0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
A My Storage-n keletkezik egy log.txt, annak a tartalma kellene ahhoz hogy megmondjam mi a gond - pl. nem konzisztens a filerendszer...
nekem 1024-essel egy idő után pukkan egyet a kis majdnem androidos omniám és újraindul vajh mivan véle :D megoldom! (remélem)
Mi kizárólag ingyen dolgozunk
Ooóó,milyen roham lesz itt nemsokára!!!! nem semmi!gratula
A My Storage\log.txt ben az ujraindulás után amennyiben van egy olyan sor hogy:Warning: File system is reporting the free space as...... az sajnos nem figyelmeztetés, hanem hiba. Ilyenkor a filerendszer nincs rendben, talán a chkdsk helyrehozza.
A kikapcsoló gombbal nem kapcsol ki a pda.Marad az aksi kivétel?
Üdv Mindenkinek!Először is remek munkát végeztetek, imádom már most. Számomra a fagyások eléggé előjönnek. A marketben való keresgélésben szokott leginkább lefagyni nekem és induláskor is eléggé nehézkesen jön elő a pin bekérés, már amikor előjön. Lehet, hogy tudtok erről, de ha nem akkor remélem segítek valamennyit. Holnap nyúzni fogom egész nap és még ma is valameddig, ha találkozok még valami szemet szúróval akkor leírom.
Nagyon szépen köszönjük uraim a kis Droidot.Nekem is az a problémám mint patience úrnak, ugyanaz jelenik meg a MyStorage\ log.txt ben. Hogyan és hol kell elindítani a chekdisket?Előre is köszönömeskimo
Hoppácska! Mit találtam a samdroidon? Titok You are not allowed to view links. Register or Login tessenek letölteni, majd a my storage gyökerébe másolni, és indítani az androidot.
Ez ránk(Neio01 és én) vonatkozik?