2024, 11 30, 17:42:44

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 527076 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #3975 Dátum: 2011, 10 22, 22:32:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Én az iGO miatt nem tartanám meg a WinMo-t, mert kb. fél éve visszatértem a különbejáratú GPS készülékemre, mert nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb. Az O2 GPS-ét csak túrázásra használom NaviTel-lel, az meg van Droid alá is. Ami miatt viszont egyelőre semmiképpen nem fogok kizárólag Droidot használni, az a fényképezőgép. Nagyon sokat fotózok a kicsikével és mind a Droidos kezelőfelület, mind a Droid által készített képek a közelében sincsenek a WM nyújtotta minőségnek. :(

Ebben az esetben a 2. a legjobb megoldás, mivel it az I/O már 3 független csatornára kerül, amiből a NAND rendkívül gyors.

Off topic. Tegyük fel a winmo-t külső sd-re nézzük meg milyen sebességet produkál!  ;)

Nem elérhető ordog1015

• PDA: ZTE Skate
  • PDA ROM: SkaTe@kelzsoca
« Reply #3976 Dátum: 2011, 10 22, 22:41:25 »
Tisztelt Sándor.
Elöször is köszönet a munkádért,mióta kijött a béta3,gyilkolom.
Béta2-vel nyüglöttem,mert nem értettem hozzá.(most se nagyon ;) )
Amire használom,böven jó,söt a csibe is szalad rajta+valami sniper játékot is néztem,az is ment.
Aksim még fogyogat vele,de  szinte minden ment eddig(wifi/gps/és a telo része)
Igy már az sem érdekel,ha a win-nek annyi lenne,mert igy nálam böven jó.
Ha értenék hozzá,már raknám is My Storage-re,és menne is a win  >:(
Ezek után csak 1 kérdésem lenne:csak az Android nem lesz megoldható?(romként,telepitve,vagy ahogy lehet)
Mivel 2db O2-im is van,talán nem is váltanék,csak bánt hogy áll a telomba 16gb-t
Még1szer köszönet :)
Üdv

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #3977 Dátum: 2011, 10 22, 22:43:51 »
Ami miatt viszont egyelőre semmiképpen nem fogok kizárólag Droidot használni, az a fényképezőgép. Nagyon sokat fotózok a kicsikével és mind a Droidos kezelőfelület, mind a Droid által készített képek a közelében sincsenek a WM nyújtotta minőségnek. :(

Meg kell kérdezni Pati-tól, hogy milyen az I9000 kamera interfésze, mivel mind a két készülékben ugyan az a 8Mpixeles kamera chip van azt is feltehetjük a jelenlegi m910-es helyett.

Sőt a telejes i9000-es CM androidot is.

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #3978 Dátum: 2011, 10 22, 22:52:40 »
Meg kell kérdezni Pati-tól, hogy milyen az I9000 kamera interfésze, mivel mind a két készülékben ugyan az a 8Mpixeles kamera chip van azt is feltehetjük a jelenlegi m910-es helyett.

2napig nem lesek ide de csak úgy zajlik itt az élet!
Az nem lesz gond hogy az i9000-ben nincs vaku..?

Nem elérhető borisz0

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: Slim-4.3.build.2.2
« Reply #3979 Dátum: 2011, 10 22, 23:09:38 »
 :D
ahogy Sándor halad..mostantól lesz
 :D

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #3980 Dátum: 2011, 10 22, 23:11:54 »
Én az iGO miatt nem tartanám meg a WinMo-t, mert kb. fél éve visszatértem a különbejáratú GPS készülékemre, mert nagyságrendekkel gyorsabb és pontosabb. Az O2 GPS-ét csak túrázásra használom NaviTel-lel, az meg van Droid alá is. Ami miatt viszont egyelőre semmiképpen nem fogok kizárólag Droidot használni, az a fényképezőgép. Nagyon sokat fotózok a kicsikével és mind a Droidos kezelőfelület, mind a Droid által készített képek a közelében sincsenek a WM nyújtotta minőségnek. :(
Vannak a Marketben is kamera progamok, azokat már nézted?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Serenity

« Reply #3981 Dátum: 2011, 10 22, 23:12:44 »
Rapid!
Akkor a manuális telepítés a megoldás a belassulásokra? :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3982 Dátum: 2011, 10 22, 23:14:22 »

Ilyen bonyolult dolgokat ne kérdezzetek tőlem, javaslom megkeresésre bezke es anzo rommereket:)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #3983 Dátum: 2011, 10 22, 23:17:36 »

Jól hangzik. :) Az is megoldható lenne, hogy a kamera gomb működjön? Ha már van olyanunk. :D

Vannak a Marketben is kamera progamok, azokat már nézted?

