2024, 12 19, 03:19:45

Szerző Téma: HTC Desire - Általános beszélgetés  (Megtekintve 618057 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Borote

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
Re: HTC Desire - Általános beszélgetés
« Reply #7225 Dátum: 2012, 05 17, 13:05:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Első körben én a helyedben keresnék egy SD kártyát bele, utána pedig Total Phone Transfer (TPT) -s megoldást keresnék, ha a RUU valamiért nem hajlandó múkodni.

Feltéve, ha Desire-re létezik ilyen... ezt sajnos nem tudom :(
Esetleg ADB-vel gépről lehetne ráerőszakolni a recoveryt és egy új rom-ot.
Esetleg revolutionary-vel, vagy az AlphaRev.nl címen található eszközökkel megpróbálni életre kelteni.

Nem elérhető longhair

• PDA: Samsung S7
  • PDA ROM: Gyári 7.0
« Reply #7226 Dátum: 2012, 05 17, 17:55:19 »
Feltéve, ha Desire-re létezik ilyen... ezt sajnos nem tudom :(
Esetleg ADB-vel gépről lehetne ráerőszakolni a recoveryt és egy új rom-ot.
Esetleg revolutionary-vel, vagy az AlphaRev.nl címen található eszközökkel megpróbálni életre kelteni.
esetleg ezt próbáld meg: You are not allowed to view links. Register or Login
felmásolod a memória kártyára, persze átnevezve ahogy a leírásban van, hangerő le+bekapcsoló gomb hosszan, le kell futnia megától ha szerencséd van. Ha kész, lesz egy gyári rootolatlan 2.2 desiréd.
Ha nem megy, akkor ......  :shock:, remélem lesz okosabb is nálam.....

Nem elérhető Borote

• PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #7227 Dátum: 2012, 05 17, 20:00:27 »
esetleg ezt próbáld meg: You are not allowed to view links. Register or Login
felmásolod a memória kártyára, persze átnevezve ahogy a leírásban van, hangerő le+bekapcsoló gomb hosszan, le kell futnia megától ha szerencséd van. Ha kész, lesz egy gyári rootolatlan 2.2 desiréd.
Ha nem megy, akkor ......  :shock:, remélem lesz okosabb is nálam.....

Ezaz :D Vagy legalábbis pont olyan elven működik :) Kíváncsi vagyok, hogy működni fog-e a fórumtársnak :)
De egy micro SD kártyára továbbra is szüksége lesz :P

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #7228 Dátum: 2012, 05 24, 12:18:41 »
Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Tegnap kezembe került egykori kedvencem, amit már 1,5 éve feleségem használ, és feltűnt, hogy a hardveres gombok nagyon (de tényleg nagyon!!!) nehezen reagálnak. Ez normális egy két éves készüléknél, más is tapasztalt ilyet ? Szerintetek lehet segíteni rajta?
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #7229 Dátum: 2012, 05 25, 07:45:26 »
Üdv mindenkinek!Lenne egy kérdésem. Tegnap kezembe került egykori kedvencem, amit már 1,5 éve feleségem használ, és feltűnt, hogy a hardveres gombok nagyon (de tényleg nagyon!!!) nehezen reagálnak. Ez normális egy két éves készüléknél, más is tapasztalt ilyet ? Szerintetek lehet segíteni rajta?
ez sajnos nekem is rendszeres problémám. Valószínű, hogy por kerül a készülékbe. Egy tisztítás megoldja. Nem emiatz, de az enyém volt szervizben. Mikor onnan visszakapom, mindig jó egy darabig. Most kezd a home nehézkedni megint.

Nem elérhető (613)Spawn_;)

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy s9
  • PDA ROM: UAE Factory 8.0.0, AP: G960FXXU2BRI3 CP: G960FXXU2BRHA CSC: G960FOXM2BRHA
« Reply #7230 Dátum: 2012, 05 25, 15:33:50 »
Szép jó napot mindenkinek,

egyik haveromnak betört a képernyője a desire-nek. Na már most lelkesen neki álltunk hogy nézünk hozzá egyet és majd kicseréljük. 3-4 nap keresgélés és a csere folyamatát taglaló videók után elbizonytalanodtunk hogy a pontosan melyik képernyőt is rendeljük meg.

abban kérném a segítségeteket hogy mi alapján válaszuk ki a megfelelő csere darabot (verzio, s/n, p/n)?

a készüléken ezek a típus számok láthatók:
   S/N:SH0A3PI09316
   P/N:99HKZ010-00         B

előre is köszönőm a segítséget
BB

Ne vedd túl komolyan az életet, úgysem úszod meg élve!!!

