0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszönöm, estére kipróbálom.
És hogy tudok abba a menübe bejutni. Tegnap egyszer sikerült, de ma sehogyse jön össze.
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e már valamilyen módon a memóriakártyára installálni a programokat?Végre ismét sikerült feltenniem Maximanak a moddolt Custom romját (1.6) Nagyon szép, és gyors...véleményem szerint még az energiát sem zabálja úgy Azongondolkoztam a napokban, hogy milyen létjogosultsága lesz a LiquidE-nek? Hiszen ha jól tudom kizárólag annyi a változás benne, hogy 2.1-el jön. Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy ki fogja megvenni?
Köszi, mindjárt ki is próbálom. gondolom van értelme a memóriakártyára tenni,nem?És eddig csak ez az egy módja van? Mármint azt még nem lehet, hogy egyből installkor oda tegye?
Azongondolkoztam a napokban, hogy milyen létjogosultsága lesz a LiquidE-nek? Hiszen ha jól tudom kizárólag annyi a változás benne, hogy 2.1-el jön. Ezek után felmerül bennem a kérdés, hogy ki fogja megvenni?
Angio csinált egy újabb verziót Kiváncsi leszek rá mert azért a 2.1-es csak jobban használható csak ne laggolna. :'(You are not allowed to view links. Register or Login
Én is láttam. Kipróbálod?
Mi az ami miatt 2.1 ennyire jobban tetszik nektek? Amúgy tudtommal május vége felé jön ami liquid 2.1el legkésöbb onnan 1hét.
Vannak olyan szolgáltatásai ami kényelmesebbé teszik a használatot. Csúszkás Lockscreen és hívás fogadás, Több asztal, Live Wallpaper, Tárcsázó és telefonkönyv, Launcher, 3D Galéria stb..Teljesen jól használható az 1.6-al is ezt úgy tudom jellemezni mint a winnél a 6.1 és 6.5 csak nincsen akkora különbség.
A Marketben az alkalmazások mellett van kis kép az 1.6-tal?
anzo, próbáltad már Drigerott rom-ját?2.1-es, most tettem fel, nyomogatom már vagy fél órája, egyelőre ez tűnik nekem a leggyorsabbnak, gyorsabb mint az Ecalir slim.A rom letöltése:You are not allowed to view links. Register or LoginLe kell tekerni és ott lesz az övé, b70p0.7 néven.
Elkészültem az első 2.1-es Android romommal Hamarabb sikerült mint gondoltam.Ma még tesztelem és holnap feltöltöm és csinálok képeket meg leírást.
Ügyes vagy!!
Hogyan sikerül? Hisz nem is értesz a linuxhoz...