2024, 12 19, 05:50:50

Szerző Téma: HTC Desire - Általános beszélgetés  (Megtekintve 618059 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Borote

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
Re: HTC Desire - Általános beszélgetés
« Reply #7175 Dátum: 2012, 02 12, 13:43:57 »
Feltettem a RunnyMede 6.0-s Sense 3.5-ös ROM-ot. Igazatok volt - meglepően gyorsan és stabilan működik, rettentő sok testreszabási lehetőséggel. Én is csak ajánlani tudom.
Ja, S-Off-oltam, CM7r2 HBOOT-t a sok hely érdekében, és az ajánlott Ext4 touch recovery is frankón működik.

Megérte váltani a LeeDroid-ról, az már úgy is kezdett göthösödni :)

Nem elérhető Borote

« Reply #7176 Dátum: 2012, 02 14, 16:13:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Feltettem a RunnyMede 6.0-s Sense 3.5-ös ROM-ot. Igazatok volt - meglepően gyorsan és stabilan működik, rettentő sok testreszabási lehetőséggel. Én is csak ajánlani tudom.
Ja, S-Off-oltam, CM7r2 HBOOT-t a sok hely érdekében, és az ajánlott Ext4 touch recovery is frankón működik.

Megérte váltani a LeeDroid-ról, az már úgy is kezdett göthösödni :)

Hmmm, így két nap után produkál néha értelmetlen lassulásokat, épp játszottam egy picit, amikor kegyetlen módon lelassult az addig szépen futó játék. Nem teljesen értem - még az is lehet, hogy megpróbálok egy Sense nélküli minimál ROM-ot, mint az Oxygen, csak az óra app hiányozni fog :( Keresgélnem kell majd egy kicsit.

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #7177 Dátum: 2012, 02 14, 18:37:49 »

Hmmm, így két nap után produkál néha értelmetlen lassulásokat, épp játszottam egy picit, amikor kegyetlen módon lelassult az addig szépen futó játék. Nem teljesen értem - még az is lehet, hogy megpróbálok egy Sense nélküli minimál ROM-ot, mint az Oxygen, csak az óra app hiányozni fog Keresgélnem kell majd egy kicsit.

Mit kell tudnia az órának? Én nagyon régóta a Sense Analog Clock widgetet használom. Elég informatív, és sokat tud. Nem olyan csicsás, mint a Sense..

Nem elérhető Borote

« Reply #7178 Dátum: 2012, 02 14, 20:53:28 »
Mit kell tudnia az órának? Én nagyon régóta a Sense Analog Clock widgetet használom. Elég informatív, és sokat tud. Nem olyan csicsás, mint a Sense..

Valami hasonló kinézet, de leginkább a rákattintva elérhető ébresztő, stopper és időmérő funkciót szeretem, tetszik és kényelmes.
Mondjuk ha másból nem, de két widgetből biztosan meg lehet oldani :)

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7179 Dátum: 2012, 02 14, 23:39:35 »

Valami hasonló kinézet, de leginkább a rákattintva elérhető ébresztő, stopper és időmérő funkciót szeretem, tetszik és kényelmes.
 Mondjuk ha másból nem, de két widgetből biztosan meg lehet oldani

ezt a funkciót tudja nyújtani, mivel külön program állítható az órára, és külön a percre bökve. Nekem az óra az órát hozza be, ami eddig mindig tartalmazott ébresztőt is. A perc meg a beállítások, hogy kíméljem a menü gombot, de te rakhatod a stop watch nevű programot.

Nem elérhető imre64

• PDA: HTC DESIRE
  • PDA ROM: CELEBRATION HD MIUI 1.7.22
« Reply #7180 Dátum: 2012, 02 15, 15:29:50 »
Mondjuk ha másból nem, de két widgetből biztosan meg lehet oldani :)
Szia,
én a helyedben kipróbálnám ezt a romot, ha szereted a sense felületet:
nekem elég rég van fent, jó a fogyasztása, nem akadozik...
CM7r2 HBOOT kell neki, így akkor cserélheted egyből.
Üdv,
Imre

Nem elérhető Borote

« Reply #7181 Dátum: 2012, 02 15, 19:41:59 »
Szia,
én a helyedben kipróbálnám ezt a romot, ha szereted a sense felületet:
nekem elég rég van fent, jó a fogyasztása, nem akadozik...
CM7r2 HBOOT kell neki, így akkor cserélheted egyből.
Üdv,
Imre

Köszi szépen :) Lehet, hogy adok neki még egy próbát... Bár az után, hogy egy s-off erejéig feltettem egy Oxygen-t, azért van különbség. Lehet, hogy inkább Sense nélküli vonalon indulok el, pedig nagyon szeretem a Sense-t.

