Elkészült a magyar nyelvű 2.1-es rom!
egyelőre azt mondom, hogy teszt jelleggel de a minden napi használatra is tökéletes, esetleges kompatibilítási problémák lehetnek mivel mások a használati szokásaink ezért lehetnek olyan esetek alkalmazások amelyekkel lehetnek problémák eddig én nem találkoztam ilyennel de előfordulhatnak.
Frissítés menete:
Akinek már fent van a valamelyik 1.100.05.bin -re épülő rom annak elsőként ezt a módosított Xian romot kell felraknia.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHagyjuk, hogy felálljon a rendszer a Google fiókot nem kell feltétlenül beállítani.
Ez még angol verzió csak fel van készítve a magyarítás fogadására egyelőre nem működik az egy lépcsős frissítés
Utána ugyanúgy mint egy romot feltesszük az updatet.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAmikor elindult a rendszer menjünk a Settings/Language & keyboard/ Select Locale és válasszuk a magyart.
Innentől kezdve élvezhetjük a magyarul kommunikáló liquidünket.
A fordítás nem 100%-os! Vannak olyan részek amik angol maradt de sztem elenyésző számban illetve azok a külső alkalmazások amelyekben nincsen magyar nyelv a továbbra is az eredeti nyelven fog megjelenni. Ügyeljünk arra, hogy az esetleges program frissítésnél elveszíthetjük az adott program honosítását mivel a fejlesztők egyelőre igen kevés programba integrálják a hun pakkot.
Az alap rendszer csak egy későbbi rom csere esetén "felejti el a magyart".
Aki felrakja azt kérem, hogy felsorolás szerűen jelezze az esetleges hibákat, hogy a későbbiek során javíthassam.
Holnap lesz leírás az integrált programokról és képek.