0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
wibe menu majd ott olyan van hogy wipe dalvik-cache ?
ez az LCR nem nagyon akar menni, Xian müködik
Miért nem tartod be a fokozatosságot? Ne a legnagyobb órajelűt tedd fel hanem lentről menj felfelé. Minden készülék más van akinek megy az 1100-as van akinak még a 880-as sem. Nekem a 920-al tökéletes és még az aksi sem változott nagyon.
újratettem az androidot acer download tools-al majd rá recovery majd rá az LCR elindul a gép de mintha nem is lenne rajta semmi új ez így jó?
Mit értesz az alatt, hogy semmi új? Az LCR-nél meg kell változnia a boot képnek is ezt tünik fel legelőször. Ha nem így van akkor valamit elszúrtál.
A xian felrakása sokkal tovább tart, sokkal több mindent pakol fel, LCR pikk pakk megvan LCR 22mb Xian 74 mb
Akkor lehet én nem voltam világos Az LCR_Hun az csak egy patch előtte fel kell tenned az LCR_1.7 -es romot és utána a magyarítást. A xiannál megcsináltam a romot amire ugyanúgy felkell tenned az ahhoz tartozó hun patchet. Ebből adódik a méretbeli különbség is.
akkor most hogy is van ez dobsz sorba nekem linkeket hogy mit tegyek fel?köszi
Feltételezem, hogy a 100.005.bin fájl fent van már.Telepítsd fel az LCR_1.7 -et állítsd át full android felületre használd a Gscriptet, újra indítod, hogy felálljon a rendszer ezután felrakod az LCR_1.7_Hun patchet.
a-ha értem ez a Gscriptet, kimaradt az életemből LCR 1.7 az ez You are not allowed to view links. Register or Loginugyi?Most vb addig marad a xian aztán majd jövöhéten átpakolom, köszönöm a türelmet :-)
kb eddig 3-4x írtuk le neked, hogy nem lcr 1.7hun a rom, hanem a sima lcr, és a hun része patch, tehát magában azzal nem sokra mész
Nem! Az amit linkeltél az egy módosított kernel. Amikor felraktad az LCR_1.7 -et utána indítsd el a GscripteLite programot, load file itt betallózod az SD kártyádról a mixUI_Android_Stream.sh szkriptet, save utána elindítod ezt a kis programot amikor végzett utána reboot és mehet rá a magyarítás.
ok értem akkor kéne egy link a sima 1.7 LCR hezGscripteLite és a mixUI_Android_Stream.sh fent van valahol?
Ha tudsz várni egy picit akkor az új hivatalos romhoz készítettem én is egy romot természetesen a magyarítással együtt. Még tesztelem egy picit és utána felrakom. Ennél nem kell semmit sem trükközni csak felrakni a gyári romot utána a malez féle recoveryt és mehet rá a főzött rom.
Anzo, kb. mikorra várható a hivatalos 2.1-re a magyarítás romod? CSak azért kérdem, mert tőlem a hét elején megvennék és akkor már inkább azt raknám rá, nem az lcr -féle rom verziót Csak annyi, hogy várható-e, hogy hétfőig kiadod vagy sem? Ha nem nem gond, akkor megy az lcr rá.
Értem, akkor ezek szerint az is jó, ha felteszem a hivatalosat, majd a recovery-vel rá az lcr-t és utána a magyar patchet?vagy melyik most a legújabb bin? Pár hete már nem nagyon tudtam foglalkozni az androiddal, így picit le lehetek maradva