2024, 12 01, 08:35:42
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Általános dolgok  (Megtekintve 239989 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető szelda

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: 4.2.1
Re: Általános dolgok
« Reply #1650 Dátum: 2012, 02 14, 19:59:20 »
A videot MX Video Playerrel jatszom le,a zenet pedig az alap zenelejatszoval.Tudsz valami jo videolejatszot,ahol az avi egy kicsit sem szaggat?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #1651 Dátum: 2012, 02 14, 21:06:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A videot MX Video Playerrel jatszom le,a zenet pedig az alap zenelejatszoval.Tudsz valami jo videolejatszot,ahol az avi egy kicsit sem szaggat?

a zenét próbáld ki PowerAMP-al...a legtutibb lejátszó...az avi szaggatás háát nem tudom...nem igazán nézek filmet az aksi illetve a tárhely miatt
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
« Reply #1652 Dátum: 2012, 02 16, 21:39:32 »
PowerAMP-vel is torz a hang.Rossz a telefonom? Mit csinaljak?Mas romokkal is torz a hang.

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1653 Dátum: 2012, 02 16, 23:42:17 »
PowerAMP-vel is torz a hang.Rossz a telefonom? Mit csinaljak?Mas romokkal is torz a hang.

Kipróbáltad másik fülessel?

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető bronneristvan

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 123456
« Reply #1654 Dátum: 2012, 02 17, 16:35:58 »
Hali
Egy olyan problémám van a telefonommal, hogy amikor hívnak, automatikusan felveszi magát a telefon, és én nem hallom a hívót. Valakinek nem volt még ilyen problémája?

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
« Reply #1655 Dátum: 2012, 02 18, 17:57:15 »
Probaltam fejhallgatoval,tobb fulhallgatoval.A zene es a film torz fulessel.Fules nelkul normalisan megy.A zene normalisan megy fulessel csak az enek nagyon halk.A filmnel is ilyen.Minden normalis csak amit beszelnek az nagyon halk.Miert?
Hali
Egy olyan problémám van a telefonommal, hogy amikor hívnak, automatikusan felveszi magát a telefon, és én nem hallom a hívót. Valakinek nem volt még ilyen problémája?

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
« Reply #1656 Dátum: 2012, 02 18, 18:00:41 »
bocsi az idezetert.Nem igy akartam. :oops:

Nem elérhető domcsa

• PDA: HTC Sensation XE
  • PDA ROM: ViperS
« Reply #1657 Dátum: 2012, 02 25, 10:06:04 »
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet vagy hogy lehet e sd kártyára alkalmazást telepíteni?
Előre is köszönöm.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1658 Dátum: 2012, 02 25, 11:36:29 »
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet vagy hogy lehet e sd kártyára alkalmazást telepíteni?
Előre is köszönöm.

ha reális a rom információd akkor 2.1 van fent neked...2.1 alatt sehol...minimum 2.2 kell hozzá ott viszont a beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése menüpont alatt
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #1659 Dátum: 2012, 02 25, 13:26:55 »
Előre is köszönöm.

2.1-en is lehet, csak root kell hozzá, meg apps2sd program, valamint egy particionált sd kártya rajta egy ext2 particióval. Ekkor minden program az ext2 particióra fog települni. 2.1-es romból szerintem az Anzo féle a legjobb.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1660 Dátum: 2012, 02 25, 15:07:34 »
2.1-en is lehet, csak root kell hozzá, meg apps2sd program, valamint egy particionált sd kártya rajta egy ext2 particióval. Ekkor minden program az ext2 particióra fog települni. 2.1-es romból szerintem az Anzo féle a legjobb.

érdekes én ha meg veszekedtem akkor sem ment

Nem elérhető domcsa

« Reply #1661 Dátum: 2012, 02 25, 16:42:06 »
Köszönöm a választ.
És még egy kérdés felmerült most: Melyik 2.2-es romot ajánljátok?

