2024, 11 23, 12:22:29

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526664 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gyorilaszlo

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: PFCJI129016
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #400 Dátum: 2011, 01 06, 20:06:12 »
Kitartás Srácok! Eddig csendben figyeltem az eseményeket,de szívesen segítenék Nektek mint teszter majd... Andoid kell erre a csodálatos telefonra,és nem is cserélem le vagy 5 évig az biztos... :D

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #401 Dátum: 2011, 01 08, 18:53:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kitartás Srácok! Eddig csendben figyeltem az eseményeket,de szívesen segítenék Nektek mint teszter majd... Andoid kell erre a csodálatos telefonra,és nem is cserélem le vagy 5 évig az biztos... :D

Egyet értek veled! Én is már izgatottan várom a betát... már ez is elismerésre méltó dolog amit összehoztak!
Én eleve 5évente cserélem a telefonaimat.. az enyémet augusztusban vettem szal még egy darabig meglesz vagy így vagy úgy! :D De kíváncsi lennék milyen lenne androiddal! ;)

q1w2e3

• Vendég
« Reply #402 Dátum: 2011, 01 08, 19:04:37 »
Nem bírom idegekkel mónika!!! :D annyira várom már, minjárt felkötöm magam. :)

Nem elérhető nor2

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy xCover 2 (GT7710)
  • PDA ROM: S7710XXAMF4
« Reply #403 Dátum: 2011, 01 08, 23:24:36 »
Ha netán tudnánk támogatni valamivel, jelezzétek felénk! Hátha meggyorsítja a dolgokat! :) sztem bőven lennének adakozók! :)

Nem elérhető borisz0

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Slim-4.3.build.2.2
« Reply #404 Dátum: 2011, 01 09, 08:51:19 »
én is szánnék rá, ha ez segítség számotokra, csak így tovább  :ok:

q1w2e3

• Vendég
« Reply #405 Dátum: 2011, 01 09, 21:51:35 »
Nem akarok türelmetlen lenni, de az vagyok  :shock: agyon tesztelném már a kicsikét :D

Nem elérhető Siti

• Navigáció / Navigation: IGO, Geocaching
  • PDA: iPhone 3GS
  • PDA ROM: OS 4.2.1
« Reply #406 Dátum: 2011, 01 11, 11:26:03 »
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy Magyar nyelvű változata is lesz az Androidnak?

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #407 Dátum: 2011, 01 11, 12:50:46 »
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy Magyar nyelvű változata is lesz az Androidnak?
Szerintem inkább azt várd, hogy egyáltalán Android fusson a kütyüdön. Ha ez megoldott, akkor már átmagyarítani korántsem akkora kihívás, mint a működése a Droidnak.

Persze ezt csak én gondolom, aztán lehet a magyarítás nagyobb feladat, na de biztos h nem és szerintem meg lehet oldani, kemény munkával :)

Nem elérhető pio

• PDA: i8000nxxji1
  • PDA ROM: i8000xehji1
« Reply #408 Dátum: 2011, 01 11, 18:51:14 »
Engem (szerintem még sok más embert sem) nem zavar ha nem magyar, csak ne Orosz legyen azzal kicsit megszenvednék.

grt az eddig elértekért srácok! golyóstoll, gyufa,........ android o2-ön... mi jöhet még :D jövő hónapban megyünk a Marsra androiddal srácok :) :taps:

Nem elérhető fairi

• Navigáció / Navigation: samsung note 3
  • PDA: samsung note 3 /HTC HD2
  • PDA ROM: X-note v21 /EnergyRom
« Reply #409 Dátum: 2011, 01 13, 19:44:00 »
ha sokan ennyire szeretnének androidos telót,akkor miért nem cserélik le az o2-öt?
Még a béta se jelent meg,és míg bugoktól mentes lesz még jópár hónap,kivéve ha projektet vivő emberek megunják és inkább lecserélik az omnia2-öt!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #410 Dátum: 2011, 01 13, 20:08:58 »
ha sokan ennyire szeretnének androidos telót,akkor miért nem cserélik le az o2-öt?
Még a béta se jelent meg,és míg bugoktól mentes lesz még jópár hónap,kivéve ha projektet vivő emberek megunják és inkább lecserélik az omnia2-öt!

