2024, 11 29, 17:41:27

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526999 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4450 Dátum: 2011, 11 10, 14:41:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Amúgy rapid adnál egy kis segítséget, hogy te mivel és hogyan backupolod az ext4-et?

Már párszor leírtam, hogy milyen paranccsal és hogyan kell...

keresőő
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető partvis

• PDA: Lenovo K920
« Reply #4451 Dátum: 2011, 11 10, 15:20:26 »
nem valószínü csak nem tudom mit kell benne átírni mire.

Én gparted-del néztem meg. Átírni most így hirtelen nem tudom hol kell, de ha vissza olvasol akkor le van írva.

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #4452 Dátum: 2011, 11 10, 15:23:00 »
Már párszor leírtam, hogy milyen paranccsal és hogyan kell...

keresőő

Hát igen, a keresés fájdalmas tud lenni néha :D
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Philcook

• PDA: Sony Z5 Compact
« Reply #4453 Dátum: 2011, 11 10, 16:16:27 »
Én gparted-del néztem meg. Átírni most így hirtelen nem tudom hol kell, de ha vissza olvasol akkor le van írva.
lehet átsiklottam fölötte de nem találom :D

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4454 Dátum: 2011, 11 10, 16:32:49 »
Tegnap reggel vettem le a töltőről. Volt telefonálás, wifis böngészés, telepítgetés, játék és most áll 26%-on. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alabama20

« Reply #4455 Dátum: 2011, 11 10, 16:49:47 »
Fene... Kipróbáltam 3 különböző FM Rádió APK-t, ebből 2 elindul, viszont az egyik végtelen ideig tölt, a másik meg kilép hogyha megnyomom a play gombot... Ha valakit érdekel a logcat...
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető partvis

« Reply #4456 Dátum: 2011, 11 10, 19:59:00 »
lehet átsiklottam fölötte de nem találom :D

Olyan sort keress amiben az sd van mountolva. (ezt szép magyarosan írtam, bocsi)
mount vfat /dev/block/mmcblk0pX

Az x helyén kell lennie a te számodnak, ha ez stimmel és még se jó akkor nem tudok sajna segíteni.

Nem elérhető bigbug

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: Ice Cream Sendwich (4.0)
« Reply #4457 Dátum: 2011, 11 10, 20:45:29 »
Sziasztok!

2 további problémám van, segítsetek légyszi.
- android alatt miért nem ismeri fel a gépem a telefont. (vagy hogy kell zenéket felmásolni, gondolom így  :) )
- az FM rádiót milyen programmal lehet használni? Azt hittem lesz rajta valami alapból, de nem találtam. Marketből letöltöttem párat, de egyik sem működik, vagy nem is fm hanem online.

Előre is köszi!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4458 Dátum: 2011, 11 10, 20:56:14 »
Sziasztok!

2 további problémám van, segítsetek légyszi.
- android alatt miért nem ismeri fel a gépem a telefont. (vagy hogy kell zenéket felmásolni, gondolom így  :) )
- az FM rádiót milyen programmal lehet használni? Azt hittem lesz rajta valami alapból, de nem találtam. Marketből letöltöttem párat, de egyik sem működik, vagy nem is fm hanem online.

Előre is köszi!

1. Nézz utána marketen a SwiFTP proginak, már ha van otthon WiFi-d.. Amúgy azért nem ismeri fel alapból a Windows, mert kell hozzá driver.
2. Egyelőre nincs FM rádiónk...

Más:
Banyek, sikerült végre beüzemelnem az iGO-t. Betojás, hogy magától elfordul. :D Ezt miért nem tudja a Windows-os? Igaz, hogy kissé puritán, legalábbis a Windows-oshoz képest nagyon is, de állat. :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4459 Dátum: 2011, 11 10, 21:01:11 »
Más:
Banyek, sikerült végre beüzemelnem az iGO-t. Betojás, hogy magától elfordul. :D Ezt miért nem tudja a Windows-os? Igaz, hogy kissé puritán, legalábbis a Windows-oshoz képest nagyon is, de állat. :D
Khm.... Igo nincs androidra, csak a Spica mellé adták anno...
Köszönöm, ha itt meg is áll a beszélgetés erről.  :ima: :ima:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4460 Dátum: 2011, 11 10, 21:22:47 »

Ejnyebejnye Rapid! Csúnya Rapid!  :D
Bocsika! Ezt én nem tudtam.  :(

Másegyéb:
Csináltam egy új Live Wallpaper telepítőt. Nincs benne más, csak a "LWP" támogatás, mivel úgysem ment egyik sem, ami benne volt.

