2024, 11 30, 04:32:27

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 527016 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető alabama20

• Nem: Férfi
  • PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4200 Dátum: 2011, 11 02, 10:22:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem mind1, hogy milyen telót vesztek, csak androidos legyen :)

SonyEricsson is belendült, bár nekem sosem nőtt a szívemhez egy készüléke sem. HTC-k szerintem túl drágák, ellenben a hardverük toppon van. LG is egyre jobb masinákkal jön ki, bár a hallottak alapján a 2X sem lett a legfényesebb telójuk, nemtom az Optimus 3D milyen lehet. A Samu pedig szerintem nyújtja most jelenleg azt, ami kell a felhasználóknak...bár erősödhetne a telefonok burkolatának kialakításában, mert az SGS2 annak ellenére, hogy nagyon szép lett, azért ha leejteném 1m-ről kidobhatnám a kukába...

Hát én ha cserélek tuti hogy nem SE-t veszek, olyan ronda a design-ja semmi dögösség nincs benne. Meg hardverileg is 1 nagy fos(ami nálam döntő), valamint a nevek terén sem valami kreatívak Xperia ez,az, amaz :D

Nálam a prioritás:
1,Samsung
2,HTC
3,Nokia (Ha lesz WP7, bár ha most kellene választani inkább választanám az Android-ot, mert nem szeretném                 hogy a Microsoft újból leszarja a vásárlókat és beszüntesse a support-ot)
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető mman

• PDA: GT-I8000
  • PDA ROM: NXJJ1
« Reply #4201 Dátum: 2011, 11 02, 12:10:24 »
Nekem Windows alatt sikerült megoldanom, így a My Storage 400MB FAT, 1GB ext4, és az 500MB backup partíció, ami most már látható sajnos és nem tudtam elrejteni sem.  Most van My Storgae és My Storage2 is. :)

Az iGO SD-jén meg 128MB van a FAT után swap-nak. Minden szép és bazigyors. :) Ébredés nagyon gyors és most hagyom 90% akkuval szundizni reggelig. Majd jelentem, hogy mi lett.

Rapid!

Simán átméretezni nem lehet a My Storage-t? (nem primary particio!) Mert nem akarok hozzányúlni a hidden 500mb-oshoz. Hogy lehet azt esetleg lementeni hogy aztán vissza is menjen?

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #4202 Dátum: 2011, 11 02, 12:24:11 »
Rapid!

Simán átméretezni nem lehet a My Storage-t? (nem primary particio!) Mert nem akarok hozzányúlni a hidden 500mb-oshoz. Hogy lehet azt esetleg lementeni hogy aztán vissza is menjen?

De át lehet, én azt csináltam Windows alatt a MiniTool Partition Wizard-dal. Csak ez csinálta meg.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #4203 Dátum: 2011, 11 02, 12:50:55 »
Hát én ha cserélek tuti hogy nem SE-t veszek, olyan ronda a design-ja semmi dögösség nincs benne. Meg hardverileg is 1 nagy fos(ami nálam döntő), valamint a nevek terén sem valami kreatívak Xperia ez,az, amaz :D
Azért az Xperia Arc nem ronda látvány, sőt az Xperia Ray sem... A hardverre nem mondhatod, hogy fos, mert szinte minden új készülék, talán-talán nagyon hasonló elemeket rak bele kütyüjeikbe... A neveket, pedig végképp nem, mert ne menj messzire, de a Samsung már évek óta tolja a Galaxy nevet és már az isten sem tudja, hogy melyiknek mi a neve... Nézz át az android Samsung topikba, ahol szerintem már akkora káosz van, hogy ihaj, mert mind Galaxy...

Na off...droid to O2 :ok:

Nem elérhető mman

• PDA: GT-I8000
  • PDA ROM: NXJJ1
« Reply #4204 Dátum: 2011, 11 02, 13:43:53 »
De át lehet, én azt csináltam Windows alatt a MiniTool Partition Wizard-dal. Csak ez csinálta meg.

Kösz megnézem!:) Extended-el is megy? Nem akarok törölni mindent és primary-ra csinálni..mert akkor úszik a hidden.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4205 Dátum: 2011, 11 02, 13:50:22 »
Kösz megnézem!:) Extended-el is megy? Nem akarok törölni mindent és primary-ra csinálni..mert akkor úszik a hidden.

Igen, én úgy csináltam, viszont a hidden így is úszott és nem is sikerült újra elrejteni sajnos.

Viszont most raktak fel a saját ROM-omat és minden rendben ment. :) Semmi gondja nem volt azzal. hogy látható az 500MB-os partíció.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kist007

• PDA: GT-i8000
  • PDA ROM: I8000NXXIJ9
« Reply #4206 Dátum: 2011, 11 02, 16:05:30 »
Hi!

