Az oldalra fordulás azért marad meg mert nem megy fel az update. Az update fájlok mystorage-on legyenek, mindenféleképpen, akár ott van a haret akár nincs.
Most formáztam újra az sd kártyát (8gb)
Üresen bent van a telefonban.
My storagen fent van a froyo_beta3.zip tartalma sértetlenül.
Indul az O2BETA mappában lévő androidinstall.exe (telepítés elindul szépen megcsinál minden partíciót SD-n) masina újraindul.
My storage gyökérben lévő haret.exe indítva. Első indításnál kicsit tovább kell várni de elindul az android. Itt nem állítok be semmit (nyelv,óra,google account). Ebben a fázisban ha be van pipálva az Auto-rotate screen akkor a kijelző álló helyzetben van. Hiába forgatom nincs mozgás. Restart.
Most win mobilon belül file kezelő, felmásolom a froyo_beta3_update1.zip tartalmát sértetlenül a my storage gyökérbe. Ezzel felülírva zImage-t. Ami gyökérben van: zimage, haret.exe, frb3update.sh, frb3update.tar, startup.txt, ext4.tar.gz
Ezek után a gyökérben található haret.exe indul és várok. És szomorúságomra, a kijelző forogni forog, de nem úgy ahogy kéne. Fekvő helyzetben álló, állóban fekvő
Ezek szerint nem települt az update.
Kérdem én, mit csinálok rosszul? Gondolom mindent
Végig olvasva a fórumot, sok variációt végig próbáltam de még mindig nem megy az update.