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7182 Dátum: 2012, 02 15, 20:40:28 »
Köszi szépen :) Lehet, hogy adok neki még egy próbát... Bár az után, hogy egy s-off erejéig feltettem egy Oxygen-t, azért van különbség. Lehet, hogy inkább Sense nélküli vonalon indulok el, pedig nagyon szeretem a Sense-t.
Szerintem a Sense-ből a leginkább az összetartozó kontaktok összekapcsolása hiányzik, ha nélküle való ROMot használ az ember

Nem elérhető Borote

« Reply #7183 Dátum: 2012, 02 16, 14:19:40 »
Szerintem a Sense-ből a leginkább az összetartozó kontaktok összekapcsolása hiányzik, ha nélküle való ROMot használ az ember

Jogos, az tényleg hasznos funkció. Sense nélküli ROM-ot igazából még nem is próbáltam, máshova nem sikerült átültetni ezt a funkciót?
Lehet aztán, hogy visszatérek majd Sense-re, ha váltok is, mert eddig ahány telefont néztem, ennek a felülete jött be a legjobban.

Nem elérhető imre64

• PDA: HTC DESIRE
  • PDA ROM: CELEBRATION HD MIUI 1.7.22
« Reply #7184 Dátum: 2012, 02 16, 17:26:53 »
Jogos, az tényleg hasznos funkció. Sense nélküli ROM-ot igazából még nem is próbáltam, máshova nem sikerült átültetni ezt a funkciót?
Lehet aztán, hogy visszatérek majd Sense-re, ha váltok is, mert eddig ahány telefont néztem, ennek a felülete jött be a legjobban.
Miui romokban találkoztam a "merge contact" funkcióval, de hogy most melyikben????:'(
Üdv,
Imre

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #7185 Dátum: 2012, 02 17, 08:49:55 »
Sziasztok! Van egy nagy-nagy baj :'( Rootoltam a telót a Pzoley oldalán írtaknak megfelelően. Szűz gyári telót rootoltam, aztán fel akartam rakni Pzoley legújabb ICS romját. Az jött be a Hello-szöveg után, hogy Installer can't inspecting your hboot és választanom kell ezek közül: stock hbott 250 mb system vagy cm7/r2 hboot 130/145mb system. Megkérdeztem Pzoleyt, azt mondja, ez nem szokott bejönni, de válasszam a stock hboot-ot. Azt választottam, feltelepítettem az A2SD verziót. Jól működik a rom, de mivel kompatibilitási problémák vannak, vissza szerettem volna rakni egy másik romot, tehát S-offolni akartam. Mindent úgy csináltam, ahogy itt a leírásban volt, check md5 stb...

És itt jött a baj. Eljutottam a 3. fázisig a gépen, a mobilon azonban azt írja: New nand detected. Possibly Bravo PVT4. A gépen az a felirat látható, hogy Waiting for flash to complete.

10 perce itt van, és semmit nem csinál, nem lép tovább  Valakinek valami ötlet? Nagyon félek most, hogy vége a telómnak :'( Pedig mindent a leírtaknak megfelelően csináltam.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7186 Dátum: 2012, 02 17, 09:13:44 »
Sziasztok! Van egy nagy-nagy baj :'( Rootoltam a telót a Pzoley oldalán írtaknak megfelelően. Szűz gyári telót rootoltam, aztán fel akartam rakni Pzoley legújabb ICS romját. Az jött be a Hello-szöveg után, hogy Installer can't inspecting your hboot és választanom kell ezek közül: stock hbott 250 mb system vagy cm7/r2 hboot 130/145mb system. Megkérdeztem Pzoleyt, azt mondja, ez nem szokott bejönni, de válasszam a stock hboot-ot. Azt választottam, feltelepítettem az A2SD verziót. Jól működik a rom, de mivel kompatibilitási problémák vannak, vissza szerettem volna rakni egy másik romot, tehát S-offolni akartam. Mindent úgy csináltam, ahogy itt a leírásban volt, check md5 stb...