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7231 Dátum: 2012, 05 26, 10:49:21 »
Szép jó napot mindenkinek,

egyik haveromnak betört a képernyője a desire-nek. Na már most lelkesen neki álltunk hogy nézünk hozzá egyet és majd kicseréljük. 3-4 nap keresgélés és a csere folyamatát taglaló videók után elbizonytalanodtunk hogy a pontosan melyik képernyőt is rendeljük meg.

abban kérném a segítségeteket hogy mi alapján válaszuk ki a megfelelő csere darabot (verzio, s/n, p/n)?

a készüléken ezek a típus számok láthatók:
   S/N:SH0A3PI09316
   P/N:99HKZ010-00         B

előre is köszönőm a segítséget
BB
szerintem azt kellene tudni, hogy slcd, vagy amoled kijelző volt-e benne. Lehet, hogy a szerviz tud felvilágosítást adni a sorozatszám alapján.

Nem elérhető szegab86

• Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #7232 Dátum: 2012, 06 03, 10:41:15 »
Sziasztok

A telefon memóriából hogyan tudnék egyszerre több nevet áttenni simre?

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7233 Dátum: 2012, 06 03, 14:00:33 »
Sziasztok

A telefon memóriából hogyan tudnék egyszerre több nevet áttenni simre?
Régen volt gyári ROM a telefonomon, de akkor mintha lett volna rajta expot, meg import funkció.
Ha ilyet nem találsz, akkor segíthet a Playről a Copy to SIM Card nevű program. A neve alapján jó lehet arra, amire neked kell.
Próbálni viszont nem próbáltam.

Nem elérhető szegab86

« Reply #7234 Dátum: 2012, 06 03, 15:12:02 »
Ez a program nem jó sajnos nem lehet másolni vele. Egyesével át tudom másolni simre de az összeset nem. Valaki valami megoldást tud?

Nem elérhető szegab86

« Reply #7235 Dátum: 2012, 06 03, 16:01:27 »
Bocsanat acopy to sim-mel tökeletesen jo! Egy masik programmal probalkoztam elsöre! Köszönöm

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7236 Dátum: 2012, 06 03, 19:00:38 »
Bocsanat acopy to sim-mel tökeletesen jo! Egy masik programmal probalkoztam elsöre! Köszönöm
A lényeg, hogy összejött ;)

Nem elérhető nogec

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: ANDROID 4.0.4-CoolDroid Revolution v 8.5
« Reply #7237 Dátum: 2012, 06 04, 17:58:54 »
Üdv
Desire S-nél arra figyeltem fel hogy stand by módba magától felvillan az indítási képernyő majd egy idő után újból elsötétedik a kijelző és ezt így csinálta megállás nélkül.Próbáltam restartálni,a kikapcsoló gomb hosszú lenyomásával,de hiába vártam nem jelent meg az ablak a 3 opcióval(kikapcs.,restart,repülőgépes mód).Ekkor kivettem az akksit és újraindítottam a telót,azóta a felvillanó képernyő probléma megszünt ,de a telefont továbra sem lehet kikapcsolni,ha lenyomva tarom a kikapcs. gombot,csak stand by módba megy át.Valakinek valami ötlete van-e?????????????????????

Megoldódott a probléma ,kiejtettem a kezemből a telót  :shock:,és kikapcsolt magától,ez után  újra índítottam   és azóta dolgozik a kikapcs.gomb a 3 opcióval(kikapcs.,restart,repülőgépes mód).
DE most megint elkezdett vacakolni,hogy stand by módba magától felvillan az indítási képernyő majd egy idő után újból elsötétedik a kijelző és ezt így csinálta megállás nélkül néha sűrűbben néha ritkábban.Próbáltam letörölni különböző aplikációkat,de nem változott a helyzet,és ez valószínű fertőző  :D mert a fiam wildfire-én is jelentkezik pár napja.Az övé rootolva van az enyém nincs.Valakinek valami ötlete?? :(