Nálam még mindig az a gond hogy kameránál kéri az sd-t, pedig a swap már a fat után van :\ valaki tud mgé valami okosat mondani?:)

thx

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #4207 Dátum: 2011, 11 02, 16:23:33 »
valaki meg abban segitsen nekem legyênszives hab tudja hogy ertessem meg a b3as Androidal hogy csak 2Gt hasznaljon. van erre valami marketes progi? mert a beàlitasokban hiaba ütöm àt.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4208 Dátum: 2011, 11 02, 16:32:29 »
valaki meg abban segitsen nekem legyênszives hab tudja hogy ertessem meg a b3as Androidal hogy csak 2Gt hasznaljon. van erre valami marketes progi? mert a beàlitasokban hiaba ütöm àt.

Szerintem az egy bug, hogy nem menti el a beállításokban, de majd Sándor megmondja.

Más:
Valaki mondjon már egy zseblámpa progit, ami megy az O2-n és a vakut használja zseblámpának.  :)

Nem elérhető Seeelback

• PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUDMH7
« Reply #4209 Dátum: 2011, 11 02, 19:57:11 »
Hali
Abban kérném a segítségeteket, hogy létrehozom a My Storagen és az SD-n is a szükséges partíciókat a megfelelő sorrendeben, és az érdekelne, hogy hol találom azt a fájlt amibe be kell írni hogy melyik partíció mi meg hol van?
Előre is köszi
$e€eŁß@©Ǩ

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4210 Dátum: 2011, 11 02, 21:41:27 »
Szerintem az egy bug, hogy nem menti el a beállításokban, de majd Sándor megmondja.

Más:
Valaki mondjon már egy zseblámpa progit, ami megy az O2-n és a vakut használja zseblámpának.  :)
Market -> light???

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #4211 Dátum: 2011, 11 02, 21:55:04 »
Market -> light???

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Kipróbáltam vagy 10et. Egyik sem megy. Most levelezek az egyiknek a készítőjével, aztán hátha. :) Majd meglássuk. Én egyelőre nem szeretnék droidra fejleszteni, mert nem vágom a Java-t.

Nem elérhető Seeelback

• PDA: Samsung I9505
  • PDA ROM: I9505XXUDMH7
« Reply #4212 Dátum: 2011, 11 03, 00:48:15 »
Kéne egy kis segítség srácok:

Csináltam 2 partíciót a My Storage-re sdb1 FAT sdb2 ext4 erre kicsomagoltam az et4.tar.gz-t
a SD kártyára csináltam egy 6GB-s FAT-ot egy 1 GB ext4-et és egy ~300MB-s swapot ebbe a sorrendbe. Mindegyik partíció elsődleges mind az SD-n mind a My Storage-n.

Létrhoztam a /system/etc/fstab ot és beleírtam amit kell

a startup.txt-mben ez van:

Set kernel zImage
Set ramsize 180*1024*1024
Set mtype 1626
Set ramaddr 0x50000000
Set kernelcrc 1
Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p2 init=/init console=ttySAC2,115200"
setbitp 0x7F008808 5 1
pfw 0x7f005800 4 0x3
pfw 0x7f005804 4 0x805
pfw 0x7f005808 4 0x7
pfw 0x7f00580c 4 0x0
pfw 0x7f005828 4 0x11
pfw 0x7f00582c 4 0x80
boot

A droid a Loadingig jut el. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj. Köszi
$e€eŁß@©Ǩ

Nem elérhető gazso

• Navigáció / Navigation: GoggleMaps, waze, g:hu
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE
« Reply #4213 Dátum: 2011, 11 03, 07:19:13 »
Új Market ami már állítólag gyors. You are not allowed to view links. Register or Login
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4214 Dátum: 2011, 11 03, 09:06:49 »
Kéne egy kis segítség srácok:

Csináltam 2 partíciót a My Storage-re sdb1 FAT sdb2 ext4 erre kicsomagoltam az et4.tar.gz-t
a SD kártyára csináltam egy 6GB-s FAT-ot egy 1 GB ext4-et és egy ~300MB-s swapot ebbe a sorrendbe. Mindegyik partíció elsődleges mind az SD-n mind a My Storage-n.

Létrhoztam a /system/etc/fstab ot és beleírtam amit kell

a startup.txt-mben ez van:

Set kernel zImage
Set ramsize 180*1024*1024
Set mtype 1626
Set ramaddr 0x50000000
Set kernelcrc 1
Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p2 init=/init console=ttySAC2,115200"
setbitp 0x7F008808 5 1
pfw 0x7f005800 4 0x3
pfw 0x7f005804 4 0x805
pfw 0x7f005808 4 0x7
pfw 0x7f00580c 4 0x0
pfw 0x7f005828 4 0x11
pfw 0x7f00582c 4 0x80
boot

A droid a Loadingig jut el. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj. Köszi

Miért csináltál ext4-et az SD-re? :)
Amúgy az első boot elég sokáig tart, még My Storage-on is. Nekem lazán volt vagy 10 perc, mire mindent bekesselt, meg mindent beállított magának. A swap-ot meg első indulás után tudod beállítani. Nekem az előre létrehozott fstab fájlt kinullázta, aztán csodálkoztam, hogy nem akar menni. :) Újra rá kellett másolnom az fstab-ot és beállítani, azután már ment.