Nem elérhető domcsa

« Reply #1662 Dátum: 2012, 02 25, 16:59:33 »
Azontúl, hogy melyik 2.2-est ajánljátok, még mi kell hozzá, hogy gond nélkül feltehessem és jól működjön?
Szeretnék linket kérni ahonnan le tudom tölteni.
Előre is köszönöm.
Üdv

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1663 Dátum: 2012, 02 25, 17:32:15 »
Azontúl, hogy melyik 2.2-est ajánljátok, még mi kell hozzá, hogy gond nélkül feltehessem és jól működjön?
Szeretnék linket kérni ahonnan le tudom tölteni.
Előre is köszönöm.
Üdv

Amire szükséged lesz:

1 Samsung KIES (ő tartalmazza a drivereket...)

2. Odin

3. Samsung USB kábel.

4. I570EXXCM81v3.1-ModemJD1.tar  You are not allowed to view links. Register or Login

5. SGM BETA5.7 DjBIG's mod #1.0.2  You are not allowed to view links. Register or Login

Mielőtt elkezded a folyamatot a telefonod akkumulátora legyen kellően feltöltve valamint, ha laptopon keresztül végzed a folyamatot, akkor az is.
Zárj be minden olyan alkalmazást vagy munkafolyamatot, amely az USB portot használja.

Frissítés folymata

1. Kapcsold ki a telefonod és távolítsd el az SD és SIM kártyát.

2. Állítsd a készüléked "Download Mode-ba". A hangerőszabályozó lefele + kamera + bekapcsoló gomb megnyomásával.

3. Csatlakoztasd a készüléket a számítógépedhez USB-n keresztül.

4. Telepítsd a drivereket ha még nem tetted volna meg.

5. Nyisd meg az Odin Multi Downloader v4.03 alkalmazást(vista és win7 alatt FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT). Az aktuális COM portot sárga színű háttérrel látod kiemelve.

5.1 Tallózd be az spica_jc3.ops file-t az odin középső részén található OPS ablakocskába!!!EZZEL KEZD!!!

6. Válaszd a One Package opciót.(bal felső sarok pipa legyen bent) és válaszd ki a I570EXXCM81v3.1-ModemJD1.tar file-t az odin jobb alján ott lesz egy one package fül amivel be tudod tallózni, amit először linkeltem

7. Ellenőrizd vissza, hogy minden fájlt helyesen adtál-e meg. Ha nem, akkor kattints a Reset File gombra és kezd újra.

8. Ha minden helyes, akkor nyomj a Start gombra és nagyon FIGYELJ, hogy semmi esetre se szakítsd meg a folyamatot vagy válaszd le a telefont a számítógépedről, amíg a folyamat be nem fejeződik.

9. Figyeld a készüléked és várj addig, amíg ezt az üzenetet nem látod "<1> Close serial port and wait until rebooting."a készülék ujraindul

10. A fenti üzenet megjelenésével le kell húzni az USB-ről!!!

Az SD kártya legyen a készülékben és tedd fel a SGM BETA5.7 DjBIG's mod #1.0.2 rom-ot az SD kártyára

11.Telefon kapcsold ki majd recovery módban indítsd újra (Hang le + Hívás fogadás + Power gomb)

12. Ha fel állt a recovery: Advanced-->Filesystem conversion-->és mind 3 rendszert konvertáld ext2-es rendszerbe (minden műveletet a Home (házikó) gombal indítasz el...a tapi módszer itt nem működik csak a D-pad)

14. Menj vissza a főmenübe Install zip from sdcard-->choose zip from sdcard...és navigálj oda ahová tetted a ROM-omat...ha ez kész (install completed/sucsessfull)

15. Menj vissza a főmenübe és Wipe-->wipe Data/cache amint ez is kész leave recovery--> reboot the system...

5 perces gondolkodás után fel fog állni a telefon...légy türelmes mint a telepítés mint a bootolásnál...néha úgy néz ki minthe kifagyott volna de nyugi mert dolgozik...csak az első boot tellik sok időbe...a második már sokkal gyorsabb lesz...bárhol elakadsz kérdezz bátran...sok sikert

Nem elérhető domcsa

« Reply #1664 Dátum: 2012, 02 25, 20:30:06 »
Köszönöm a részletes leírást.