Talán azért, mert nem mindenki milliomos...  :p
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető borisz0

« Reply #411 Dátum: 2011, 01 13, 20:14:01 »
... de a szívemből szóltál rapid!  :ok:
ja, lehetne krumplit venni valamelyik szolgáltatónál, havi 10-20 rongyos megagiganetes csomaggal...kösz nem

Nem elérhető sonor

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: Bezke Ginger 4.1 XXJVP 2.3.4 (Dark_Core_2.7)
« Reply #412 Dátum: 2011, 01 14, 11:29:22 »
... de a szívemből szóltál rapid!  :ok:
ja, lehetne krumplit venni valamelyik szolgáltatónál, havi 10-20 rongyos megagiganetes csomaggal...kösz nem

krumplit XD hát ezen meghaltam XD

amúgy pont mostanában nézegettem hogy mire cserélném a nyáron O2-t, mert android kell, meg új készülék meg minden...aztán rájöttem hogy hülye lennék, mert annyival nem tudnak többet az újak...és igazából nekem a winmo is műxik egyelőre elég  censored án.
Aztán megláttam hogy O2+droid, hát mondom ez kell nekem. Jobban várom mint gyerekkoromban a karácsonyt :D
Hajrá srácok, szerintem annyi teszteretek lesz (velem együtt) akiktől dőlni fog az info :)

Nem elérhető malison

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung Omnia II 8GB
  • PDA ROM: NXXJJ1 / XEHJG5 / XXJJ1 + Android 2.2 beta2
« Reply #413 Dátum: 2011, 01 14, 17:33:48 »
Szerintem nem kell már sokat aludni a beta-ig. Sleep módot még be kell lőni és kiadásra kész lesz a Samdroid, a project weboldala szerint ;)

Nem elérhető fairi

« Reply #414 Dátum: 2011, 01 14, 18:15:25 »
vannak olcsó androidok is,és omnia2 eladásával is lehet kb 50k összeszedni jó esetben vagy többet.
ZTE Blade..38k dominocsomagban
eléggé kételkedek hogy egyhamar gyorsabb és jobb android összejön az omnia2-re..
nem kell milliomosnak lenni, főleg úgy hogy az omnia2 se volt kétfillér,kb 70-110k közt vette a többség...

pár ember nem tud csodát művelni,főleg ha nem is ez a munkájuk...
míg a bétából kigyomláljuk a bugok halmazát több hónap,kivéve ha nem unnak bele...

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #415 Dátum: 2011, 01 14, 18:32:08 »
vannak olcsó androidok is,és omnia2 eladásával is lehet kb 50k összeszedni jó esetben vagy többet.
ZTE Blade..38k dominocsomagban
eléggé kételkedek hogy egyhamar gyorsabb és jobb android összejön az omnia2-re..
nem kell milliomosnak lenni, főleg úgy hogy az omnia2 se volt kétfillér,kb 70-110k közt vette a többség...

pár ember nem tud csodát művelni,főleg ha nem is ez a munkájuk...
míg a bétából kigyomláljuk a bugok halmazát több hónap,kivéve ha nem unnak bele...

Én 12 havi részletre vettem, havi 5k-ért. Szóval ennyit erről. Nem is áll szándékomban pár évig megszabadulni tőle, hacsak nem döglik meg úgy, hogy ésszerű keretek között nem javítható.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető borisz0

« Reply #416 Dátum: 2011, 01 14, 19:57:41 »
Adott egy pofás és stabil "hardver", most miért cseréljem egy butábbra?
Van pár ismerősöm, akinek a droid sem hasít az új gyengébb vason. Az is belassul és tolják annak is a resetet keményen... :shock:

A stabil gép droiddal meg drága nekem (sört kinyitni :o)

Nem elérhető Serenity

« Reply #417 Dátum: 2011, 01 14, 21:40:21 »
Most lehetne ezen vitatkozni nap hosszakat de semmi értelmei! Minden új, komolyabb hardverű készülék baromi drága! A O2 sem volt olcsó mikor kidobták a piacra! Lehet hogy sok idő amire elkészül rá végleg az android..  persze az is hosszú idő mire minden bugot kiszednek belőle.. de szerintem örüljünk annak hogy vannak olyan emberek akik elkészítik és kitartóan dolgoznak rajta hogy ne kelljen új készüléket vennünk azért hogy megismerhessük azt a rendszert is.... véleményem szerint nem a célegyenesben fognak beleunni... Ha már eljutottak oda hogy lassan kiadják a betát, kötve hiszem hogy azt a rengeteg munkát csak úgy a kukába fogják dobni...
Úgy hogy én türelmesen várom és olvasgatom hogy mik az új fejlemények! :ok: :D

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #418 Dátum: 2011, 01 15, 11:14:41 »
Szerintem az O2 hardware kiválló. Ha azt is hozzávesszük, hogy a winmo is étéket képvisel, akkor kár
lecserélni egy olcsóbb (nem olyan jó) androidos vasra. Az Android is fejlődés allatt van, viszonlag sűrün
jönnek ki az újabb és újabb verziók. Én azt hiszem, hogy az O2 vasa még nem avul el egy pár év mulva
sem mivel a szoftverek még csak most kezdik kihasználni a hw lehetőségeit (Androidról beszélek).