Vannak? Jó tudni. :D
El tudnám viselni a megszokott WM-es kamera progit Droid alá.
Nem akarod esetleg feltölteni nekünk a camera.apk-dat valahová, hogy vessünk rá egy pillantást? :)

Az nem lesz gond hogy az i9000-ben nincs vaku..?

Nincs az SGS2-ben vaku?  :shock: Na akkor olyat sem veszek. Az U600asomon is használtam és az O2-n is állandóan használom zseblámpának. :)

Rapid!
Akkor a manuális telepítés a megoldás a belassulásokra? :)

A swap beállítással megküzdöttem, de jelenleg jobban megy, mint auto installal.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Serenity

« Reply #3984 Dátum: 2011, 10 22, 23:50:22 »

Nincs az SGS2-ben vaku?  :shock: Na akkor olyat sem veszek. Az U600asomon is használtam és az O2-n is állandóan használom zseblámpának. :)

Én az SGS-ről beszélek! Az SGS2 az i9100 abban van vaku! :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #3985 Dátum: 2011, 10 22, 23:51:34 »
Vannak? Jó tudni. :D
Én azt szoktam csinálni, ha valami az eszembe jut, hogy jó lenne a telefonra, akkor megyek a piacra, oszt beírom a keresőmezőbe a szót :P
Idézet
El tudnám viselni a megszokott WM-es kamera progit Droid alá.
Nem akarod esetleg feltölteni nekünk a camera.apk-dat valahová, hogy vessünk rá egy pillantást? :)

SGS - i9000 camera: You are not allowed to view links. Register or Login
SGS2 - i9100 camera: You are not allowed to view links. Register or Login
Mindkettőt deodexelt romból szedtem ki.

Idézet
"Samsung Galaxy S II – 8-megapixel, autofocus, dual LED flash, 1080p HD video recording"

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #3986 Dátum: 2011, 10 23, 03:19:11 »
Nem egy nagy ügy, legalábbis így utólag ;)
Mindent megtalálsz hozzá a FAQ-ban gyakorlatilag ugyanúgy kell mint ahogy ott le van írva...
Az Ext4-es partíción kívül csinálni kell egy linux swap partíciót is, én 200mb-osat csináltam, fogalmam sincs, hogy elég-e vagy kisebb kell, vagy nagyobb ez egy tipp volt részemről...
(Azt sem tudom, hogy a windows-os partíció kezelők tudnak-e linux swap partíciót csinálni, de ha kézzel akarsz my storage-ra droid-ot rakni úgyis kell linux)
Az első partíció legyen a FAT amit a windows alól használsz a második az Ext4 a harmadik pedig a swap...
Megcsinálod a particiókat, kibontod a béta3 ext4.tar.gz fájlt a az ext4-es partícióra (Hogyan? Lásd: FAQ), majd a default vagy startup txt-ben (kinek mi van), átírod az indítást sor értelemszerű részét mmcblk1p2-re...
Remélhetőleg elindul a droid, ekkor még nincs swap-od...
Szintén a FAQ-ban, ott van egy leírás (illetve egy link) Rapid-tól, hogyan kell használni az ADB-t...
Pár hozzászólással ezelőtt pedig bs feltöltött egy sd_prepare.pdf fájlt, aminek a végén ott van, hogy hogyan kell bekapcsolni a swap-ot.
A my storage-on a swap mmcblk1p3 erre figyelni kell, és valószínűleg hiányolni fogja az /etc/ könyvtár gyökerében az fstab nevű fájlt, nekem nem volt ilyen, úgyhogy létre kellet hozni és beírni az alábbi sort:
/dev/block/mmcblk1p3 swap                 swap       defaults              0 0

Remélem segítettem valamit, most sajna nincs időm ennél szájbarágósabban ;)

Szia odáig jutottam hogy sikerült a particionálás kibontani az andridot ahova kell, de ezzel a startup.txt átírással valahogy nem boldogulok szerintem, mert haretot indítom es Android on Omnia II Loading.. feliratról nem megy tovább!!! Mi lehet a bibi? Feltöltenéd a te txtdet??

