Üdv Kedves Fórumtársak!
Régen jártam erre (Omnia), de mivel újfent nekiugrok az Androidnak (A Motorola Dext nem jött be anno), így elkezdtem az ismerkedést a vassal, és a fórum át olvasását. Mivel nem kevés hsz van, így kérnék egy kis gyorssegélyt a legégetőbb kérdéseimhez. Tudom van pár alap kérdés, de néhol elég a pár szavas reagálás merre is induljak el.
Átköltözés:
- Contactokat "Pim Backuppal" érdemes átköltöztetni, vagy van más offline utam is? Vagy érdemesebb WinMoról GMailra majd onnan vissza? Esetleg tudtok egy
- Sms-eket mivel érdemesebb? Én a Jeyo-s verziót találtam, létezik más is? Emlékeim szerint Jeyo igen háklisan viselkedett legutóbbi találkozásunkkor. You are not allowed to view links.
Register or
Login(((- Van még más érdemleges költöztetnivaló (MMS nem érdekes, naptár esetleg?))))
Rom szekció:
- Jelenlegi felállás: Android 2.3.5 Runny ROM v6.1.1 (HTC sense 3.5)
(((Ezzel videó elindult, de nem pörgethető, zenék nem igazán akartak, amiket memkarira másoltam, de másikak indultak, viszont beats audio indulása mellett ment csak.. hmm érdekes. Telefon rész még nincs kipróbálva, viszont usb modemként nem muzsikált tablettel... grrr Illetőleg 4gb memkarin van a rendszer mint látom, én meg belepakolnék egy 32 GB-t, gondolom még a teljes copy után sem fog elindulni a teló, így kössük össze esetleges romcserével.)))
Kérdésem:
a, Látom van 4.0.4-es illetve 4.1.1-es rom is. Viszont nem írt senki konkrét verdiktet róla. Tudom egyénfüggő a rom, kinek mi tetszik és az én gépemen esetleg mi nem menne. Viszont kérném egy régi motoros véleményét melyik rom (illetve hozzá antenna, hálózatok, üzemidő, szoftverek, egyebek kezelését legjobban teljesítő verzió) felrakását ajánljátok?!?
b, Linux (Ubuntu) alól is el tudom ezeket végezni?
c, Ezek a romok szintén a memkarin lesznek ahogy olvastam és 3 felé kell partícionálni, úgy már rendesen fogja kezelni usb modemként?
Jelenleg a MildWild CM-5.0 Stable-Release You are not allowed to view links.
Register or
Login a befutó, alternatíva a CM-9-ICS-DTP-V1.8 You are not allowed to view links.
Register or
Login illetve alternatíva az új JB 4.1.1 CMX .
Valaki próbálta ezeket?
Igazából lényeg: lehetőleg minden alkalmazás, ami miatt okostelefont használok menjen (TELEFON ,net, zene, filmek, fényképezőgép (videófelvevő), navigálás, appok, naptár, közösségi cuccok, E-Mail, E-Book, zseblámpa-ébresztőóra
, és mostanában a Viber féle kihasználás is felmerült. Ezek nagyjából amiket bizonyos időközönként helyzetfüggő, h naponta/hetente/szükség esetén, de ki is szoktam használni. !!!JA meg most a wifi hotspot!-ra lenne igény még!!!)
Üdv!
Aygor