Valaki kérdezte a Marketet. 100%-osan működik, már egy rakás applikációt töltöttem le, és meg kell, hogy
mondjam, hogy egyre jobban tetszik az android.

Jelenleg a legnagyobb problémánk, a sleep. A készülék nem alszik el, hanem 66MHz-vel fut és eszi az akkut.

Sandor

Nem elérhető Jaszkaris

• PDA: HTC Sensation
« Reply #419 Dátum: 2011, 01 15, 11:31:43 »
Sok sikert!!!  :D Úgy-de-úgy várom. Én is szeretnék tesztelni bétát!!! ;) :oops:

Nem elérhető pio

• PDA: i8000nxxji1
  • PDA ROM: i8000xehji1
« Reply #420 Dátum: 2011, 01 15, 11:58:48 »
Sok sikert!!!  :D Úgy-de-úgy várom. Én is szeretnék tesztelni bétát!!! ;) :oops:

Mint sokan mások XD

Nem elérhető malison

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung Omnia II 8GB
  • PDA ROM: NXXJJ1 / XEHJG5 / XXJJ1 + Android 2.2 beta2
« Reply #421 Dátum: 2011, 01 15, 18:24:10 »
Sándor, esetleg ha időd engedi, tudnál készíteni egy rövid videót arról, hogy jelenleg hogyan pörög az android az Omniádon? Köszönöm előre is! További jó munkát!

Nem elérhető Bencq

• PDA: LG G3
« Reply #422 Dátum: 2011, 01 15, 22:34:52 »
Sándor, esetleg ha időd engedi, tudnál készíteni egy rövid videót arról, hogy jelenleg hogyan pörög az android az Omniádon? Köszönöm előre is! További jó munkát!
Végre egy jó gondolat, a sok béta teszter között. Videót én is támogatom, s persze az egész munkát is!

Nem elérhető Serenity

« Reply #423 Dátum: 2011, 01 15, 23:19:52 »
Szerintem az O2 hardware kiválló. Ha azt is hozzávesszük, hogy a winmo is étéket képvisel, akkor kár
lecserélni egy olcsóbb (nem olyan jó) androidos vasra. Az Android is fejlődés allatt van, viszonlag sűrün
jönnek ki az újabb és újabb verziók. Én azt hiszem, hogy az O2 vasa még nem avul el egy pár év mulva
sem mivel a szoftverek még csak most kezdik kihasználni a hw lehetőségeit (Androidról beszélek).

Valaki kérdezte a Marketet. 100%-osan működik, már egy rakás applikációt töltöttem le, és meg kell, hogy
mondjam, hogy egyre jobban tetszik az android.

Jelenleg a legnagyobb problémánk, a sleep. A készülék nem alszik el, hanem 66MHz-vel fut és eszi az akkut.

Sandor

Köszönjük a választ! Kitartás továbbra is! :D

Igen ez remek ötlet! :D

Nem elérhető fairi

« Reply #424 Dátum: 2011, 01 16, 00:31:47 »
Adott egy pofás és stabil "hardver", most miért cseréljem egy butábbra?
Van pár ismerősöm, akinek a droid sem hasít az új gyengébb vason. Az is belassul és tolják annak is a resetet keményen... :shock:

A stabil gép droiddal meg drága nekem (sört kinyitni :o)

hardver egy szinten van, arm11 magos proci van zte-ben is... omnia2-ben már gyárilag eléggé fel van húzva az órajel... overclock mindig megoldható:)
omnia2 technikailag már középkategóriába fér bele
kijelző(tft van benne) és a kamera gyengébb csak zte..

open gl driverek omnia2-re nincs igazán jól megírva, 1.x szinte egyáltalán,csak egy foltozott driver van...
android esetében( open gl driverek) még jó kérdés mi a helyzet ezen a téren, persze a újabb 3D játékok nem fognak menni az tuti,,,