Ja és mely fájloknak kell fenn lenni my storagen?

Köszi!!!

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #3987 Dátum: 2011, 10 23, 08:54:54 »
Én az SGS-ről beszélek! Az SGS2 az i9100 abban van vaku! :ok:

"Samsung Galaxy S II – 8-megapixel, autofocus, dual LED flash, 1080p HD video recording"

Upsz.  :oops: :D

SGS - i9000 camera: You are not allowed to view links. Register or Login
SGS2 - i9100 camera: You are not allowed to view links. Register or Login
Mindkettőt deodexelt romból szedtem ki.

Köszi szépen!

"There is a problem parsing the package." :( Mindkettőnél.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #3988 Dátum: 2011, 10 23, 10:15:20 »
Upsz.  :oops: :D

Köszi szépen!

"There is a problem parsing the package." :( Mindkettőnél.
Bénázik Pati? :D

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról

Nem elérhető ImTilk

• PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100XXUEMJ9
« Reply #3989 Dátum: 2011, 10 23, 10:28:13 »
Szia odáig jutottam hogy sikerült a particionálás kibontani az andridot ahova kell, de ezzel a startup.txt átírással valahogy nem boldogulok szerintem, mert haretot indítom es Android on Omnia II Loading.. feliratról nem megy tovább!!! Mi lehet a bibi? Feltöltenéd a te txtdet??

Ja és mely fájloknak kell fenn lenni my storagen?

Köszi!!!

Szia!
Feltöltöttem mellékletben az én default.txt-met...
Azt tapasztaltam, ha a Loading Android feliratnál megáll akkor biztos, hogy a partíció nem jól van beállítva a txt-ben.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, hogy milyen fájloknak kell lennie a my storagen, de ha rendesen megcsináltad a particiókat és az ext4.tar.gz-t kibontottad az ext4-es particióra, és eljutottál a loading felirathoz akkor el kell indulnia a droidnak, ezzel a txt-vel. Ha nem akkor linux alatt nézd meg, hogy milyen számú (sdbX) az ext4-es partíciód és arra írd át a txt-ben a 6. sorban középen lévő mmcblk1pX szöveget, az X-be belehelyettesítve a te partíció sorszámodat...

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #3990 Dátum: 2011, 10 23, 11:17:05 »
Bénázik Pati? :D

Üzenetküldés Tapatalk-al I9100-ról
nálam jó :p

Nem elérhető cantu

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: PFCJJ121916
« Reply #3991 Dátum: 2011, 10 23, 11:20:34 »
Skacok,
Elmondanátok hogy lehetne a free parancsot beírni hogy checkoljam működik-e  a swap??

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #3992 Dátum: 2011, 10 23, 11:31:58 »
Szia!
Feltöltöttem mellékletben az én default.txt-met...
Azt tapasztaltam, ha a Loading Android feliratnál megáll akkor biztos, hogy a partíció nem jól van beállítva a txt-ben.
Nem tudom pontosan mire gondolsz, hogy milyen fájloknak kell lennie a my storagen, de ha rendesen megcsináltad a particiókat és az ext4.tar.gz-t kibontottad az ext4-es particióra, és eljutottál a loading felirathoz akkor el kell indulnia a droidnak, ezzel a txt-vel. Ha nem akkor linux alatt nézd meg, hogy milyen számú (sdbX) az ext4-es partíciód és arra írd át a txt-ben a 6. sorban középen lévő mmcblk1pX szöveget, az X-be belehelyettesítve a te partíció sorszámodat...

Kösz i segítséget, de valami nem ok. SBC6 a particiom száma áttírtam "x" helyét 6 ra de ugyanaz!
Majd még próbálkozok...! Tiéd hogy muzsikál? Gyorsabb mint sdn?

