Max megmaradtak a szinkronizációs beállításaid. Ha újra telepítesz, flashelsz egy android ROM-t nem fogja látni a szimen a számokat. Nem a simről fogja venni, hanem beszinkronizálod...
Sziasztok! igazából én itt olvasok sokmindent kinek mi müködik és mi nem.....
Hát nálam is sok gond volt a sebességgel meg minden mással is. Az igazi megoldás akkor jött el a hibákra mikor felraktam a my storagera, de úgy hogy elötte feltettem 1 gyári JI 6,5 magyar win romot, és utána manuálisan telepítettem a droidot, majd kb 2-3 napig nem tettem fel rá semmit. Widget csak wifi ki be van illetve egy óra, és stabil a cucc és nincs vele semmi gondom sem, telefonszámokat simkártyáról is le tudom szedni, képeket is tudok adni a kontaktokhoz frankón szinkronizál. Launcherből ADW-t használok, azzal nincs lassulás. Egyetlen problémám van a rendszerrel, vagyis kettő, a legkomolyabb hogy a gyorsulásmérő nem müködik egyáltalán, másik hiába állítom be hogy wifit kapcsolja ki a tella ha elküldöm aludni, nem teszi sőt felforrósodik, és az akkumulátort 2-3 óra aalatt lemeríti. de ha ezekre figyelsz akkor jül használható!
Sándornak nem győzöm elégggé megköszönni hogy azon fáradozik hogy nekünk omni 2 tulajoknak is legyen egy jó kis androidos készülékünk! Köszönjük!
Sándor! A magyar nyelv egyébként megoldható lenne a rendszerbe belerakni? Vagy később beletenni vagy magyarítani?