Sziasztok, segítséget kérnék. Próbáltam az automatikus telepítővel feltenni, de nem sikerült. A jelenlegi ROM verzió : PDA:RAPIDNXXJJ1 Telefon:I8000XXJJ1. Esetleg ezeket kell lecserélni? Ha igen mire célszerű? Kösz előre is.
MINDENT WM6 ALÓL:
-Először formázd a kártyát! (ezzel szenvedtem sokat az elején, mert először csak töröltem a rajta lévő adatokat)
-Bemásolod a froyo_beta3 könyvtáron belüli fájlokat és az o2beta könyvtárat A MY STORAGE-ba, majd innen:
-o2beta könyvtárból indítod az androidinstall.exe-t és vársz...nagyon sokat (újraparticionál, ráteszi a rendszert)!, amíg újra nem indul a WIN6,
-a MY STORAGE-ból indítod a Haret.exe-t, vársz...vársz (elég sokat), zözzen egyet, majd indul a droid.
Frissítés: a MY STORAGE-ba bemásolod (wm6 alól) AZ FRB3...(3darab fájlt), majd indítod a Haret.exe-vel a droidot. Ha eltűnik a MY STORAGE-ból az frb3update.sh fájl, örülsz.
Megjegyzés: a haret.exet kiraktam ikonként a WM6 alá, így könnyebben indíthatom,
Feltelepítettem a WM6 alá a Gen.Y DualBOOT WVGA storage card programot, ami az elején segít, hogy melyik rendszert indítsd. A Haret.exe-t bemásoltam, ha jól emlékszem a memóriakártyára, a többi indítóval (amiket a MY STORAGE-ba bemásoltam)