És itt jött a baj. Eljutottam a 3. fázisig a gépen, a mobilon azonban azt írja: New nand detected. Possibly Bravo PVT4. A gépen az a felirat látható, hogy Waiting for flash to complete.

10 perce itt van, és semmit nem csinál, nem lép tovább  Valakinek valami ötlet? Nagyon félek most, hogy vége a telómnak :'( Pedig mindent a leírtaknak megfelelően csináltam.

Lehúztam a gépről, a  PB99IMG.ZIP-et használva hálistennek feltelepült a normál ROM. Úgyhogy most rootolatlan, de megy! :)

Nem elérhető Borote

« Reply #7187 Dátum: 2012, 03 02, 21:49:25 »

Végülis arra jutottam, hogy kipróbálom milyen az élet Sense nélkül, egy Oxygen rom társaságában, abból is a MildWild lett. 2 nap használat után még szép és gyors, rengeteg szabad hellyel, egyedül a HTC-s billentyűzet hiányzott, azt gyorsan fel is tettem :) na már csak azt kéne kiderítenem, hogyan lesz hozzá egy magyar szótár a bevitelhez, mert az egyelőre kimaradt :P

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7188 Dátum: 2012, 03 03, 06:04:02 »

Végülis arra jutottam, hogy kipróbálom milyen az élet Sense nélkül, egy Oxygen rom társaságában, abból is a MildWild lett. 2 nap használat után még szép és gyors, rengeteg szabad hellyel, egyedül a HTC-s billentyűzet hiányzott, azt gyorsan fel is tettem na már csak azt kéne kiderítenem, hogyan lesz hozzá egy magyar szótár a bevitelhez, mert az egyelőre kimaradt

most én is egy Oxygént hajtok. Pzoleyét...
 billentyűzet szótárakkal nem szoktam foglalkozni kivéve a slideit esetében (10 centért megérte) de kipróbálhatod esetleg az anysoft billentyűzetet. azon vannak magyar ékezetek, meg szótár is.
 Nem tudom, tudhat-e a HTC bill olyat, amit az any nem tud.
 Mondjuk nekem gyorsab bepötyögni, mint kekeresni a megfelelő ajánlatot.

Nem elérhető Borote

« Reply #7189 Dátum: 2012, 03 03, 13:29:35 »
most én is egy Oxygént hajtok. Pzoleyét...
 billentyűzet szótárakkal nem szoktam foglalkozni kivéve a slideit esetében (10 centért megérte) de kipróbálhatod esetleg az anysoft billentyűzetet. azon vannak magyar ékezetek, meg szótár is.
 Nem tudom, tudhat-e a HTC bill olyat, amit az any nem tud.
 Mondjuk nekem gyorsab bepötyögni, mint kekeresni a megfelelő ajánlatot.

A HTC féle szótárat szerettem használni gépelés közben, mert gyorsan és jól működött :) Érintőképernyőn ugye könnyű félreütni, ezt sok esetben azért tudta korrigálni.
Meglesem az anysoft-ot :)
Lehet, hogy nekem is Pzoley félét kellett volna nézni, na mindegy, majd legközelebb :D

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7190 Dátum: 2012, 03 03, 20:33:47 »
A HTC féle szótárat szerettem használni gépelés közben, mert gyorsan és jól működött :) Érintőképernyőn ugye könnyű félreütni, ezt sok esetben azért tudta korrigálni.
Meglesem az anysoft-ot :)
Lehet, hogy nekem is Pzoley félét kellett volna nézni, na mindegy, majd legközelebb :D
Nem biztos, hogy Zoley ROMjai a legjobbak. csak én lusta vagyok másokat nézegetni.
Pedig itt össze is vannak gyűjtve az XDAs ROMok

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7191 Dátum: 2012, 03 04, 09:45:26 »
Sziasztok! Rejtélyes akkuproblémám van.