Nem elérhető ImTilk

• PDA: Galaxy Note II
  • PDA ROM: N7100XXUEMJ9
« Reply #3993 Dátum: 2011, 10 23, 11:54:08 »
Kösz i segítséget, de valami nem ok. SBC6 a particiom száma áttírtam "x" helyét 6 ra de ugyanaz!
Majd még próbálkozok...! Tiéd hogy muzsikál? Gyorsabb mint sdn?

Sajnálom, hogy nem megy, amúgy fura ez az sbc6, ha mindent jól csináltál ugyanannak kell lennie mint nekem.
Még annyit, hogy tegnap belefutottam egy olyanba, hogy kivettem a gépből az sd kártyát, és úgy próbáltam elindítani a droidot a my storagon, nem ment, ugyanúgy leállt mint neked a loading-nál... Beletelt egy órába mire rájöttem, hogy mi a hiba :) Lehet nálad is ez a probléma, mert ha nincs benne az sd, megváltozik a partíciós tábla számozása is. (Legalábbis gondolom, megnézni még nem néztem meg)

Nem tudom, hogy gyorsabb-e mint sd-n, én a béta1-óta my storageon futtatom a dridot, de minden ok, kivéve a gps (nekem se talál műholdat, még nyílt terepen se), és a bejövő híváskor nekem is lassan ébred...
Ezeken kívül minden tuti... (Kamerázni még nem kameráztam, azt ritkán szoktam amúgy is)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #3994 Dátum: 2011, 10 23, 11:54:40 »
Skacok,
Elmondanátok hogy lehetne a free parancsot beírni hogy checkoljam működik-e  a swap??

Terminál Emulátorban. :)

Nem elérhető bicsibocs

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: I9301
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #3995 Dátum: 2011, 10 23, 12:22:12 »
Sziasztok.
Köszi a linket. Felraktam. Gratula a munkáért. Igaz nálam egy picit lassú, de az akku fogyasztás messze jobb, mint a b2-nél, nem melegszik mint az elöt. Arra  viszont nem jöttem még rá, hogy tudom átlőni magyarra. Beálitásoknál átütöm, de nem történik semmi. Van valami tipp?

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #3996 Dátum: 2011, 10 23, 12:28:11 »
Sziasztok.
Köszi a linket. Felraktam. Gratula a munkáért. Igaz nálam egy picit lassú, de az akku fogyasztás messze jobb, mint a b2-nél, nem melegszik mint az elöt. Arra  viszont nem jöttem még rá, hogy tudom átlőni magyarra. Beálitásoknál átütöm, de nem történik semmi. Van valami tipp?

Sajna nincs benne magyar nyelv. Tegnap néztem a bootolát logcat-ban és "Cannot found language pack: hu_hu". :(

nálam jó :p

Froyo vagy Gingerbread? :)

Nem elérhető zuzimo

• PDA: Note 4.
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #3997 Dátum: 2011, 10 23, 12:57:31 »
Jó napot

A go launchert használom ahogy sokan és ahogy tegnap Sándor írta ma reggel szépen levettem az alkalmazásokat csak gmail, market meg az időjárás+óra van fenn és ahogy kapcsoltam ki őket úgy gyorsult a droid :ok:
érdekes hogy a go weatherben szépen mennek a mozgó képek viszont a live wallpaperek nem...bár nem tudom van-e közük egymáshoz?

Nem elérhető Kabi82

• PDA ROM: Rapid JI1 (29022) Sense
« Reply #3998 Dátum: 2011, 10 23, 13:01:21 »
Sziasztok,

nekem két dolog van, ami jelenleg gondot okoz...ha windowsról idítom a droidot, akkor a "loading..." résznél kifagy..aksi ki, boot, majd a dualboot segtségével minden gond nélkül elindul a droid.
a másik meg az,hogy az óra minden indulásnál 1 órával kevesebbet mutat.

Nem elérhető zuzimo

• PDA: Note 4.
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #3999 Dátum: 2011, 10 23, 13:04:46 »
Ha valaki még megtenné és leírná hogyan tudom a live wallpaper frissítést feltenni azt megköszönném :ima: