2024, 11 30, 22:49:36
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Általános dolgok  (Megtekintve 239971 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető szelda

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: 4.2.1
Re: Általános dolgok
« Reply #1850 Dátum: 2012, 12 29, 15:38:31 »
Sikerült!!Odin nélkül felraktam 2.2-re recoveryből a 2.3-at. :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1851 Dátum: 2012, 12 29, 18:18:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sikerült!!Odin nélkül felraktam 2.2-re recoveryből a 2.3-at. :)

(Y) Gratula.Hogy tetszik?

Tapatalk 2 @I9000-Vortex 0.4/Semaphore 2.5.0 /HTC Sense theme/
TsunamiX 4.0 tervben :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #1852 Dátum: 2012, 12 30, 08:45:22 »
(Y) Gratula.Hogy tetszik?

Tapatalk 2 @I9000-Vortex 0.4/Semaphore 2.5.0 /HTC Sense theme/
TsunamiX 4.0 tervben :)
Szerintem sokkal gyorsabb mint a 2.2 .Több beállítási lehetőség is van benne,és támogat olyan appokat amiket a 2.2 nem támogatott.  :) u.i.:Látom hogy SGS-ed van.Tudsz valami jó romot rá?Én most az AndroSlim v.2.1-et (4.2)használom.Eddig nagyon jó!Te melyiket ajánlod?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1853 Dátum: 2012, 12 30, 10:23:28 »
Szerintem sokkal gyorsabb mint a 2.2 .Több beállítási lehetőség is van benne,és támogat olyan appokat amiket a 2.2 nem támogatott.  :) u.i.:Látom hogy SGS-ed van.Tudsz valami jó romot rá?Én most az AndroSlim v.2.1-et (4.2)használom.Eddig nagyon jó!Te melyiket ajánlod?

Nálam eddig a Vortex 0.4 vált be a legjobban...na de ne off topic-oljunk ha kérdésed vaz SGS-el kapcsolatban nyomás a megfelelő topicba :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető treven

• Navigáció / Navigation: tomtom
  • PDA: omnia
  • PDA ROM: I9000XWJM5
« Reply #1854 Dátum: 2013, 01 01, 11:00:41 »
hi,azt szeretném kérdezni hogy mobilego val raknák fel progikat néhányat enged de a legtöbbnél azt írja:container error ez most mit jelent a telón van hely meg a kártyán is,valaki segitsen köszi.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1855 Dátum: 2013, 01 01, 19:39:16 »
hi,azt szeretném kérdezni hogy mobilego val raknák fel progikat néhányat enged de a legtöbbnél azt írja:container error ez most mit jelent a telón van hely meg a kártyán is,valaki segitsen köszi.

Lehet program hiba...nem arra a verziószámra készült az általad telepíteni kívánt alkalmazás...stb

Nem elérhető viper71

• Navigáció / Navigation: iGo Nextgen
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: Blissrom v6.0 Marshmallow 6.0.1
« Reply #1856 Dátum: 2013, 02 08, 04:23:01 »
Üdv!
Némi segítséget kérnék. Van nálam egy Spica aki elvesztette az imei számát romcsere során. Hogyan tudom visszarakni? Bocs hogy nem olvasok végig 75 oldalt. Lehet, hogy volt róla már szó. Köszi előre is!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1857 Dátum: 2013, 02 08, 09:17:31 »
Üdv!
Némi segítséget kérnék. Van nálam egy Spica aki elvesztette az imei számát romcsere során. Hogyan tudom visszarakni? Bocs hogy nem olvasok végig 75 oldalt. Lehet, hogy volt róla már szó. Köszi előre is!

Volt korábban egy srác akinek az egyik romom vissza hozta.SGM 5.7 DjBIG mod volt asszem.Próbáld meg azzal hátha.Ha nem sikerül akkor töröld az efs mappát majd utána tegyél fel egy stock 2.1et.Néhány tipusnál újra írja az efs mappát.
You are not allowed to view links. Register or Login itt megtalálsz mindent a művelethez :)

Tapatalk 2 (latest version) @i9300 XXELLA Custom 4.1.2 /+root/

IRL

• Vendég
« Reply #1858 Dátum: 2013, 04 11, 02:31:40 »
Sziasztok!Uj vagyok a forumon. Nagyjabol  1 honapja van(volt  :) ) egy spicam,amit elsosorban rootolas  gyakorlasara,android rendszeru telok kiismeresere szereztem be.Ment is a dolog,kiprobaltam sok fozott romot,kernelt,app-okat stb. Elmeny volt. :) Azonban belefutottam az okossagba.Nagy bootlogo-val spekelt romot eroszakoltam ra. Ezt, azzal halalta a kis huncut,hogy eloiras szerint teglasitotta magat. Magamnak koszonhetem,ez idaig rendben is lenne. Ez is csak 1 ujabb kihivas. Keson olvastam,hogy  rtitusz felhivta a figyelmet egy forumon,hogy nem szabad,mert egyenes ut a telo legyilkolasahoz. Kerdesem,annyi lenne,hogy  az usb JIG kepes a Spicat download modba tenni? xda-n irjak,hogy nem,itt DjBIG emlitette,hogy neki sikerult,de az egy mukodo Spica volt. 1.85euro egy Hong Kong-i usb JIG csoda,ennyi megerhet egy probara,de valoszinu,hogy RIFF box lesz a vege.....Valaki ,itt a forumozok kozul probalt mar hasonlo JIG es/vagy RIFF box-os akciot teglasitott Spican? Mik a tapasztalatok?
Minden informaciot,segitseget elore is koszonok!

Udv!

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #1859 Dátum: 2013, 04 11, 10:20:51 »
Sziasztok!Uj vagyok a forumon. Nagyjabol  1 honapja van(volt  :) ) egy spicam,amit elsosorban rootolas  gyakorlasara,android rendszeru telok kiismeresere szereztem be.Ment is a dolog,kiprobaltam sok fozott romot,kernelt,app-okat stb. Elmeny volt. :) Azonban belefutottam az okossagba.Nagy bootlogo-val spekelt romot eroszakoltam ra. Ezt, azzal halalta a kis huncut,hogy eloiras szerint teglasitotta magat. Magamnak koszonhetem,ez idaig rendben is lenne. Ez is csak 1 ujabb kihivas. Keson olvastam,hogy  rtitusz felhivta a figyelmet egy forumon,hogy nem szabad,mert egyenes ut a telo legyilkolasahoz. Kerdesem,annyi lenne,hogy  az usb JIG kepes a Spicat download modba tenni? xda-n irjak,hogy nem,itt DjBIG emlitette,hogy neki sikerult,de az egy mukodo Spica volt. 1.85euro egy Hong Kong-i usb JIG csoda,ennyi megerhet egy probara,de valoszinu,hogy RIFF box lesz a vege.....Valaki ,itt a forumozok kozul probalt mar hasonlo JIG es/vagy RIFF box-os akciot teglasitott Spican? Mik a tapasztalatok?

Udv!

A JTAG-ről tudom, hogy működik, de kevés helyen van, mert drága. Lehet hogy olcsóbban kapsz egy másik Spicát, mint amennyiért javítanák. :shock:

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1860 Dátum: 2013, 04 11, 18:01:14 »

Udv!

Hali.Igen működöt a JIG a spicával de mint te is említetted működő képes volt.Ebbe a kis bibibe én is befutottam.Nagy bootlogot tuszkoltam fel és elhalálozott a sipca.Nekem VeszkaGSM tagunk csinálta meg és nem volt könnyű.Keresd fel itt,biztos segít :)

IRL

• Vendég
« Reply #1861 Dátum: 2013, 04 11, 22:53:54 »
Csovi!Mind1, JIG-et mar megrendeltem.Legfeljebb megy a tobbi kabel ...kacat koze,amig nem lesz ra szukseg esetleg valamikor. Azert,ha megjon, kiprobalom es tudositok eloben a fejlemenyekrol. :) Nem valoszinu,hogy megyek haza az idei evben,ezert VeszkaGSM latogatas egyelőre kizarva. Viszont JTAG-ot itt kint eleg jo aron (30-40euro) be lehet szerzni.Igaz alig hasznalt second hand-es,de mukszik.Mondjuk,ennyiert kapnek masik Spicat is,de gyakorlasnak megeri befektetni egy JTAG-ba eleg sok motyohoz jo ujraelesztesre.

Nagyon koszi a gyors valaszokat!

halikra

Nem elérhető Cris7

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: JB 4.1.2 CM10 by ivendor alpha5
« Reply #1862 Dátum: 2013, 04 16, 17:32:58 »
Előkerült most a kezembe a régi Spica, aztán gondolkoztam hogy meg kéne valahogy csinálni, mert az alábbi gond van vele:
anno elvittem szervizbe, mert nem kapcsolt be, se a recoverybe, se a download mode-ba nem tudtam belépni, és azt mondták a szervizesek hogy ők se tudnak vele mit csinálni.
viszont én ebben kételkedem, mert ha feldugom a telót gépre akkor elkezdeni tölteni.. szóval csak nem lehet teljesen menthetetlen a teló. vagy tévedek ?  :hmm:
your love makes me strong... your hate makes me unstoppable. !

Haters gonna hate.

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #1863 Dátum: 2013, 04 16, 22:47:03 »
Előkerült most a kezembe a régi Spica, aztán gondolkoztam hogy meg kéne valahogy csinálni, mert az alábbi gond van vele:
anno elvittem szervizbe, mert nem kapcsolt be, se a recoverybe, se a download mode-ba nem tudtam belépni, és azt mondták a szervizesek hogy ők se tudnak vele mit csinálni.
viszont én ebben kételkedem, mert ha feldugom a telót gépre akkor elkezdeni tölteni.. szóval csak nem lehet teljesen menthetetlen a teló. vagy tévedek ?  :hmm:
Download és/vagy recovery nélkül nem nagyon tudsz vele otthon mit csinálni sajnos. ha legalább az egyiket sikerülne behozni, akkor meg tudnád csinálni.
Aláírás

