Sziasztok, Nekem egy HTC touch diamond-om van, majdnem egy hete vettem, tuti kis mobil, pár hibátol eltekintve.
De egy olyan gondom van, hogy rajta van az igo 8, az előző tulaj tette rá, és valamiért nem indítja el a tervezett útvonalat. Belövöm a kezdő és érkezési pontot, meg is tervezi gond nélkül, de amikor rányomok hogy navi indítása valami francia címre dob át, amit és még soha nem is néztem rajta. kitöröltem minden előzményt szoval csak ez az egy útvonal van benne, a tmc-t is frissítettem, keresett is párat, és aztán kiírta hogy nem találhato, az autómatán van. Müholdat talál párat azzal nincs gond, de nem jövök rá hogy miért nem tudom elindítani a beállított utvonalam navigálását. Az is gond hogy nekem ez az első windows mobilom, elég tapasztalatlan vagyok még benne. Seolyat nem találtam a naviba hogy "hol vagyok most, se semmit, hogy meghatározná a saját helyzetét, vagy ilyesmi, valami nem oké vele vagy én nem csinálok valamit jól? Légyszi segítsetek, mert már párszor szerettem volna használni, és még ezután is szeretném. Ha valaki tud segítsen nekem!!!