2024, 11 23, 04:31:03

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526650 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #325 Dátum: 2010, 11 09, 14:35:35 »
Kérdés, hogy ha egy ismeretlen teszi fel a bétát, akkor annak a további javítása mennyire problémás. Mert ha nem az, akkor közlitek, hogy olyan gubanc van amit nem tudtok megoldani, aztán egy új néven elérhetővé teszitek, onnan meg már szabad az út. Garantált, hogy egy csomó helyre felkerül, így később az általatok feltett verziót az eredeti helyről le is törölhetitek. Meg persze nem tom mennyire lesz kellemes elviselni a sok  censored nak az ugatását.

Vagy másik megoldás, kiadjátok a második módszer szerint, aztán egy új user meg feltenné a telepítős verziót egy nap múlva, hogy ő összerakta. Akkor nem a tiétek a felelősség.

Nem elérhető feri96

• PDA: samsung omnia 2 GT-I8000
  • PDA ROM: NXXJD4
« Reply #326 Dátum: 2010, 11 09, 15:11:56 »
És a pár komival ezelőti netkávézóból való feltöltés?

Nem elérhető poleq

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: JVR
« Reply #327 Dátum: 2010, 11 09, 16:27:10 »
Egy vállalkozó kedvű embernek el kellene küldeni mailban aki feldobja pár per to per -es magyar oldalra oldalra.

Nem elérhető MySeeGee

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: NavNGo Igo8 / Sygic Aura
  • PDA: Motorola Defy, Samsung GT-I8000 Omnia II
  • PDA ROM: Android 2.3 WajkIUI, NXXJH2
« Reply #328 Dátum: 2010, 11 09, 17:35:44 »
Mindenki küldje tovább 3 ismerősének :) Lassan csak elterjed  :p
Windows XP? Nálunk már csak a mosógép fut arról... :)

Nem elérhető lekszikov

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #329 Dátum: 2010, 11 09, 18:00:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Kérdés, hogy ha egy ismeretlen teszi fel a bétát, akkor annak a további javítása mennyire problémás. Mert ha nem az, akkor közlitek, hogy olyan gubanc van amit nem tudtok megoldani, aztán egy új néven elérhetővé teszitek, onnan meg már szabad az út. Garantált, hogy egy csomó helyre felkerül, így később az általatok feltett verziót az eredeti helyről le is törölhetitek. Meg persze nem tom mennyire lesz kellemes elviselni a sok  censored nak az ugatását.

Vagy másik megoldás, kiadjátok a második módszer szerint, aztán egy új user meg feltenné a telepítős verziót egy nap múlva, hogy ő összerakta. Akkor nem a tiétek a felelősség.

Én meg erre csak annyit szeretnék hozzátenni hogy, ha készen van a béta verzió, akkor szerintem még ha hibák is vannak benne akkor is felkel tene ezt a kérdést hogy mért nem PUBLIKUS. Mivel azzal a ténnyel hogy BÉTA, ezzel elvan minden árulva. "SZERINTEM" 

Mivel ha azok az emberek ki ........ nem értenek ezzel egyet.

Én erre meg csak annyit mondok hogy, sajnálom. Szerintem akik vért izzadnak hogy másoknak jó legyen, és csak szo.... kap érte azt lekéne vadászni. Ennél drasztikusabb megoldást nem tudok :D :D :D :D :D

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #330 Dátum: 2010, 11 09, 18:02:34 »
Én meg erre csak annyit szeretnék hozzátenni hogy, ha készen van a béta verzió, akkor szerintem még ha hibák is vannak benne akkor is felkel tene ezt a kérdést hogy mért nem PUBLIKUS. Mivel azzal a ténnyel hogy BÉTA, ezzel elvan minden árulva. "SZERINTEM" 

Mivel ha azok az emberek ki ........ nem értenek ezzel egyet.

