2024, 12 19, 05:39:14

Szerző Téma: S100 Romolda Update 07.02 Magyar rom :)  (Megtekintve 112390 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
Re: S100 Romolda Update 04.06
« Reply #300 Dátum: 2010, 05 25, 10:10:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helix1 és igen gyári programok felülírja a régit de lehet, hogy nem tudod simán telepíteni mert rendszer fájlokról beszélünk. Ha nem menne simán a telepítés akkor: "adb push valami.apk /system/app/valami.apk"
okés. este otthonról meglesem őket
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #301 Dátum: 2010, 05 25, 10:11:07 »
okés. este otthonról meglesem őket
Talán addig bővül a választék is :D

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #302 Dátum: 2010, 05 25, 10:14:02 »
Talán addig bővül a választék is :D
nem tudtam várni:)
.apk kiterjesztéssel van fent ftp. leszedtem, és a pc-n és pda-n is zipként szerepel.
véletlen hiba, és recoveryből telepítsem, vagy valami más?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #303 Dátum: 2010, 05 25, 10:17:04 »
nem tudtam várni:)
.apk kiterjesztéssel van fent ftp. leszedtem, és a pc-n és pda-n is zipként szerepel.
véletlen hiba, és recoveryből telepítsem, vagy valami más?
Akkor valamit elállítottál a fájl társításoknál. Végülis valóban egy tömörített fájl. Próbáld adb-vel ahogy írtam nekem úgy simán felment mindegyik.
De lehet mást is érdekel a téma van topikja majd ott folytassuk az android általánoson belül.  :ok:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #304 Dátum: 2010, 05 26, 22:00:11 »
valaki próbálta már xian v0.7e romját? közelebb került már a v0.6hoz a kezelhetőség?

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
« Reply #305 Dátum: 2010, 05 27, 20:48:28 »
Felraktam a szerverre a malez recovery 0.5.3-at.

Töltsd le ezt a mappát.
Dugd rá a PC-re a liquidet és indítsd el az install-recovery-windows.bat fájlt ha minden jól megy akkor ez feltelíti neked a recovery-t utána amikor újra indul a rendszer van egy olyan fájl, hogy Reboot to recovery.bat ezt elindítod akkor recovery módban fog újra indulni az Acer, a hangerő gombokkal tudsz navigálni a menüben és a menü gombbal tudsz belépni ill. elindítani egy menü pontot. Amit nabis belinkelt ott részletes leírás van az egész recoveryről még a PC-ről is tudsz neki parancsokat adni illetve innan is tudod állogatni. :D

rootolni asszem sikerült de a belépéssel baj van.
inditom a "Reboot to recovery.bat"-ot akkor keresi a adb-windows.exe-t ami nincs fent a serveren :-(  mit tegyek? Ha sikerüle ez a művelet akkor irhatóvá tudom tenni a rendszerfájlokat? Hogyan?  (hogy magyaríthassam)

végülis megoldottam, a 041 ből kimásoltam és így elindult, de sajna nem erősségem az angol melyik menüben lehet beállítani hogy rendszergazda legyek?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #306 Dátum: 2010, 05 27, 23:20:02 »
rootolni asszem sikerült de a belépéssel baj van.
inditom a "Reboot to recovery.bat"-ot akkor keresi a adb-windows.exe-t ami nincs fent a serveren :-(  mit tegyek? Ha sikerüle ez a művelet akkor irhatóvá tudom tenni a rendszerfájlokat? Hogyan?  (hogy magyaríthassam)

végülis megoldottam, a 041 ből kimásoltam és így elindult, de sajna nem erősségem az angol melyik menüben lehet beállítani hogy rendszergazda legyek?
Amennyiben sikerült bemenned a recovery-be akkor ott a 2. menü: System Root menün belül válaszd a "Root current system (new 1.1)" -es pontot.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #307 Dátum: 2010, 05 28, 22:17:42 »
Anzo, láttam egy francia videót, ahol liquiden futott froyo. tudsz erről valamit?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #308 Dátum: 2010, 05 28, 22:27:30 »
Anzo, láttam egy francia videót, ahol liquiden futott froyo. tudsz erről valamit?
Megoszlanak róla a vélemények én is láttam de sokak szerint fake.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #309 Dátum: 2010, 05 28, 23:02:26 »
Megoszlanak róla a vélemények én is láttam de sokak szerint fake.
mindenesetre én már nagyon várom, h xiannak sikerül e:)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #310 Dátum: 2010, 06 05, 11:36:13 »
Ha minden igaz, akkor már csak egyet kell aludni, és felkerül a modaco-ra az s100-ra készített froyo:)

kiváncsian várom már, hogy milyen lesz:)

holnap azt hiszem tesztelős este lesz :taps: :taps: :taps:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #311 Dátum: 2010, 06 06, 13:13:43 »
Elkészült a froyo első verziója liquidre.
Még néhány dolog nem megy benne (pl wifi), de ha valakinek van kedve kipróbálni, itt megtalálja:

kiváncsian várjuk a teszterek véleményét, leírását róla ;)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #312 Dátum: 2010, 06 16, 13:14:09 »
ezt nézte már valaki?

256 helyett 512 mb ram? :shock: :shock: :shock:

meg állítólag még 2010ben jön hivatalos froyo :taps:
kiváncsi leszek persze...