Van egy vadi új gyári akksim, feltöltöttem, kalibráltam pontosan úgy, ahogy Pzoley oldalán le vagyon írva. System panel lite-tal monitorozom a fogyasztást, procipörgést, nincs beragadva semmi. 60%-on használom a fényerőt. Reggel lehúzom 100%-ról (quick system info pro-ban nézve, alacsony a feszültség, 3930 körül, pzoley azt mondta, hogy idézem: "Soha ne hagyd egész éjjel a töltőn, töltsd fel este, ha lehet akkor az USB-n keresztül, és akkor van az aksi a legjobb állapotban, ha a töltést 4.197V körül fejezi be. Ha 4.178-4.185 között az azt jelenti, hogy sűrűn töltöd !! Quick System Info Pro, Battery, ezzel nézd meg mikor kapcsolja le a töltést. A jó érték 4.182-4.197 között kéne lenni."
Szóval 100%-on az akksi, nem használom semmire, párszor bekapcsolom pár percre, nyomkodom, gyorsan merül. 1 óra elteltével 88%-ra csökkent az akksi. Baromi gyorsan merül, a nap végét nem bírja ki legtöbbször. Hirtelen jelentkezett a probléma az eredeti gyári akksival - vettem hozzá egy brandót, igaz, nem gyárit, szar volt, össze-vissza mutatta a töltöttségi értékeket, néha emelkedett a töltöttség magától, ezt gyakran csinálja. Vettem Magyarországról egy gyári akksit, ugyanúgy szar volt, sőt, néha az akksi ikon helyén felkiáltójelet mutatott, nem is lehetett ilyenkor tölteni. Vittem a szervizbe, ahol mindent kicseréltek, alaplapot is, de továbbra is szar volt - ekkor másik akkuval próbálták, és azzal nem volt felkiáltójeles hibaüzi. Visszacseréltem a boltba a gyári akksit, mondván hibás, küldtek egy másik gyári akksit, ezzel vagyok most, iszonyatosan hamar merül. Pedig mindent kicseréltek. CM 7.2 pzoley romot használok. Valakinek valami tipp, hogy mi okozhatja? Nem értem, régen nem ilyen volt, 1 napot nyugodtan kibírt, most meg állandóan lemerül, pedig alig használom.
Az a legbosszantóbb, hogy 100%-on van, lehúzom, fél óráig otthagyom a telót, és mondjuk már 93%-ra esik legtöbb esetben magától. Meg a monitorozásnál látom, hogy néha emelkedik is a töltöttség. Gőzöm sincs, mi lehet, mrá mindent megpróbáltam.

Ja, és úgy látom a quick system info pro feszültségként mindig 3923 mV-ot mutat, töltés előtt és utána is. A Currentwidgetet bekapcsolva pedig folyamatosan 428 mA a fogyasztás, megállás nélkül, ha használom, ha ki van kapcsolva, semmit nem ingadozik. Most raktam fel egy miui romot, új pzoley kernelt, ezzel is ezt csinálja.
Szerintetek mi lehet a baj? Van valami olyan, hogy battery sensor, esetleg az romlott el? Az hol lehet, a telóban vagy az akksiban?

2012/03/04 09:24:17,428mA,99%,3.923V
2012/03/04 09:25:17,428mA,98%,3.923V
2012/03/04 09:26:27,428mA,97%,3.923V
2012/03/04 09:29:07,428mA,95%,3.923V
2012/03/04 09:31:47,428mA,94%,3.923V
2012/03/04 09:34:27,428mA,93%,3.923V
2012/03/04 09:37:07,428mA,90%,3.923V
2012/03/04 09:38:40,428mA,89%,3.923V
2012/03/04 09:39:34,428mA,89%,3.923V
2012/03/04 09:42:02,428mA,86%,3.923V
2012/03/04 09:44:42,428mA,85%,3.923V
2012/03/04 09:45:18,428mA,84%,3.923V
2012/03/04 09:47:58,428mA,83%,3.923V

:'(

Nem elérhető Borote

« Reply #7192 Dátum: 2012, 03 04, 14:32:35 »
Nem biztos, hogy Zoley ROMjai a legjobbak. csak én lusta vagyok másokat nézegetni.
Pedig itt össze is vannak gyűjtve az XDAs ROMok

Innen szoktam én is válogatni :)

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7193 Dátum: 2012, 03 04, 21:36:43 »

Van egy vadi új gyári akksim, feltöltöttem, kalibráltam pontosan úgy, ahogy Pzoley oldalán le vagyon írva. System panel lite-tal monitorozom a fogyasztást, procipörgést, nincs beragadva semmi. 60%-on használom a fényerőt. Reggel lehúzom 100%-ról (quick system info pro-ban nézve, alacsony a feszültség, 3930 körül, pzoley azt mondta, hogy idézem: "Soha ne hagyd egész éjjel a töltőn, töltsd fel este, ha lehet akkor az USB-n keresztül, és akkor van az aksi a legjobb állapotban, ha a töltést 4.197V körül fejezi be. Ha 4.178-4.185 között az azt jelenti, hogy sűrűn töltöd !! Quick System Info Pro, Battery, ezzel nézd meg mikor kapcsolja le a töltést. A jó érték 4.182-4.197 között kéne lenni."
 Szóval 100%-on az akksi, nem használom semmire, párszor bekapcsolom pár percre, nyomkodom, gyorsan merül. 1 óra elteltével 88%-ra csökkent az akksi. Baromi gyorsan merül, a nap végét nem bírja ki legtöbbször. Hirtelen jelentkezett a probléma az eredeti gyári akksival - vettem hozzá egy brandót, igaz, nem gyárit, szar volt, össze-vissza mutatta a töltöttségi értékeket, néha emelkedett a töltöttség magától, ezt gyakran csinálja. Vettem Magyarországról egy gyári akksit, ugyanúgy szar volt, sőt, néha az akksi ikon helyén felkiáltójelet mutatott, nem is lehetett ilyenkor tölteni. Vittem a szervizbe, ahol mindent kicseréltek, alaplapot is, de továbbra is szar volt - ekkor másik akkuval próbálták, és azzal nem volt felkiáltójeles hibaüzi. Visszacseréltem a boltba a gyári akksit, mondván hibás, küldtek egy másik gyári akksit, ezzel vagyok most, iszonyatosan hamar merül. Pedig mindent kicseréltek. CM 7.2 pzoley romot használok. Valakinek valami tipp, hogy mi okozhatja? Nem értem, régen nem ilyen volt, 1 napot nyugodtan kibírt, most meg állandóan lemerül, pedig alig használom.
 Az a legbosszantóbb, hogy 100%-on van, lehúzom, fél óráig otthagyom a telót, és mondjuk már 93%-ra esik legtöbb esetben magától. Meg a monitorozásnál látom, hogy néha emelkedik is a töltöttség. Gőzöm sincs, mi lehet, mrá mindent megpróbáltam.

Ja, és úgy látom a quick system info pro feszültségként mindig 3923 mV-ot mutat, töltés előtt és utána is. A Currentwidgetet bekapcsolva pedig folyamatosan 428 mA a fogyasztás, megállás nélkül, ha használom, ha ki van kapcsolva, semmit nem ingadozik. Most raktam fel egy miui romot, új pzoley kernelt, ezzel is ezt csinálja.
 Szerintetek mi lehet a baj? Van valami olyan, hogy battery sensor, esetleg az romlott el? Az hol lehet, a telóban vagy az akksiban?

kipróbálnék egy gyártó ROMot, hogy ki lehessen zárni a szoftveres hibát.
 Ez így nagyon nem szép. esetleg ha van, műszerrel rámérnék az aksira. Jobb ötletem nincs

Nem elérhető Zsolt1983

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: HTC Sensation XE
  • PDA ROM: ICS Stock
« Reply #7194 Dátum: 2012, 03 11, 11:11:23 »

:'(

Én megpróbálnám gyári ROM-al, és a legfrisebbb Radio ROM-al. Radio RIL frissítés, ami a Radio ROM-hoz illik az sem árt neki. Ha ez után se megy, vszeg hardverhiba :S

Nem elérhető marcikutya

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA ROM: XJ's MIUI Ext
« Reply #7195 Dátum: 2012, 03 13, 21:00:23 »
Sziasztok!

