Kedves Sándor!
Már leírtam többször de nem kaptam választ.
Béta3+update, my storagen a rendszer,a swap is.
Pin kódot használok a SIM kártyához. Gondolom nem csak én, ez nem is olyan meglepő
Indítási módok, és eredményei:
1 Amikor bekapcsolom a telefont, elindítom a Windowst. NEM adom meg a PIN-kódot, (mégse) és indítom a haret exe-t:
Elindul a a Droid, kéri a PIN-kódot, megadom: "pin unlock" és a telefon része NEM megy. Repülőgép üzem mód
-be majd -ki, semmi, ugyan úgy nem megy. Egy kis X van a térerő mellett.
2 Bekapcsolom a telefont, be jön a Windows, kéri a PIN-kódot, MEG adom neki, indítom a haret exe-t:
Elindul a Droid kéri a PIN-kódot, kiírja hogy "pin unlocked" és ELINDUL a telefon része.
3 Bekapcsolom a telefont, rapidboot, automatán elindul a haret exe, elindul a Droid, kéri a PIN-kódot, ki írja hogy "pin unloked" és NEM indul a telefon része. Repülőgép üzem mód -be majd -ki, semmi, ugyan úgy nem megy. Egy kis X van a térerő mellett.
4 Kikapcsolom a pin kódot, ELINDUL mindenhogyan a droid alatt a telefon része...
Magyarul ha PIN-t használok, és Windows alatt nem adom meg a PIN-t akkor nem fog elindulni, a telefon része a droidnak. Nem csak most, a béta2 nél is ez volt... Ez ismert hiba, vagy csak nálam van?
Az egész rendszer, ettől függetlenül nagyon -nagyon jól működik!!! És köszönjük az eddigieket is!