Nem elérhető domcsa

« Reply #1665 Dátum: 2012, 02 25, 21:08:13 »
Hello! Problémába ütköztem: a systemet nem tudom ext2-be konvertálni, ezt írja ki:E:Can't unmount selected device!

Nem elérhető domcsa

« Reply #1666 Dátum: 2012, 02 25, 21:14:20 »
A probléma megoldódott.

Nem elérhető Geniusman

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: Samsung Galaxy Spica (i5700) Android 2.2.3
« Reply #1667 Dátum: 2012, 02 25, 21:35:11 »
Sziasztok. Nekem is IMEI 000000000000000 hiba lett a telómmal. Segítséget "VeszkaGSM" nevű fórumtagtól kaptam meg!.El küldtem neki postán a telót és rövid idön belül HIBÁTLANUL vissza is küldte! Hatalmas köszönet neki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon király lett a teló ,nem dobb le már a hálozatró!!!!! rögtön el mentetem EFS könyvtár tartalmát recoverybe :) A szakszerviz nem tudott mit kezdeni vele nagy szégyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönet neki !!!!!! 

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1668 Dátum: 2012, 02 25, 22:39:37 »
ez kinek tetszik?:)

Nem elérhető Norbosz

• Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
  • PDA: LG G2 mini
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #1669 Dátum: 2012, 02 26, 13:14:32 »

Mókás. :D Akkor lehetne a boot képernyő mondjuk kernel pánik. :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1670 Dátum: 2012, 02 26, 13:21:33 »
Mókás. :D Akkor lehetne a boot képernyő mondjuk kernel pánik. :D

meg lesz :) csak most csináltam téglát a telóból :(...elrontottam a boot logot (nem ezt)...250 KB-lett O.O

Nem elérhető Náhó

• Portál szerkesztő
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #1671 Dátum: 2012, 02 26, 15:36:29 »
XD
Ez baromi jó!  :taps: :ok:
Aláírás

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1672 Dátum: 2012, 02 27, 20:09:30 »
Itt van nektek egy kis saját ROM gyűjtemény  van benne gyári rom illetve a saját módosítások is
igyekszem egyre jobban bővíteni

Nem elérhető Sera26

• PDA: HTC One X & Samsung Galaxy Mini & Samsung Galaxy Gio
  • PDA ROM: 1.29.401.11
« Reply #1673 Dátum: 2012, 02 29, 12:16:54 »
Sziasztok!

Melóhelyen két kollégám is vásárolt Spica-t használtan. Mindkettő esetében a GSM résszel kapcsolatban jelentkeztek problémák, melyeket a hivatalos Samsung szerviz sem tud immáron 3 hete megoldani.
Az egyik készülék 1.5-ös Androiddal fut, ezt 10-ből 9-szer lehetetlen elérni, ki sem csöng, semmi visszajelzés.
A másikon 2.1-es Android van, ezt ha hívják szintén nem csöng ki hanem automatikusan felveszi de tök süket a vonal. Ezen utóbbi készüléken a szerviz újrarakta a ROM-ot,de a hiba nem szűnt meg.
Kérdés, hogy közületek valaki találkozott-e hasonló problémával? Mi lehet a gond, hogyan lehetne orvosolni?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1674 Dátum: 2012, 02 29, 18:11:36 »
Sziasztok!

Melóhelyen két kollégám is vásárolt Spica-t használtan. Mindkettő esetében a GSM résszel kapcsolatban jelentkeztek problémák, melyeket a hivatalos Samsung szerviz sem tud immáron 3 hete megoldani.
Az egyik készülék 1.5-ös Androiddal fut, ezt 10-ből 9-szer lehetetlen elérni, ki sem csöng, semmi visszajelzés.
A másikon 2.1-es Android van, ezt ha hívják szintén nem csöng ki hanem automatikusan felveszi de tök süket a vonal. Ezen utóbbi készüléken a szerviz újrarakta a ROM-ot,de a hiba nem szűnt meg.
Kérdés, hogy közületek valaki találkozott-e hasonló problémával? Mi lehet a gond, hogyan lehetne orvosolni?

igen valószínűleg lehet a phone rész frissítésével...nekem ledobálta random a hívásokat amikor csak kénye kedve tartotta...frissítés után megszűnt :)