0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Azóta még nem jártam pesten csak ezért meg nem megyek fel. Meg nem is tudom van e értelme 2-3 hónapra beadni utána meg esetleg közlik, hogy hát nem is garanciális hiba. Esetleg ha jó áron találnék pl. egy törött kijelzős készüléket akkor arra lehet beruháznék még neked meg eladnám a fehér házat.
mondjuk ezzel:)You are not allowed to view links. Register or Login
Megcsináltam csatolom a képet
vaterán sokáig árult valaki egyett, aminek asszem kijelzőhibája volt, mert leejtette:)szerk: persze már nincs fent
mesterek, az új froyo ROM-hoz nem jó 1ik magyarítás sem ugye?
Nem jó sajnos A programok még csak-csak de maga a keret rendszer az 100%, hogy nem jó anélkül meg nem sokat ér.
muszáj lesz megjavittatatni az aceredet! :-)
felraktam, de nem engedi a programjaimat visszatölteni mybackuppal. azt írja ki, ha elindítom a visszát, hogy parse error: there is a problem parsing the package
ez így nem vicces. hogy tudo visszarakni a backupot. kicsit nehéz lenne most minden programomat egyesével felrakni újra, ráadásul a data fájlok, beállításopk is a mentésben vannakez így nem vicces. már most utálom az új bint. ráadásul a recoveryt is rakhatom fel újra, mert azt is lezúztaszerk: rootolni sem tudom
Bakker ha felrakod a gyári bin -t akkor természetes, hogy eltünik a recovery-d valamint a backup-ot is csak a rootolt készülékre tudod visszarakni. Tedd fel az új recovery-t és megoldódik minden problémád.
mybackuphoz nem kell root. felraktam a recoveryt, de nem engedte rootolni. valami olyasmit írt, h hiányzik a root.sh, vagy valami hasonló. most éppen újrarakom a bint
Próbáld ki ezt:You are not allowed to view links. Register or Login
feltettem, ugyan úgy nem tudom rootolni. annyi a különbség, h most root.sh on 1.1et ír, nem amit priviben küldtem
kitartás, figyelek
Nem emlékszem pontosan de úgy rémlik, hogy lehet telepíteni a busybox-ot a recoveryből próbáld meg felrakni és utána rootolni.
persze, én szívok, és ha megvan a megoldás te már zat csinálod mi?
ühüm
na ez az, amit sosem csináltam