2024, 12 01, 08:38:46
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Általános dolgok  (Megtekintve 239990 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bolcz.peter

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Spica 7500
  • PDA ROM: I570EXXJH6
Re: Általános dolgok
« Reply #1625 Dátum: 2012, 01 25, 18:22:54 »
Valaki tudna nekem segíteni? Tegnap próbáltam újrarakni a Spicámon a rendszert és valamit nagyon rosszul csináltam mert bekapcsol, de a bootolás után nem csinál semmit ergo nem kapcsol be a telefon, viszont recovery módba be tudok lépni. meg tudná nekem valaki hogy mit csináljak és hogy telepítsem fel a legstabilabb rendszert rá? persze ha még lehetséges.... :(  ja, és a gépem sem ismeri fel egyáltalán...

Nem elérhető szili.tamas1

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Nokia
  • PDA: Nokia X6, Samsung i5700
  • PDA ROM: I570EXXJH7
« Reply #1626 Dátum: 2012, 01 25, 19:21:29 »
No, akkor írom is az eredményt. Rootoltam lk2-08-cal, majd recoveryből feltelepítettem a lukiqqV4+Intercept3d+SSSv06F.zip fájlt, aztán nem indult újra a telefon többé. Teljes újrahúzás odinnal megoldotta, most kezdem előlről, hátha rájövök mit rontottam el. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ha valamit segít:
Fw verzió: 2.1-update1
Alapsáv: I570EXXJD1
Kernel: 2.6.29 root@SE-S601
Build száma: Eclair.XXJH7

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1627 Dátum: 2012, 01 26, 01:20:27 »
You are not allowed to view links. Register or Login
No, akkor írom is az eredményt. Rootoltam lk2-08-cal, majd recoveryből feltelepítettem a lukiqqV4+Intercept3d+SSSv06F.zip fájlt, aztán nem indult újra a telefon többé. Teljes újrahúzás odinnal megoldotta, most kezdem előlről, hátha rájövök mit rontottam el. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ha valamit segít:
Fw verzió: 2.1-update1
Alapsáv: I570EXXJD1
Kernel: 2.6.29 root@SE-S601
Build száma: Eclair.XXJH7

Én nem vennék rá mérget, hogy a lukiqq kernel 2.1-en is elfut. Samdroidon mit írnak?

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

• PFC Fan
Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1628 Dátum: 2012, 01 26, 09:21:50 »
Én nem vennék rá mérget, hogy a lukiqq kernel 2.1-en is elfut. Samdroidon mit írnak?

Kb. semmit. Legalábbis nem találtam semmit :( Feltettem egy 2.2-es CM-et is, de ugyanaz az eredmény (először root lk2-08-cal, recoveryből fel a 2.2, aztán a lukiqq v4, és nem bootol be a telefon...) Ha valaki tud használható alternatívát lagmentes, textúrás angry birdsre akkor nagyon szépen kérem írja meg :D
szerk.: kerneltelepítés után is kell factory reset? Mert ha jól emlékszem azt nem csináltam...

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
Re: Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1629 Dátum: 2012, 01 26, 09:40:38 »
Kb. semmit. Legalábbis nem találtam semmit :( Feltettem egy 2.2-es CM-et is, de ugyanaz az eredmény (először root lk2-08-cal, recoveryből fel a 2.2, aztán a lukiqq v4, és nem bootol be a telefon...) Ha valaki tud használható alternatívát lagmentes, textúrás angry birdsre akkor nagyon szépen kérem írja meg :D
szerk.: kerneltelepítés után is kell factory reset? Mert ha jól emlékszem azt nem csináltam...

Ha én arra emlékeznék. Lehet, hogy elég egy dalvik wipe is.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető bolcz.peter

« Reply #1630 Dátum: 2012, 01 26, 10:27:13 »
segítsen valaki plz nem tudom használni a telefonomat :S tudom hogy mindenki elfoglalt de nem tudok vele egyedül mit kezdeni!!!

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #1631 Dátum: 2012, 01 26, 11:31:06 »
segítsen valaki plz nem tudom használni a telefonomat :S tudom hogy mindenki elfoglalt de nem tudok vele egyedül mit kezdeni!!!
Bővebben?

Mi nem megy?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bolcz.peter

« Reply #1632 Dátum: 2012, 01 26, 12:22:12 »
boot-loopban van elvileg, de a telefont nem ismeri fel a gépem, csak a memória kártyát, de azt is csak olvasón keresztül. Odint meg ilyeneket nem tudom hogy kell használni, én már rootolva kaptam a telefont, de szerintem újra kéne telepíteni!

• PFC Fan
Re: Re: Re: Általános dolgok
« Reply #1633 Dátum: 2012, 01 26, 13:06:49 »
Ha én arra emlékeznék. Lehet, hogy elég egy dalvik wipe is.