Gondolkodom rajta, hogy csinálok egy videót a ß3-ról, csak most nincs itthon sógorom kamerája, amivel az elsőt csináltam. :)

Új Market ami már állítólag gyors. You are not allowed to view links. Register or Login

Köszi! Valóban mintha gyorsabb lenne. :) Téves. Ugyanúgy haldoklik. :( Visszamentem az eredetire, ami szépen fut.

Nem elérhető gaga1981

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: i900DXID1
« Reply #4215 Dátum: 2011, 11 03, 09:42:17 »
Sziasztok!

Segítsetek legyetek szívesek abban, hogyan tudom az O2-n (Android rá van rakva) a mikrofon hangerejét hangosabbra venni. Sokan panaszkodnak hogy nehezen hallanak és fura a hang. Nektek nincsen ilyen rossz tapasztalatotok? Vagy van esetleg valami megoldás hogy javítsak a hang minőségen?

A választ előre is nagyon köszönöm!

Üdv!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4216 Dátum: 2011, 11 03, 10:41:09 »
Mondja már meg valaki, hogy ha a böngészőben megtalálok egy programot a Market-ban, akkor a telefonon a Market-ban miért nem dobja azt ki?

Ez nem jelenik meg nekem a telefonon, pedig ki akarom próbálni. Azt mondja, hogy nem kompatíbilis, de az igazán nem érdekel, mert ugyebár az O2 nem droidos telefon. Ezzel lehetne akár 30FPS-sel is videót rögzíteni a telefon képernyőjén folyó dolgokról.

Ha esetleg valakinek meglenne (természetesen a demóra gondoltam :)), légyszi küldje már át nekem. Köszönöm!

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4217 Dátum: 2011, 11 03, 10:46:11 »
Mondja már meg valaki, hogy ha a böngészőben megtalálok egy programot a Market-ban, akkor a telefonon a Market-ban miért nem dobja azt ki?

Ez nem jelenik meg nekem a telefonon, pedig ki akarom próbálni. Azt mondja, hogy nem kompatíbilis, de az igazán nem érdekel, mert ugyebár az O2 nem droidos telefon. Ezzel lehetne akár 30FPS-sel is videót rögzíteni a telefon képernyőjén folyó dolgokról.

Ha esetleg valakinek meglenne (természetesen a demóra gondoltam :)), légyszi küldje már át nekem. Köszönöm!
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4218 Dátum: 2011, 11 03, 10:54:31 »

Köszönöm szépen, de sajnos: "Application not installed". :( Semmi indok, semmi...  :'(
Akkor marad valami külső eszköz, amivel videót csinálok.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #4219 Dátum: 2011, 11 03, 10:56:40 »
Köszönöm szépen, de sajnos: "Application not installed". :( Semmi indok, semmi...  :'(
Akkor marad valami külső eszköz, amivel videót csinálok.
És ha bemásolod a data/appba vagy a system appba, permissiont beállítod, restart és hátha?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4220 Dátum: 2011, 11 03, 11:33:24 »
És ha bemásolod a data/appba vagy a system appba, permissiont beállítod, restart és hátha?

Valamilyen service-t szeretne elindítani, de nem jön neki össze, mert "stopped unexpectedly". A progi nem záródik be, hanem annyit ír az indítógomb alatt, hogy "waiting for service". Aztán ennyi. Tényleg külső kamerához kell folyamodnom. :(

Azért köszi!

Valamint, miért nem szólt senki, hogy van Total Commander droidra ???  >:( :D Meg arról, hogy van hozzá LAN plugin és simán böngészhetek vele a PC-men?  :ok: :taps:

Nem elérhető csabastv

• PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNEA Stock
« Reply #4221 Dátum: 2011, 11 03, 15:07:39 »

Szia,
Ez volt már korábban is. Csak akkor lehet váltani 2G és 3G között ha nem aktív az adatkapcsolat.
tiltsd le az adatkapcsolatot, várd meg amíg eltűnik az ikonja és akkor már át tudod állítani. Majd kapcsold vissza az adatot.

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #4222 Dátum: 2011, 11 03, 17:55:04 »
Érdeklődnék hogy hogy áll a fejlesztés? :taps: Milyen újítások várhatóak? ;)

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #4223 Dátum: 2011, 11 03, 18:36:49 »
Helló Rapid!
Mi újság, my storagen jobb a droid mint SD-n? Nem a sebességre gondolok. Volt fagyás?  A telefon része okés így nálad?  :)
köszi.

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #4224 Dátum: 2011, 11 03, 18:49:04 »
Pár Boot animáció, ha valakit érdekel. Nekem a SciFi van fönn. :)

Használat:
A letöltött zip-et bootanimation.zip néven (A betűméret fontos! Ez Linux!) be kell másolni a /system/media mappába és ennyi.

Helló Rapid!
Mi újság, my storagen jobb a droid mint SD-n? Nem a sebességre gondolok. Volt fagyás?  A telefon része okés így nálad?  :)
köszi.

Fagyás nem volt. Telefonálni meg még nem telefonáltam. :D  Stabil és gyors, ennyit tudok mondani.