A You are not allowed to view links. Register or Login-e nagyon szépen fut!

Nem elérhető alabama20

« Reply #4461 Dátum: 2011, 11 10, 22:33:37 »
Ejnyebejnye Rapid! Csúnya Rapid!  :D
Bocsika! Ezt én nem tudtam.  :(

Másegyéb:
Csináltam egy új Live Wallpaper telepítőt. Nincs benne más, csak a "LWP" támogatás, mivel úgysem ment egyik sem, ami benne volt.

A You are not allowed to view links. Register or Login-e nagyon szépen fut!

A PhysX LW se kutya ;)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4462 Dátum: 2011, 11 10, 22:46:46 »
A PhysX LW se kutya ;)

Brutális. :D

Nem elérhető alcapone3

• PDA: Omnia II
  • PDA ROM: RAPIDNXXJJ1
« Reply #4463 Dátum: 2011, 11 10, 23:14:33 »
/system/lib/hw/sensors.default.so ----  Ha van ilyenetek akkor azt töröljétek le!

Sajna nálam is ugyan az  a probléma. Ha be van pipálva az auto rotate, és simán tartom a telefont, akkor a telefon elfekteti a képet. Most telepítem újra 3. szor a telefont, és ötletem sincs mit csináljak.

froyo_beta3.zip telepítve sd kártyára (my storage ot még nem bolygatnám meg).
Ez után haret.exe futtat...elindul az android. Restart...
Felmásolom froyo_beta3_update1.zip tartalmát a my storage re, és leírtak szerint haret.exe futtat. Miután bejött az android még egy restart, és heret.exe. Sajnos semmi változás. frb3update.sh és frb3update.tar.gz sajnos megmarad a haret.exe mellett. Gondolom így a frissítés nem ment fel. Úgy is próbáltam, hogy átnevezem  frb2update.tar.gz és frb2update.sh re a fájlokat de így sincs változás.

/system/lib/hw/sensors.default.so -t törölni hogy tudom? Android alól természetesen nem lehet, nem engedi, és sajna csak windows7 el szolgálhatok. Így van valakinek ötlete, hogy ha nincs linuxom, hogy tudom törölni? :)

Előre is köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #4464 Dátum: 2011, 11 10, 23:44:19 »
Sajna nálam is ugyan az  a probléma. Ha be van pipálva az auto rotate, és simán tartom a telefont, akkor a telefon elfekteti a képet. Most telepítem újra 3. szor a telefont, és ötletem sincs mit csináljak.

Felmásolom froyo_beta3_update1.zip tartalmát a my storage re, és leírtak szerint haret.exe futtat. Miután bejött az android még egy restart, és heret.exe. Sajnos semmi változás. frb3update.sh és frb3update.tar.gz sajnos megmarad a haret.exe mellett. Gondolom így a frissítés nem ment fel. Úgy is próbáltam, hogy átnevezem  frb2update.tar.gz és frb2update.sh re a fájlokat de így sincs változás.

/system/lib/hw/sensors.default.so -t törölni hogy tudom? Android alól természetesen nem lehet, nem engedi, és sajna csak windows7 el szolgálhatok. Így van valakinek ötlete, hogy ha nincs linuxom, hogy tudom törölni? :)

Előre is köszönöm!
Tegnap irtam talan... Ha a telefonon kell, akkor a root explorerrel vagy a file experttel tudod torolni.  Ki csinalja a faq-ot sracok?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető alcapone3

« Reply #4465 Dátum: 2011, 11 10, 23:54:07 »
Tegnap irtam talan... Ha a telefonon kell, akkor a root explorerrel vagy a file experttel tudod torolni.  Ki csinalja a faq-ot sracok?

Köszönöm! Már töltöm is lefelé :)

Nem elérhető alcapone3

« Reply #4466 Dátum: 2011, 11 11, 00:19:27 »
Letöltöttem, de nem engedi törölni itt sem.

Az froyo_beta3_update1.zip sem megy. Mindenképpen ott maradnak a fájlok a haret.exe mellett. Kifogytam az ötletekből :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #4467 Dátum: 2011, 11 11, 00:45:20 »
Letöltöttem, de nem engedi törölni itt sem.