Nekem is van rejtélyes problémám.  ;)

Rootoltam egy kollégám Desire-ját. Mivel nem szolgáltatófüggetlen, ezért a revolutionary-módszerrel csináltuk. A kollégámnak otthon sikerült rájönnie, hogy honnan vegye a serial-numbert hozzá és így befejezte, amit én nem tudtam. A szervizképernyő tetején ott a lila színű "revolutionary" felirat, de az alkalmazások között nem jelent meg a Superuser ikon sem.

Ma megpróbáltuk a ROM Manager-rel elmenteni a telefonállapotot, de nem sikerült root-jog hiányában. A Titanium is hiányolta. A Clocksync nevű alkalmazás meg megtalálta a rootot.

Próbaképpen feltelepítettünk egy A2SD Miui-au ROM-ot, gond nélkül felment, de root-jog továbbra sincs, a Titanium követeli.

Ilyenkor mi a helyzet? :hmm:

Hboot 0.93.0001
PVT-3 S-Off

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #7196 Dátum: 2012, 03 14, 07:14:35 »
Sziasztok, ha futtatok RUU-t, az mindent visszaállít?

Van egy készülék: cmr7 hboot-al, 4ext recovery, 2.3 rom. Ha erre ráeresztem kinyírom a desire-t, vagy visszaállít mindent alapra?

köszi!
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7197 Dátum: 2012, 03 15, 05:58:11 »

Sziasztok, ha futtatok RUU-t, az mindent visszaállít?

Van egy készülék: cmr7 hboot-al, 4ext recovery, 2.3 rom. Ha erre ráeresztem kinyírom a desire-t, vagy visszaállít mindent alapra?

köszi!

Úgy érted gyári RUU? Nem kéne kinyírnia. Esetleg nem fut le, akkor előbb egy régebbi ROM kell. De szerintem megy az elsőre is.
 szerintem.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7198 Dátum: 2012, 03 28, 00:16:48 »
Vett és rakott már valaki új (gyári) akksit a desire-be? Nálatok váltakozik currentwidgettel nézve a fogyasztás?

Mert én múltkor vettem egyet, és állandóan 428 mA volt a fogyasztása, semmit sem változott, pár óra alatt lemerült a gyári akksi, alig használtam.

Ma rendeltem egy másik helyről újat, ezt kipróbáltam vétel előtt, ez is 428-at mutat fixen. Ez normális?

Korábban több gyári akksival volt már problémám, sokat volt a telóm szervizbe, alaplapot is cseréltek ,de azt mondták, az akksi a hibás - anno így is volt.

Nem tudom, mi lehet a baj. Ha valaki vett új akksit, az megnézné, hogy nála mit mutat a currentwidget?

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7199 Dátum: 2012, 04 06, 18:24:17 »
Sziasztok!

Leírom a történetemet okulásul, ami arra szolgál, hol és mennyiért vegyünk, és milyen akksit a Desire-be.

Azt tapasztaltam, hogy a másfél éves desire akksim fél nap után lemerült, hiába próbálkoztam gyári rommal. Vettem a brando-tól külföldről htc desire akksit, nem gyárit, de olyat, ami picit erősebb. Ez jó volt, de a százalékos kijelzés össze-vissza ugrált, hiába kalibráltam. Ezt követően vettem egy magyar bolttól egy gyári htc akksit. Fura hibát mutatott, néha nem lehetett tölteni, felkiáltójeles akksi-ikon jelentkezett. Az akksi volt a hibás, ezt kimutatták a szervizben. Visszavittem, kaptam egy új desire akksit, de ez tartósan -428 mA fogyasztást mutatott és pár óra alatt lemerült, bármit csináltam... Tehát a 3. akksi és egyszerűen nem volt jó, pedig az utolsó kettő gyári volt.

Nagy különbségek vannak árban, speedshopban is igen drága, a legolcsóbb viszont a HTC hivatalos szervizében, az e-careben, 5100 forint bruttó. És valszeg van "forgalmuk" ilyen téren, tehát friss akkut kaptam. Ez tökéletes, jó sokáig bírja és minden hiba nélkül.

Szóval ha valaki akar akksit venni, annak a gyárit ajánlom és csak az e-caretől, különben pórul járhat!