Kezdetektől olvasgattam a topikot, itt is, meg a Modacón is. Srácok, űberkirályok vagytok!
Minden elismerésem!
Eddig nem szóltam hozzá, hagytam, hadd folyjon minden a maga medrében, de mivel már bétánál jártok, elérkezettnek láttam az időt, hogy dobjak egy hsz-t.
A legális-nemlegális témában annyit tudnék hozzászólni, hogy ha valaki feldobja egy megosztóra (rapidshare, 4shared, depositfiles, hotfile, turbobit, stb, stb...), azt senki nem fogja kikerestetni, hogy ki rakta fel. Legrosszabb esetben is a tárhelyet fel fogják szólítani, hogy törölje vagy önmaga fogja törölni. Számos olyan feltöltő hely is van, ahol még regisztrálni sem kell. Meg esetlegesen mire a Samu tudomást szerez róla (biztos nem 1-2 nap, ha egyáltalán érdekli), addigra az elsődleges feltöltést 300x le lehet törölni és fönn lesz 300 másik tárhelyen. Onnantól fogva kiírthatatlan lesz, az biztos.
Én várok valamilyen megoldást, mert már nagyon szívesen kipróbálnám. Az alphával nem foglalkoztam, de most már, hogy a telefon része gond nélkül használható, kíváncsi lennék, hogy milyen a picike.
Sosem volt még droidos fon a kezemben.