Csak okulásképpen mindenkinek:Aki csinál nandroid backupot mondjuk 1.6-on, majd áttér 2.1-re, de aztán vissza akar állni 1.6-ra valami miatt annak
nem elég csak simán 2.1-ről visszaállítani a backfájllal a rendszert, mert nem fog hálózatot találni.
Hanem, először flashelni kell újra a ACER_Liquid_2.000.16_EMEA_GEN1.bin-nel, majd aztán ha szükséges akkor fel kell tenni egy recovery menüt (nekem ezt is külön fel kell tennem) aztán mehet a restore from last backup file művelet. Ez után lesz ismét jó, teljesértékű a készülék.
Anzo, sajnos nem tudom miért, de miután a beautiful wideget mindig force close-olt, utána már majd minden program ugyanezt kezdte művel. Még a kikapcs-bekapcs sem segített, úgyhogy visszaálltam már megint 1.6-ra, pedig a 2.1 jobb lenne már, szebb is jobb is kicsivel
Most már nagyon jó lenne, ha végre megjelenne hivatalosan.
Mindenesetre azt kell, hogy mondjam, hogy a történtek ellenére a Te romod volt legtovább fent nálam, ez működött a leggyorsabban, szóval ne hagyd abba fejleszd
Annyira is bele lehet túrni a rendszerébe, hogy ne csak az email címek legyenek aktív linkként működőek, hanem a telefonszámok is például? Vagy például hogy a teljes email tartalmat amit kapok ki tudjam másolni mondjuk naptárba?