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #313 Dátum: 2010, 06 20, 12:14:06 »
mesterek, elfogyott a progi memóm gondoltam itt az ideje átrakni az SD-re de a recoveri azt irja ki hogy error: run  apps2 on console or malez menu! mit tegyek?

febern

• Vendég
« Reply #314 Dátum: 2010, 06 20, 19:33:21 »
Én is hasonlóval küzdök: rámegyek, hogy move to apps to sd, dolgozik, befejezi, kilépek recoveryből,újraindul a rendszer és csak az android logoing jut, onnantól restart, majd megint adroid logo és ez így megy a végtelenségig :'(

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #315 Dátum: 2010, 06 20, 21:41:32 »
Én is hasonlóval küzdök: rámegyek, hogy move to apps to sd, dolgozik, befejezi, kilépek recoveryből,újraindul a rendszer és csak az android logoing jut, onnantól restart, majd megint adroid logo és ez így megy a végtelenségig :'(
tedd fel modacorol a hivatalos 2.1et + vauchunay romhat. Azon menni fog,es a leiras is ott van hozza a rom topicjaban

febern

• Vendég
« Reply #316 Dátum: 2010, 06 21, 06:45:59 »
Rendben, köszi!

De, hogy ne legyen minden tökéletes, akadt még egy problémám, és ez a bosszantóbb:

Feltettem tegnap egy 2.1-es custom romot, minden ok, market is hasít. Aztán megláttam, hogy van desire rom, igaz még csak pre alpha, de gondoltam kipróbálom meg akartam tudni milyen az emailezője. Visszaálltam Donut-ra feltettem a Desire romot majd azzal a lendülettel le is szedtem, mert se wifi se 3g, se edge, ergo nem tudtam a mail funkcióját kipróbálna. visszaraktam a legújabb 2.1-es bint az acer tool-lal és azóta bármilyen custom romot teszek fel, egyszerűen nem megy a market. Vagyis megy, csak bazi lassan. Rákeresésnél két perc mire megtalál valamit, ha megtaláltam és le akarom tölteni az is két perc mire behozza. Maga a letöltés gyorsan megy, de a teló már kiírja hogy sikeresen telepítve, a marketen meg folyamatosan installing szöveg van és nem tűnik el. Mi a fenét csinálhatnék, hogy újra jó legyen? már annyiszor újraindítottam, reset factoriztam szerintem már mindent megcsináltam és egyszerűen nem megy >:(

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #317 Dátum: 2010, 06 21, 08:44:16 »
Rendben, köszi!

De, hogy ne legyen minden tökéletes, akadt még egy problémám, és ez a bosszantóbb:

Feltettem tegnap egy 2.1-es custom romot, minden ok, market is hasít. Aztán megláttam, hogy van desire rom, igaz még csak pre alpha, de gondoltam kipróbálom meg akartam tudni milyen az emailezője. Visszaálltam Donut-ra feltettem a Desire romot majd azzal a lendülettel le is szedtem, mert se wifi se 3g, se edge, ergo nem tudtam a mail funkcióját kipróbálna. visszaraktam a legújabb 2.1-es bint az acer tool-lal és azóta bármilyen custom romot teszek fel, egyszerűen nem megy a market. Vagyis megy, csak bazi lassan. Rákeresésnél két perc mire megtalál valamit, ha megtaláltam és le akarom tölteni az is két perc mire behozza. Maga a letöltés gyorsan megy, de a [NEM TELÓ!] már kiírja hogy sikeresen telepítve, a marketen meg folyamatosan installing szöveg van és nem tűnik el. Mi a fenét csinálhatnék, hogy újra jó legyen? már annyiszor újraindítottam, reset factoriztam szerintem már mindent megcsináltam és egyszerűen nem megy >:(
wifin probaltad? edge sebessegen produkalhat ilyet ha gyenge a jele. nezd meg wifivel, hatha. ha nem megy ugy se, dibd fel ujra abint majd a romot, hatha. ennel tobb nem jut eszembe sajna.

febern

• Vendég
« Reply #318 Dátum: 2010, 06 21, 09:43:48 »
Persze mindig wifin próbálom. Hááát már azon is túl vagyok, ma reggel direkt korábban keltem acer tool-lal újra felraktam a Acer_LiquidE_1.100.05_EMEA_GEN1 bin fájlt, majd a custom romot (LCR 1.7) (de tegnap tettem fel mást is, és azon sem ment jól) :ima:

febern

• Vendég
« Reply #319 Dátum: 2010, 06 21, 11:44:44 »
na most megjavult, magától :shock:

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #320 Dátum: 2010, 06 21, 19:36:24 »
Persze mindig wifin próbálom. Hááát már azon is túl vagyok, ma reggel direkt korábban keltem acer tool-lal újra felraktam a Acer_LiquidE_1.100.05_EMEA_GEN1 bin fájlt, majd a custom romot (LCR 1.7) (de tegnap tettem fel mást is, és azon sem ment jól) :ima:
akkor javitsd a profilod

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
« Reply #321 Dátum: 2010, 06 22, 21:37:52 »
tedd fel modacorol a hivatalos 2.1et + vauchunay romhat. Azon menni fog,es a leiras is ott van hozza a rom topicjaban
hivatalos 2.1 van fent, vauchunay-hoz dobsz linket? Ezt ugyanúgy kell feltenni mint a hivatalosat?

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #322 Dátum: 2010, 06 23, 02:36:54 »
hivatalos 2.1 van fent, vauchunay-hoz dobsz linket? Ezt ugyanúgy kell feltenni mint a hivatalosat?
most nem tudok linkelni,mert csutortokig nem vagyok otthon, de keresd ki a liquid.modaco.com rol

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
« Reply #323 Dátum: 2010, 06 26, 20:46:22 »
LCR_1.7_Hun_anzo

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #324 Dátum: 2010, 06 27, 10:24:27 »
LCR_1.7_Hun_anzo

Nagyon jó!! :ok: :ok:
Gratula uram!! :taps: ;)
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login