Ja tényleg jó, habár az is biztos, hogy akit sokat fényképezek vele, a két vaku beleég a retinájába... Szóval nem mindig olyan jó az. Személy szerint közelről engem le sem lehet fényképzeni vele mert egyszerűen nem tudok belenézni a kamerába. Szóval mindennek van jó és rossz oldala is!
Hogy a témához is hozzászóljak, épp a minap gondolkoztam azon, hogy (a processzoron kívül, bár az sem rossz) a legtöbb feature ami van az omniában nagyon kis ütős PDA-hoz vezetne Androiddal! (a vaku, az amoled, a kamera stb.)
Nap mint nap izgalommal figyelem a témát, hátha egyszer úgy jövök fel, hogy már be van linkelve a letölthetősége.
pff,én mobillal alig fotózok, az a két led szart se ér arra..
fotózásra van normális cuccom (canon 30D,canon 430ex külső vaku, meg pár obi)
két led mint zseblámpa nagyon jó két powerled nagy erővel világít,olcsóbb kínai gagyi zseblámpákat lepipálja...
jó szolgálatot tett mikor gellért hegyről jöttem le éjfélkor...
zsemlámpa mindig eltűnik,ha mobilt nem találom akkor a vezetékesről felhívom magam,és már meg is van a zseblámpa xDxDxD
így a galaxy S a szememben semmit nem ér,tőlem lehetne rajta android 6 és 5 Gh-es procival is akár, és ez 20k-ért, de ha led vaku nincs, nem érdekel
mondjuk a beam tetszik:)