Én erre meg csak annyit mondok hogy, sajnálom. Szerintem akik vért izzadnak hogy másoknak jó legyen, és csak szo.... kap érte azt lekéne vadászni. Ennél drasztikusabb megoldást nem tudok :D :D :D :D :D

Szerintem meg ha visszalapoznál csak egy oldalt, akkor nem tennél fel felesleges kérdéseket. Má bocs...

Nem elérhető lekszikov

« Reply #331 Dátum: 2010, 11 09, 18:06:20 »
Szerintem meg ha visszalapoznál csak egy oldalt, akkor nem tennél fel felesleges kérdéseket. Má bocs...

Olvastam csak azt nem értem hogy LEGÁLIS akkor mi a bajuk?

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #332 Dátum: 2010, 11 09, 18:08:18 »
Olvastam csak azt nem értem hogy LEGÁLIS akkor mi a bajuk?

Akkor valamit félreértettél. Az a baj, hogy nem TELJESEN legális, mert vannak benne kódrészletek, amik a Samsung tulajdonában vannak, ezek nélkül meg nem működik.

Nem elérhető lekszikov

« Reply #333 Dátum: 2010, 11 09, 18:12:03 »
Aha most értem és mennyibe kerülne a legalizálás, mert szerintem lenne itt és máshol is akik szívesen adakoznának, hogy minden mehessen tovább.

Nem elérhető SomTom

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #334 Dátum: 2010, 11 09, 18:59:11 »
Bízom benne, hogy nem adjátok fel, valahogy meg lehet oldani, hogy ne legyen probléma a tejesztésből.
Szerintem sokan várjuk, hogy legyen belőle használható verzió.
Kezdettől fogva követtem én is a munkátokat, vártam mindig az újabb híreket. :shock:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #335 Dátum: 2010, 11 09, 19:19:00 »
Kezdetektől olvasgattam a topikot, itt is, meg a Modacón is. Srácok, űberkirályok vagytok!  :ok: Minden elismerésem!

Eddig nem szóltam hozzá, hagytam, hadd folyjon minden a maga medrében, de mivel már bétánál jártok, elérkezettnek láttam az időt, hogy dobjak egy hsz-t. :)

A legális-nemlegális témában annyit tudnék hozzászólni, hogy ha valaki feldobja egy megosztóra (rapidshare, 4shared, depositfiles, hotfile, turbobit, stb, stb...), azt senki nem fogja kikerestetni, hogy ki rakta fel. Legrosszabb esetben is a tárhelyet fel fogják szólítani, hogy törölje vagy önmaga fogja törölni. Számos olyan feltöltő hely is van, ahol még regisztrálni sem kell. Meg esetlegesen mire a Samu tudomást szerez róla (biztos nem 1-2 nap, ha egyáltalán érdekli), addigra az elsődleges feltöltést 300x le lehet törölni és fönn lesz 300 másik tárhelyen. Onnantól fogva kiírthatatlan lesz, az biztos.

Én várok valamilyen megoldást, mert már nagyon szívesen kipróbálnám. Az alphával nem foglalkoztam, de most már, hogy a telefon része gond nélkül használható, kíváncsi lennék, hogy milyen a picike. ;) Sosem volt még droidos fon a kezemben. :p
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #336 Dátum: 2010, 11 09, 21:18:49 »
Biztos, hogy akarjuk mi ezt?

(Nyugi, nyugi... Csak poén...  ;) )
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #337 Dátum: 2010, 11 10, 10:06:25 »
Ki van nyitva a Modacón az Android topic! Lehet, hogy ma kapunk ajándékot? :)

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #338 Dátum: 2010, 11 10, 10:41:16 »
Ne izgass fel minket  :shock: akkor ma tűkön ülök :D :-X
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető reiben

• Közlegény
  • PDA: Nokia Lumia 710
  • PDA ROM: Rataplan v7.0 (Windows Phone 7.8)
« Reply #339 Dátum: 2010, 11 10, 11:59:02 »
Úgysem fogják felrakni Sándorék szerintem. Nagyon foglalkoztatja őket ez a pár hsz-el előtti dolog és így persze, hogy nem mennek bele.

