0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Úgynézki én is beléptem az Android táborba!:) Sőt, már romot is frissítettem. De kellene egy kis segítség. Ha van egy rom, amely One Package-ban van meg, akkor amellé mit kell betallózni az Odinba? Egyébként szuper ez a kütyü, nagyon gyors, és sztem tényleg amoled.
ha amoled lenne mindenhova azt irnák mert azért valjuk be az amoled jobban hangzik mint az lcd.....szerintem....
Van összehasonlítási alapod? Nekem igen. Samsung koreánál meg amoled van íra, senkit sem zavar, samsung saját fejlesztésű paneljeit használja, na bumm, megteheti, nexus on is samsis panel. nem hiszem, hogy hirtelen elkezdtek gyártani lcd kapacitív paneleket. vagy megvették a szifontól?
Ott a pont! Adj egy törcsit inkább! Olyan dinka vagy mint Romovics! Hit me baby one more time.... Ja és ne kövesd a példám és ne offold már szét a témát!
Van egy rom, ami tartalmazza a live wallpapert a nexusból:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OIrF1PAvI1Y[/youtube]
Hali!Ez melyik romban van benne?
Na most hány mb ram van benne ?
Köszönjük az "igényes" képeket a nexusodról pati!
Feltöltöttem a romok topicba!a LiveWallpapers mappában pedig ott vannak a nexusos háttérképek egy csomagban.
Köszi szépen!De ha feltelepítem a live wallpaper-es cuccokat a mostani romomra(JCB), akkor megjelenik a háttérképek a live wallpaper, de a nexusos hátterek nincsenek benne. Biztos, h jó fájlt töltöttél fel LiveWallpapers_NexusOne.apk néven? Mert a mérete ugyanakkora, mint a livewallpaperpicker.apk-é, és a Spica is livwallpaperpickernek látja. Vagy tegyem fel azt a romot amit feltöltöttél (DXIB1_Live_Wallpapers.7z)?
frissítemlive wallpaper b1 rommal csak
256mb, miért?
Mert a telefongurun 128-at írnak, itt meg 256-ot
nálam 160MB elérhető, a többi lefoglat a rendszernek.