Nem elérhető senki11

• PDA ROM: MIUI_Au 1.4.22 R2 STABLE Release
« Reply #7238 Dátum: 2012, 06 05, 20:22:09 »
Üdv!
Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen romot rakjak a desire? Ma tettem fel a harmadik miui változatot, de ez sem jön be. Egy ideig miui_au futott. Kis bugoktól eltekintve jó volt. Utána jött egy miui xj változat. Ezen már rosszalkodott a wifi. Az otthoni hálózatot látta és kapcsolódott is, de nem volt adatforgalom. Illetve hol volt, hol meg nem, de többnyire nem. Gondoltam visszatérek az au változatra, de ebből nincs egy ideje friss verzió. A hivatalos oldalon ide irányítottak: You are not allowed to view links. Register or Login
Jelenleg ez utóbbi rom van fenn, de szintén gondok vannak a wifivel. Már kinéztem a szemem Google-n a megoldás után de eddig nem tudtam orvosolni. Megszerettem a miui-t de már elegem van abból, hogy nem tudom rendesen kihasználni a böngészési lehetőségeket.
Tudnátok ajánlani valami gyors és stabil romot?
Köszi előre is!

Nem elérhető marcikutya

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: XJ's MIUI Ext
« Reply #7239 Dátum: 2012, 06 06, 23:00:02 »
Sziasztok!

Az lenne a nem túl nagy problémám, hogy a zenelejátszóban (a kedvenc PowerAmp is, de a próba MixZing is) egy idő után leáll a lejátszás, és valami hasonlót ír ki: "too many file corrupted,failed to play". Ekkor a Vissza-gomb hosszú nyomvatartásával kilépek a programból és minden rendben kb. újabb egy óráig.

Kivettem az SD-t, és kártyaolvasón keresztül a zenék kivételével mindent átmásoltam a nagygépre, és leformáztam a FAt32-es partíciót. A hibakezelést- és javítást is lefuttattam, hibát nem jelzett a gép. Mindent visszamásoltam, a zenéket az eredeti helyükről, és a hiba ugyanúgy jelentkezik.

Túlkoros lenne a kártya? Másfél éves, 4-es osztályú, 16GB-os Kingston.

Nem elérhető senki11

• PDA ROM: MIUI_Au 1.4.22 R2 STABLE Release
« Reply #7240 Dátum: 2012, 06 07, 00:12:36 »
Sziasztok!

Az lenne a nem túl nagy problémám, hogy a zenelejátszóban (a kedvenc PowerAmp is, de a próba MixZing is) egy idő után leáll a lejátszás, és valami hasonlót ír ki: "too many file corrupted,failed to play". Ekkor a Vissza-gomb hosszú nyomvatartásával kilépek a programból és minden rendben kb. újabb egy óráig.

Kivettem az SD-t, és kártyaolvasón keresztül a zenék kivételével mindent átmásoltam a nagygépre, és leformáztam a FAt32-es partíciót. A hibakezelést- és javítást is lefuttattam, hibát nem jelzett a gép. Mindent visszamásoltam, a zenéket az eredeti helyükről, és a hiba ugyanúgy jelentkezik.

Túlkoros lenne a kártya? Másfél éves, 4-es osztályú, 16GB-os Kingston.

Ugyan ilyen kártyám van. Nekem az egyes file-okat nem látja a gép amiket létre hoztam rajta a telóval. És ez néha fordítva is igaz. Mort playert nem próbáltad? Ingyenes. Én nagyon megszerettem pedig volt előtte Power amp-om is. Lehet, hogy egy próbát megér.

Nem elérhető dro

• Emperor
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: Android: 4.0.4 Kernel: 2.6.35.14-CM+nexx@destiny Base: 20.4801.30.0822U_3822.10.08.04_M Build: MIUI206010
« Reply #7241 Dátum: 2012, 06 09, 09:23:13 »
Sziasztok,

Tanácsot szeretnék kérni, tőletek abban, hogy a barátnőm hosszabb időre az USA-ba készül távozni, es szeretne vásárolni, egy olyan telefont, amivel internetezni, és telefonálni is tud abban vidám, szabad országban  A neten ezzel kapcsolatban csak egymásnak ellentmondó információkat találtam ezért, ha van itt olyan hozzáértő aki biztos a dolgában és nem csak találgatásokba képes bocsátkozni a kérdésben, akkor annak az állásfoglalását nagyon megköszönném. A kiszemelt itthon megvásárolni kívánt mobil egy HTC Desire. De bármilyen másik olyan készülék is jó lehet, amit Európában, és az USA-ban is egyaránt tud használni telefonálásra, és internetezésre is.