Nem elérhető qury

• PDA ROM: i8000nxxik5
« Reply #340 Dátum: 2010, 11 10, 17:47:29 »
Mint mindenki en is nagyon varom már  bétát. Akár még ugy is hogy a szukséges .so -kat magamnak kell levadászni a netrol.
Annyit viszont tudok még várni hogy a sleep/wake-up és/ esetleg a wifi mukodjon :-)

Nem elérhető poleq

« Reply #341 Dátum: 2010, 11 11, 08:55:27 »
Szerintem egymás között elterjeszthetnénk, nem kellene várni a modaco-ra. Feldobod egy rapid féle file szerverre, ahonnan letölthetjük 1 héten keresztül. Utána törölhető. De akár e-mailban is elterjeszthető, van pár ingyenes nagy file küldő szoláltatás is.
Ha már ennyit dolgoztatok rajta, legalább mi élvezhessük. A samsungot hiába kérdeznétek meg, úgy sem engedné. mivel kicsiben menne, kevés ember között terjedne el, nem is igazán foglalkoznának vele, ha egyáltalán a tudomásukra jutna a dolog, aminek kicsi az esélye. Persze, ha ti magatok nem hívjátok fel a figyelmet rá.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #342 Dátum: 2010, 11 11, 09:50:05 »
Szerintem egymás között elterjeszthetnénk, nem kellene várni a modaco-ra. Feldobod egy rapid féle file szerverre, ahonnan letölthetjük 1 héten keresztül. Utána törölhető. De akár e-mailban is elterjeszthető, van pár ingyenes nagy file küldő szoláltatás is.
Ha már ennyit dolgoztatok rajta, legalább mi élvezhessük. A samsungot hiába kérdeznétek meg, úgy sem engedné. mivel kicsiben menne, kevés ember között terjedne el, nem is igazán foglalkoznának vele, ha egyáltalán a tudomásukra jutna a dolog, aminek kicsi az esélye. Persze, ha ti magatok nem hívjátok fel a figyelmet rá.

Jogos...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #343 Dátum: 2010, 11 12, 11:09:04 »

Írtunk a Samsung-nak, még egy kicsit várunk, utána a magyarok elsőbbséget élveznek.

Nem elérhető SomTom

• PDA: Samsung GT-I8000
  • PDA ROM: JJ1
« Reply #344 Dátum: 2010, 11 12, 12:06:03 »
Írtunk a Samsung-nak, még egy kicsit várunk, utána a magyarok elsőbbséget élveznek.
Nagyon várjuk a fejleményeket!

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #345 Dátum: 2010, 11 12, 12:30:50 »

Valamiért pesszimista vagyok a Samsunggal kapcsolatban, de azért ahogy mondani szokták a remény hal meg utoljára.

Nem elérhető poleq

« Reply #346 Dátum: 2010, 11 12, 13:52:40 »
Még esetleg segítséget is kérhetnétek a WiFi és a sleep/wake up működéséhez is. Hát ha van annyi segítő szándék bennük.  ;)

Nem elérhető poleq

« Reply #347 Dátum: 2010, 11 13, 20:55:33 »
Sándor

Ha van egy kis időd nézd meg kérlek, hogy kell elindítani a rhobuntu -t omnia-n. Mert felmásolom és egyszerüem a haret.exe betöltése után kifagy. A 09.14-et próbáltam.

Nem elérhető feri96

• PDA: samsung omnia 2 GT-I8000
  • PDA ROM: NXXJD4
« Reply #348 Dátum: 2010, 11 13, 22:31:17 »
Sándor

Ha van egy kis időd nézd meg kérlek, hogy kell elindítani a rhobuntu -t omnia-n. Mert felmásolom és egyszerüem a haret.exe betöltése után kifagy. A 09.14-et próbáltam.

Igen nekem is folyton lefagyassza.. :S

Nem elérhető bsbsbs

• ROMMER
  • PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000XXJ11 I8000XXJJ1
« Reply #349 Dátum: 2010, 11 13, 22:43:21 »
Sándor

Bocs, de alig látok ki a munkából