Az megvolt utána :) végigmegy a csík bootnál, és se kép se hang. Gondoltam lassú lesz az indulás, de 25 perc után meguntam... :D Délután ha lesz egy kis időm akkor megpróbálom másképp, visszateszem a 2.1-et lk2-08cal aztán majd kiderül... De már kezdek ideges lenni :D

Nem elérhető Geniusman

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: Samsung Galaxy Spica (i5700) Android 2.2.3
« Reply #1634 Dátum: 2012, 01 29, 22:09:53 »
Sziasztok!

Érdeklödnék ,hogy el követtem azt a híbát, hogy téglát csináltam a spicából!:) el vittem szervizbe azt mondták cpu csere mert nincs boot, vagy is nem lehet download módba 3 gombal! ezt én is tudtam, ezért vittem el:)!. Olvasgattam forum IMEI hibák ,hogy 000000000 és az enyém is így van most, mivel le dobál a hálozatról néha nem is tudnak hívni sajnos ! Most akkor ki okozta a hibát én vagy ők ! Mert akkor vissza viszem mert így használhatatlan!:(!!! Ha az ő elmodásuk alapján CPU csere mert téglát csináltam akkor IMEI számnak nincs köze hozzá mert rá toltak egy 2.1 update romot félig magyart ennyi! Ha valaki tud segíthetne! köszönöm!Mivel a hülyeségem miat már fizettem rá már nem akarok mert abból már vehetnél egy másikat!:)

Nem elérhető VeszkaGSM

• Navigáció / Navigation: SGS II.
  • PDA: I9300 GalaxyS III.
  • PDA ROM: Gyári..még..
« Reply #1635 Dátum: 2012, 01 30, 08:18:06 »
Ha bekapcsol akkor hogy a vigarba ne lenne boot. Simán le akarnak huzni vagy ennyire diletánsok.. amit nem hiszek. Ha nem boldogulsz akkor keress meg.

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.
Nagy gáz, kis szerencse!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #1636 Dátum: 2012, 01 31, 08:44:03 »
Sziasztok!

Érdeklödnék ,hogy el követtem azt a híbát, hogy téglát csináltam a spicából!:) el vittem szervizbe azt mondták cpu csere mert nincs boot, vagy is nem lehet download módba 3 gombal! ezt én is tudtam, ezért vittem el:)!. Olvasgattam forum IMEI hibák ,hogy 000000000 és az enyém is így van most, mivel le dobál a hálozatról néha nem is tudnak hívni sajnos ! Most akkor ki okozta a hibát én vagy ők ! Mert akkor vissza viszem mert így használhatatlan!:(!!! Ha az ő elmodásuk alapján CPU csere mert téglát csináltam akkor IMEI számnak nincs köze hozzá mert rá toltak egy 2.1 update romot félig magyart ennyi! Ha valaki tud segíthetne! köszönöm!Mivel a hülyeségem miat már fizettem rá már nem akarok mert abból már vehetnél egy másikat!:)

LooooooL CPU csere no boot miatt??!! O.O...nálam már ez kiverte a biztosítékot :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9000
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #1637 Dátum: 2012, 02 01, 18:41:29 »
Sziasztok!A telomon elinditok egy filmet.A hangszoron normalisan hallom a hangot viszont ha rakotom a fulhallgatot nem hallom mit beszelnek.Probaltam tobb fulhallgatoval es tobb videolejatszoval de nagyon-nagyon halk.Mi lehet a baj?

Nem elérhető Geniusman

• PFC Fan
« Reply #1638 Dátum: 2012, 02 02, 18:10:09 »

LooooooL CPU csere no boot miatt??!! O.O...nálam már ez kiverte a biztosítékot :D

Szeva! Sőt ez még fokozni is tudom, mivel vissza vittem a telót gariba javításra mert nullás az IMEI !És fel hívanak nem tudják megcsinálni !!!és még kérdőre vonnak ki törölte le efs mappát???? .De szerencsére jó ez a forum és a társasság, és megkapom a segítséget!!!!! Sajnos el kell vinnem másik szervizbe mert itt nem tudják megcsinálni röhej!!! de legalább a pénzt vissza adják mert ez a mutatványuk 8000 ,- került !:) lehuztak hát nem reklámozom őket!!!!!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1639 Dátum: 2012, 02 03, 09:06:46 »
Szeva! Sőt ez még fokozni is tudom, mivel vissza vittem a telót gariba javításra mert nullás az IMEI !És fel hívanak nem tudják megcsinálni !!!és még kérdőre vonnak ki törölte le efs mappát???? .De szerencsére jó ez a forum és a társasság, és megkapom a segítséget!!!!! Sajnos el kell vinnem másik szervizbe mert itt nem tudják megcsinálni röhej!!! de legalább a pénzt vissza adják mert ez a mutatványuk 8000 ,- került !:) lehuztak hát nem reklámozom őket!!!!!