Nem elérhető mishike

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: agps
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: TSUNAMI ICS
« Reply #1864 Dátum: 2013, 04 20, 14:38:43 »
Heló! Egy Spicám van, a puk kódot is elsikerült ***zni, mivel tudom unlockolni a telefont?  Új rommal? (gyári van rajta)
Global Moderator Comment Ne beszélj csúnyán kérlek :ima:

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1865 Dátum: 2013, 04 21, 05:33:03 »
Heló! Egy Spicám van, a puk kódot is elsikerült ***zni, mivel tudom unlockolni a telefont?  Új rommal? (gyári van rajta)

a PIN/PUK kód a SIM kártyádhoz tartozik.Hiába cserélsz romot akkor is fogja kérni mivel a SIM kártya kéri.Ha 10szer elrontottad a PUK kódodat azon csak kártya csere segít

Nem elérhető palati

• PFC Fan
  • PDA: spica
  • PDA ROM: 12345
« Reply #1866 Dátum: 2013, 05 05, 22:06:52 »
Hello DjBig!

Nagyon szépen köszönöm a CyanogenMod 7.2 DjBig 1.0.0 update Droid 2.3.7 verziót, nagyon jól működik. Kb 4 hónapja raktam fel, azóta remekül fut, kivéve a fényképezőt. Az valahogy nem működik rendesen. A QR kód olvasáshoz  sem tud rendesen beélesíteni. Tudnál-e segíteni egy javított camera móddal?
Válaszodat előre is köszönöm.
palati

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1867 Dátum: 2013, 05 06, 04:11:55 »
Hello DjBig!

Nagyon szépen köszönöm a CyanogenMod 7.2 DjBig 1.0.0 update Droid 2.3.7 verziót, nagyon jól működik. Kb 4 hónapja raktam fel, azóta remekül fut, kivéve a fényképezőt. Az valahogy nem működik rendesen. A QR kód olvasáshoz  sem tud rendesen beélesíteni. Tudnál-e segíteni egy javított camera móddal?
Válaszodat előre is köszönöm.
palati

Hali. Először is köszönöm a dicsérő szavakat :) Ami a kamerát illeti, csak QR kód olvasásnál szarakodik a fókusz vagy fénykép készítésnél is? Ha csak QR kód olvasásnál akkor próbálkozz egy másik olvasó programmal elképzelhető hogy nem tudja kezelni rendesen a progi a kamerát.Ha mind kettőnél csinálja akkor kamera sárülésre tudok gondolni. Spicánál a 2.3 verzióknál eléggé kényes a kamera,az volt az utolsó alkatrész amit tom3q életre keltett annak idején és én voltam az első a világon aki egy főzött romba be is építette :)

Nem elérhető palati

• PFC Fan
« Reply #1868 Dátum: 2013, 05 06, 13:40:05 »
Köszönöm a gyors választ is. Kipróbálok egy másik QR megfejtőt.
Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, de a ROM-od tényleg szuper!

Nem elérhető palati

• PFC Fan
« Reply #1869 Dátum: 2013, 05 06, 16:11:30 »
Kipróbáltam másik scannert, azzal sem jó. Fényképezésnél is nagyon bizonytalan az élesség. A gyári ROM-mal éles volt. Azt nem lehet beilleszteni. (abszolute  nem értek hozzá)  :)

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1870 Dátum: 2013, 05 06, 19:43:49 »
Kipróbáltam másik scannert, azzal sem jó. Fényképezésnél is nagyon bizonytalan az élesség. A gyári ROM-mal éles volt. Azt nem lehet beilleszteni. (abszolute  nem értek hozzá)  :)

Nem sajnos nem lehet mivel nem csak a camera.apk ból áll az egèsz.Keresek hozzá updatet hátha van.Nekem annó jól ment a kamera

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető palati

• PFC Fan
« Reply #1871 Dátum: 2013, 05 07, 19:01:20 »
Köszi. Várom. :taps:

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1872 Dátum: 2013, 05 08, 05:06:32 »
Köszi. Várom. :taps:

Tessék elvileg találtam :) You are not allowed to view links. Register or Login

Amit azért tudnod kell:
- a telepítés után az 1. kép nem fog sikerülni
- fényképet csak a kijelzőn lévő gombbal tudsz lőni (hardveres gomb nem megy)
- videót felejtsd el
- csak maximális méretben (3.2 megapixel) fogsz tudni fényképezni, kisebben nem
- autofocus megy, de a QR kódokat nem fogja felismerni
Röviden: csak fénykép, alapbeállításokon

Nem elérhető palati

• PFC Fan
« Reply #1873 Dátum: 2013, 05 08, 11:34:28 »
Köszönöm a fáradozásodat! Így akkor maradok a bevált ROM-odnál. Még egyszer köszönöm. Nagy vagy!!!!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1874 Dátum: 2013, 05 09, 04:43:56 »
Köszönöm a fáradozásodat! Így akkor maradok a bevált ROM-odnál. Még egyszer köszönöm. Nagy vagy!!!!

Köszönöm szépen ;)