én class 6-osat használok ami teljesen elfogadható.
Próbaképpen feltettem egy 8Gb class 4 Sony kártyára is, a készülék használhatatlanná vált
3 - 4 sec várakozási idők egy egyszerű program betöltésénél ( a class 6-nál ezek < 1 sec)
megmértem külső kártyaolvasóval 1,2 MB/sec átlagos írási sebességet kaptam (ez szégyen Sony)

ezt most rendeltem meg:  You are not allowed to view links. Register or Login
24 MB/sec olvasás
20 MB/sec írás.
a HW biztosan bírni fogja, a kérdés csak a fogyasztása.
a belsőt is class 6-os ra saccolom, mivel az i/o bachmark-jaim a 2GB C6 külső SD-méhez.

Na kérem, ez ám a szakszerű válasz...Köszönöm.
Ezen felbuzdulva vettem egy Samsung 32Gb Class10-et (12,5eFt), amitől az O2 Droid felgyursult. Kb. dupla gyors lett...
Teszteltem: 11-13Mb/sec-el ír és 18-20Mb/sec olvas. Gyakolatilag ami lagolás volt, ahhoz képest ez már semmi.
Az a baj a my storage-ba nem tudom hogy kell telepíteni, pedig tesztelném ott is, hogy hasít.
A leírások alapján nem mertem nekiállni, mivel nem egyértelműek a lépések.
Ha van valakinek kedve szépen pontba szedve leírni mit hogy kell csinálni, azt nagyon megköszönném.
egyébként a legutóbbi Zimage (2011.11.17-i) fix-et felrakva, megzakkant a giroszkópom. Mindig 90°-kal elforgatja a képet, mint ahogy állnia kellene...Nem is értem mivan.

Nem elérhető alcapone3

• PDA: Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #4644 Dátum: 2011, 11 17, 18:40:07 »
2011-11-16: Froyo beta3, update 1 fix észrevétel.

Fájó szívvel írom, de második alkalom, hogy lefagyott a gép amióta fent van :(

Első eset: Ébresztő ébreszt, én jó munkás révén használom a szundi funkciót. Természetesen minimum 3-4 szer. Ezután a gép lefagy, kijelző világít. Erre persze csak akkor jöttem rá amikor már késő volt. Már 15 perce dolgoznom kellett volna, de én persze még akkor keltem :D

Második: bluetooth füles párosít. Próbahívás. A hang szakadozik, beszédemet halkan hallani. Ez nem zavar úgysem használom, csak gondoltam kipróbálom. Füles kikapcs és a telefon újra lefagy.

Ezeket leszámítva nekem tökéletesen fut. Az meg, hogy hibák vannak nem zavar. Ezért béta. 
Ha valakinek nem tetszik valami, használjon WinMo-t. Örüljünk, hogy legalább valaki foglalkozik vele.

Nem elérhető alabama20

« Reply #4645 Dátum: 2011, 11 17, 19:11:47 »
Na ma vettem anyámnak egy tabletet... Nem kell vmi extra cuccra gondolni, de azért 1GHz Proci meg van (ARM 11) + 256MB RAM + 4GB ROM... Ja és a legfontosabb Android 2.3.3 (kernel:2.6.35.7) Gingerbread :DDD SZóval most nyúzom 1000-el :)

Nem elérhető alabama20

« Reply #4646 Dátum: 2011, 11 17, 19:13:31 »
2011-11-16: Froyo beta3, update 1 fix észrevétel.

Fájó szívvel írom, de második alkalom, hogy lefagyott a gép amióta fent van :(

Első eset: Ébresztő ébreszt, én jó munkás révén használom a szundi funkciót. Természetesen minimum 3-4 szer. Ezután a gép lefagy, kijelző világít. Erre persze csak akkor jöttem rá amikor már késő volt. Már 15 perce dolgoznom kellett volna, de én persze még akkor keltem :D

Második: bluetooth füles párosít. Próbahívás. A hang szakadozik, beszédemet halkan hallani. Ez nem zavar úgysem használom, csak gondoltam kipróbálom. Füles kikapcs és a telefon újra lefagy.

Ezeket leszámítva nekem tökéletesen fut. Az meg, hogy hibák vannak nem zavar. Ezért béta. 
Ha valakinek nem tetszik valami, használjon WinMo-t. Örüljünk, hogy legalább valaki foglalkozik vele.

Nekem végképp nem fagy ki... 1x volt de az az én hibám volt mert LW + csomó widget aztán elszenderült mint csipkerózsika, de helyreraktam és azóta hibátlanul megy.

Nem elérhető partvis

• PDA: Lenovo K920
« Reply #4647 Dátum: 2011, 11 18, 07:36:22 »
egyébként a legutóbbi Zimage (2011.11.17-i) fix-et felrakva, megzakkant a giroszkópom. Mindig 90°-kal elforgatja a képet, mint ahogy állnia kellene...Nem is értem mivan.

Ne csak a fixet rakd fel. Az önmagában kevés. Az update 1 is kell hozzá, mival az tartalmazza az egyéb változásokat. Ha elforog a kép 90 fokkal az az update hiánya miatt van.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4648 Dátum: 2011, 11 18, 17:49:08 »
Reggel 7 óra óta kb. 30 perc telefonálással, meg kicsi játékkal, úgy hogy a 2G be van pipálva, 98%-ról 83%ra csökkent a töltöttség. Szerintem ez nagyon jó. Most már csak a 2G-nek bepipálva kellene maradnia restart után is.

Nem lehetséges, hogy valami jogosultsági probléma miatt nem mentődik el?

Nem elérhető csabastv

• PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNEA Stock
« Reply #4649 Dátum: 2011, 11 18, 21:11:19 »
Winmo alatt is állítsd be a 2g-t

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk