Szia ManX!
Ha szabad megkérdezni, nem tudsz valahol magyar leírást a rom buhera menetéről?
Sajnos az angol tudásom kicsit kihívásokkal küszködik, és mire megérteném az XDA DEV-en lévőt, addigra nem kevés idő telne el.
Igazából nem is akarok nagyon bele buherálni.
Inkább az érdekelne hogyan lehet programot az összetevőivel a romból kivenni.
Ugyanis van benne, amit nem használok és csak helyet foglalja
Ezeket szívesen kiszedném.
Előre is köszi a válaszod.
Szia,
Sajnos nem tudok magyar leírást, nem is igazán vállalkoznék ilyenre, két okbol is:
időhiány (jelenleg) és hát sok apróság van amire érdemes lenne kitérni, de akkor túl komplikáltra sikeredne a leírás.
De nagyon röviden (télleg zanza): feltételezzük, hogy az ervius konyháját használod (legelterjedtebb) és 6.5-ös romot akarsz készíteni a diára.
Letöltöd innen lobsterdave komplett konyháját (erviusra épül): You are not allowed to view links.
Register or
Login ez a legfrissebb 6.5.0.60-as kiadás.
Ha törölni akarsz akkor az ext mappában lévő fájlokat törölgesd (itt sem mindegy melyiket). Kezdetnek ne babráld a sys vagy rom vagy oem mappákat.
Igaz a sys-ből is sokmindent ki kellene törölni, de ebbe most nem akarok belemenni.
Jé újraolvastam amit írtam, remélem érthető, írtó szarul magyarázok, a lányom is mindig ezt mondja...
Nos, ha elinditod a konyhában lévő futtatható fájlt akkor kapsz egy szép felületet, ott majd a load rom-al behívod az egyetlen fájlt amit lobsterdave csinált.
Majd látod a zöld színü sorokat "true" felirattal , na azokat tartalmazná a rom.
Ha "false"-ra változtatod akkor kiveszed a romból. Két katt és átváltozik.
Ha befelyezted a módosítást, megnézed az other gomb-nál mennyi a pagepool (alapból aszem 6) azt átírod 8-ra.
Bepipálod a 6.5 native kernelt és, ha sok szabad helyet akarsz (nem RAM) akkor az lzx opciót is bepipálhatod.
Majd create rom. Az elkészült romot a rom release (vagy ilyesmi) mappában találod.
Felteszed és imádkozol, hogy elinduljon...
Hát ez NAGYON RÖVIDEN ÉS SZAKSZERŰTLENÜL!!! De csak az halad aki próbálkozik!
Azért ajánlottam lobsterdave-ot mert ő mindent belepakol a konyháiba! DE ezek BÉTA verziók, tele vannak hibákkal!
Happy cooking!