Az froyo_beta3_update1.zip sem megy. Mindenképpen ott maradnak a fájlok a haret.exe mellett. Kifogytam az ötletekből :(
r/w a system? Van erre is progi, ha a root explorer nem tenne azza, ezt is irtam a minap.

Nem elérhető alcapone3

« Reply #4468 Dátum: 2011, 11 11, 01:53:14 »
r/w a system? Van erre is progi, ha a root explorer nem tenne azza, ezt is irtam a minap.

Meg kerestem, letöltöttem :) Holnap folytatom azaz ma :) Most elteszem magam és alszok 4 órát :)

Köszönöm a gyors segítséget!! Jóéjt

Nem elérhető Árnyék71

• Navigáció / Navigation: Primo, Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S II, Galaxy S4 Active, Galaxy S5, LG G3
  • PDA ROM: CM 11,CM 10.2, G900FXXU1ANG9, V20h
« Reply #4469 Dátum: 2011, 11 11, 04:09:21 »
akkor engem átvertek az igo for androiddal?
megyek reklamálni :shock:

Nem elérhető partvis

« Reply #4470 Dátum: 2011, 11 11, 09:48:31 »

Előre is köszönöm!

Az oldalra fordulás azért marad meg mert nem megy fel az update. Az update fájlok mystorage-on legyenek, mindenféleképpen, akár ott van a haret akár nincs.

Nem elérhető alcapone3

« Reply #4471 Dátum: 2011, 11 11, 10:11:27 »
Az oldalra fordulás azért marad meg mert nem megy fel az update. Az update fájlok mystorage-on legyenek, mindenféleképpen, akár ott van a haret akár nincs.

Most formáztam újra az sd kártyát (8gb)

Üresen bent van a telefonban.
My storagen fent van a froyo_beta3.zip tartalma sértetlenül.
Indul az O2BETA mappában lévő androidinstall.exe (telepítés elindul szépen megcsinál minden partíciót SD-n) masina újraindul.

My storage gyökérben lévő haret.exe indítva. Első indításnál kicsit tovább kell várni de elindul az android. Itt nem állítok be semmit (nyelv,óra,google account). Ebben a fázisban ha be van pipálva az Auto-rotate screen akkor a kijelző álló helyzetben van. Hiába forgatom nincs mozgás. Restart.

Most win mobilon belül file kezelő, felmásolom a froyo_beta3_update1.zip tartalmát sértetlenül a my storage gyökérbe. Ezzel felülírva zImage-t. Ami gyökérben van: zimage, haret.exe, frb3update.sh, frb3update.tar, startup.txt, ext4.tar.gz

Ezek után a gyökérben található haret.exe indul és várok. És szomorúságomra, a kijelző forogni forog, de nem úgy ahogy kéne. Fekvő helyzetben álló, állóban fekvő :) Ezek szerint nem települt az update.

Kérdem én, mit csinálok rosszul? Gondolom mindent :) Végig olvasva a fórumot, sok variációt végig próbáltam de még mindig nem megy az update.

Nem elérhető Philcook

• PDA: Sony Z5 Compact
« Reply #4472 Dátum: 2011, 11 11, 10:56:16 »
Olyan sort keress amiben az sd van mountolva. (ezt szép magyarosan írtam, bocsi)
mount vfat /dev/block/mmcblk0pX

Az x helyén kell lennie a te számodnak, ha ez stimmel és még se jó akkor nem tudok sajna segíteni.
áhh így se megyen  :'( ha újra rakom az egészet akkor se, ha az SD-re rakom akkor se, ha másik sd-t rakok bele akkor se áá így meg nem lehet fényképezni se. Azt nem lehetne megcsinálni hogy my storagen a maradék FAT-ot 2 részre bontom és az init.rc-be meg aztírom majd, hogy mount vfat /dev/block/mmcblk1pX ??

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #4473 Dátum: 2011, 11 11, 12:03:37 »
Ha valaki tv-zni akar, akkor ajánlom SPB TV-t kiválóan működik, vannak magyar csatornák is.

Nem elérhető sniper112

• PDA: samsung omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #4474 Dátum: 2011, 11 11, 12:24:58 »
hello.nekem nem sikerült eddig az béta3 update 1 jét felrakni igy letöltöttem a rootexplorert és azzal az update1 ben található fájlokat felülirtam vele amik sikerültek is felülirni és újrainditottam a telefont . elméletileg sikerült.