Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Régen elfogadtam, hogy vissza lehet állni gyári ROMra, ha kell, de eddig nem kellett. Most viszont úgy néz ki, hogy megy a kicsike szervizbe, mert egyik napról a másikra egyszercsak hipp-hopp lemerül az akksija a gépnek, pedig szinte hozzá sem nyúlok (lehet, hogy megsértődött).
HR is volt.
Ma benéztem a Speedshopba, és azt mondták, hogy be kell küldeni, mert sanszos, hogy nem az akksi a hibás, ha nem az alaplap.
Szóval most vissza kéne raknom a gyári SPL-t, meg a többi gyári tartozékot.
A baj, hogy fogalmam sincs, mit honnan vadásszak össze...
Az eoldalt néztem, onnan most töltöm le a gyári ROMot
RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe
Ez volt odalinkelve
a gyári SPL visszaállításához elég lesz a You are not allowed to view links.
Register or
Login innen letöltött sspl-Trin.zip?
Bár ahogy olvasom az angol szöveget, ez is inkább utat nyit bármilyen ROMnak. Szóval nem vagyok biztos ebben sem...
SZERK DES féle HSPL van fentIlletve nem tudom, hogy milyen radio ROMnak kéne fent lennie hivatalosan.
Most 1.50.08.11 van fent, de rendelkezem a radio_1.46.30.11, és a Trinity_Radio_1.56.70.11 verziókkal is. ha valamelyik hivatalos, akkor mondjátok
Segítsen, aki tudja, hogy miket, milyen sorrendben, és hogyan tudok visszarakni!
Ja és azt csak remélni tudom, hogy kibír egy flashelést akksiról...
Majd lemérem, hogy meddig bírja bekapcsolt képernyővel, mielőtt belekezdek.
ui. ha esetleg megvan a fórumban a leírás, akkor bocsi és vegyétek tárgytalannak kérdést, mert mindjárt olvasni is fogok
, csak előbb meg akartam adni az esélyt, hogy erre járó jótétlelkek koptathassák a billentyűzetüket az érdekemben.
Atravel