ennek örülök :) UPP a Fanclub-nak ^^ hát fogd fel tanuló pénznek :D de amúgy ha "pösti" vagy személyesen én is tudok segíteni =)akár ingyé is :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Geniusman

• PFC Fan
« Reply #1640 Dátum: 2012, 02 03, 15:33:40 »
ennek örülök :) UPP a Fanclub-nak ^^ hát fogd fel tanuló pénznek :D de amúgy ha "pösti" vagy személyesen én is tudok segíteni =)akár ingyé is :)

Hát mit is írjak kösz! :ok: pü be majd megbesz!.

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #1641 Dátum: 2012, 02 06, 10:31:43 »
Sziasztok!
Most lett a spicámhoz 3G,de nem tudom életre kelteni. valaki tudna mondani egy helyes beállítást?
Előre is köszi a segítséget.
Peti

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #1642 Dátum: 2012, 02 06, 10:34:30 »
Sziasztok!
Most lett a spicámhoz 3G,de nem tudom életre kelteni. valaki tudna mondani egy helyes beállítást?
Előre is köszi a segítséget.
Peti
bár most lekopogom, újraindítva a telefont úgy néz ki működik.

Nem elérhető Geniusman

• PFC Fan
« Reply #1643 Dátum: 2012, 02 07, 23:35:04 »

Szeva!

Segítséget kérek furom társak ! Ma fel hívtak szerviz nem tudnak mit csinálni vele!! valaki törölte EFS mappa tartalmát!! és azt mondtál T-Mo hálózaton még használhatom az nem dobja le a 000000 imei marha jó!Előbbre írtam frissíteni akartam 1.5 rom 2.1-re és valamit rosszul csináltam és tégla lett így került szervizbe! Ők rá tettek javítás után 2.1 rom én úgy gondolom a hibájukat rám akarják kenni !, mivel hogy én nekem a frissítés nem is sikerült ,hogy tudnám törölni efs mappát és kérdem én miért??? mikor néztem az Oldin alap beállításba nincs is ki pipálva efs cleaner rádásul most 1 hónap után vissza kapok egy használhatatlan telefont! Vagy hagyjam a fenébe és mivel itt tudnak segíteni oldjam meg vagy bírósági útra tereljem az ügyet??

Nem elérhető johny_JDM

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3+flash
« Reply #1644 Dátum: 2012, 02 09, 18:28:18 »
Sziasztok. Nekem is IMEI 000000000000000 hiba lett a telómmal. Több éjszakát végigkínlódtam vele, hátha megtudom csinálni, de nem sikerült. Ezután kértem segítséget "VeszkaGSM" nevű fórumtagtól. Elvitte a telefont, majd HIBÁTLANUL vissza is hozta. Hatalmas köszönet neki!  :ok:

Ilyen Totalcaros népítélet stílusban az a véleményem:

Ennyire voltam elégedett vele: 10/10
Megérte a pénzét? IGEN
Legközelebb is őt választaná? IGEN

Szóval, összességében mindenkinek ajánlom!  :ok: :ok: :ok:

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
« Reply #1645 Dátum: 2012, 02 12, 18:14:23 »
Sziasztok!A fullhalgaton torz a hang,viszont a hangszoron nem.Nem tudok zenet hallgatni igy a telon.Valaki tudna segiteni?elore is koszonom!

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1646 Dátum: 2012, 02 12, 18:33:07 »
Sziasztok!A fullhalgaton torz a hang,viszont a hangszoron nem.Nem tudok zenet hallgatni igy a telon.Valaki tudna segiteni?elore is koszonom!

milyen rom-ot használsz?...lehet fülhallgató is...(gyári samsung torz volt...nokia füles tökéletes)

Nem elérhető szelda

• PFC Fan
« Reply #1647 Dátum: 2012, 02 12, 18:55:07 »
sgm froyo 5.7(Norbosz) romot.Probaltam tobb fulessel is es fejhallgatoval is.De torz.A zene normalisan szol,de az enek torz es halk.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1648 Dátum: 2012, 02 12, 20:12:38 »
sgm froyo 5.7(Norbosz) romot.Probaltam tobb fulessel is es fejhallgatoval is.De torz.A zene normalisan szol,de az enek torz es halk.

norbosz nem szokott sz**rt csinálni :) mivel játszod le?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
« Reply #1649 Dátum: 2012, 02 14, 15:54:09 »
valakinek van vmi ötlete hogy miért nem maradnak meg a beállításaim? újraindítás után vissza áll alapra (notifbar power gombok,meg a launcher pro beáll egy sémára...az még nem is az alapra)