Köszönet.
i'm living with a machine

Nem elérhető cat7

• PDA: HTC TC / HTC Desire
  • PDA ROM: Kostas224B4 / Froyo 2.2
« Reply #7242 Dátum: 2012, 06 10, 22:53:41 »
Sziasztok,

Tanácsot szeretnék kérni, tőletek abban, hogy a barátnőm hosszabb időre az USA-ba készül távozni, es szeretne vásárolni, egy olyan telefont, amivel internetezni, és telefonálni is tud abban vidám, szabad országban  A neten ezzel kapcsolatban csak egymásnak ellentmondó információkat találtam ezért, ha van itt olyan hozzáértő aki biztos a dolgában és nem csak találgatásokba képes bocsátkozni a kérdésben, akkor annak az állásfoglalását nagyon megköszönném. A kiszemelt itthon megvásárolni kívánt mobil egy HTC Desire. De bármilyen másik olyan készülék is jó lehet, amit Európában, és az USA-ban is egyaránt tud használni telefonálásra, és internetezésre is.

Köszönet.

Megvárnám a Desire V- függetlenül pár hét múlva jelenik meg 2 SIM kártyás ICS, 4 Sense, stb. stb You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jhonny.dirteen

• PFC Fan
  • PDA: htc desire
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #7243 Dátum: 2012, 06 13, 23:50:03 »
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm desire-je elég halk. Vagyis hívás közben őt rendesen hallani ő viszont a másik felet elég halkan hallja. Most egy Ginger-Sense rom van fent. Mivel tudnám jobbá tenni a hangerőt? Esetleg radio csere segíthet? Ha igen akkor mit ajánlotok?

Köszönöm

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7244 Dátum: 2012, 06 14, 06:23:09 »
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a barátnőm desire-je elég halk. Vagyis hívás közben őt rendesen hallani ő viszont a másik felet elég halkan hallja. Most egy Ginger-Sense rom van fent. Mivel tudnám jobbá tenni a hangerőt? Esetleg radio csere segíthet? Ha igen akkor mit ajánlotok?

Köszönöm
Ez most lehet, hogy nagyon alap, de telefonálás közben a hangerő gombot szoktátok felfele nyomkodni?

• PFC Fan
« Reply #7245 Dátum: 2012, 06 14, 11:09:45 »
Azért ez alap :D Igen próbáltuk a hangerő gombokat

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7246 Dátum: 2012, 06 14, 20:26:39 »
Azért ez alap :D Igen próbáltuk a hangerő gombokat
Nekem sose volt hangerő problémám... lehet, hogy valamilyen fizikai behatás érte, amitől a front hangszóró, vagy csatlakozásai sérültek?

• PFC Fan
« Reply #7247 Dátum: 2012, 06 14, 22:02:03 »
Nem nem érte fizikai hatás bár lehet, hogy megnézetem én inkább romcsere miatt gondolom. Esetleg nem lehet, hogy rossz rádio van rajta? Lehet radiot lefele cserélni?

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7248 Dátum: 2012, 06 15, 06:13:33 »
Nem nem érte fizikai hatás bár lehet, hogy megnézetem én inkább romcsere miatt gondolom. Esetleg nem lehet, hogy rossz rádio van rajta? Lehet radiot lefele cserélni?
a rádió inkább akkor lenne nekem gyanús, ha nem lenne térerő, vagy szakadozna. A hangszóró nem megfelelő kezelése inkább kernel probléma lehetne, mivel az hivatott a szoftver és a hardver között kapcsolatot fenntartani. Egy recoverys backup aztán próbálj ki akkor másik ROMot, hátha ott van a kutya elásva.

• PFC Fan
« Reply #7249 Dátum: 2012, 06 16, 22:59:55 »
Köszi

egyelőre úgy tűnik a radio csere megoldotta.