2024, 12 19, 09:13:37

Szerző Téma: HTC Desire - Általános beszélgetés  (Megtekintve 618060 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Adrian86

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Wayteq X850
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: gyári rom
Re: HTC Desire - Általános beszélgetés
« Reply #7125 Dátum: 2011, 12 21, 15:00:56 »
You are not allowed to view links. Register or Login

A HTC Sync-et töröld le, csak a drájverei maradjanak fönt!!!
Akkor ezért nem jött össze a rootolás sem...
Ha ez meg van, kapcsold össze újra az adatkábellel!

Indítsd újra a gyári RUU-t
Visszadobja Customer ID Errorral vagy Booloader errorral.. :'(

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #7126 Dátum: 2011, 12 21, 16:33:23 »
Visszadobja Customer ID Errorral vagy Booloader errorral.. :'(

Melyik gyári ROM volt rajra eredetileg, Froyo vagy Gingerbread?

Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Adrian86

• PFC Fan
« Reply #7127 Dátum: 2011, 12 21, 16:49:23 »

Melyik gyári ROM volt rajra eredetileg, Froyo vagy Gingerbread?

Hát az passz, UK Virgine Mobileos volt eredetileg..

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #7128 Dátum: 2011, 12 21, 16:54:51 »
Hát az passz, UK Virgine Mobileos volt eredetileg..

De csak használtad rootolás előtt?!
Android 2.2 vagy 2.3?

Hogyan kezdtél akkor neki a rootnak, ha azt sem tudtad milyen OS-t rootolsz?

Budapesti vagy?
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Adrian86

• PFC Fan
« Reply #7129 Dátum: 2011, 12 21, 17:08:43 »

De csak használtad rootolás előtt?!
Android 2.2 vagy 2.3?

Hogyan kezdtél akkor neki a rootnak, ha azt sem tudtad milyen OS-t rootolsz?

Budapesti vagy?

Az a baj, hogy egyáltaklán nem rootoltam még mert ez az első androidos teló, mikor megvettem már akkor is rootolt volt, aztán ismerősöm rakott Acesmod007-et (S-Off). Én meg vissza akartam rakni a gyári softot ezért futtatam a xda developers oldalárol leszedett állítólag gyári romot .exe fájl volt, ujraindította a telót kiírta a progi amiv flashelte volna, hogy bootloader error aztán többet nem kapcsolt be..

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #7130 Dátum: 2011, 12 21, 17:15:39 »
Az a baj, hogy egyáltaklán nem rootoltam még mert ez az első androidos teló, mikor megvettem már akkor is rootolt volt, aztán ismerősöm rakott Acesmod007-et (S-Off). Én meg vissza akartam rakni a gyári softot ezért futtatam a xda developers oldalárol leszedett állítólag gyári romot .exe fájl volt, ujraindította a telót kiírta a progi amiv flashelte volna, hogy bootloader error aztán többet nem kapcsolt be..

Ma este (Bp. XI. menyecske utca 15. Don Pepe) hozd el, ha van időd, megcsináljuk...
19 00-tól a helyszínen vagyunk!

Kikapcsolás után a Hangerő le és Power gombok megnyomásával bejön a HBOOT vajon?
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #7131 Dátum: 2011, 12 21, 17:28:39 »

Ok akkor írok ide!

A telefont hollandiából kaptam angol nyelvű volt rootoltam tettem rá fel szoftokat nemtudom már hol rontottam el de nem működik a telefon rendesen,folyamatosan újra indúlgat és után nagyon nehezen bootol-be kb 3-4 szer rezzen és jelenik meg a htc logó, csak akkor indúl be ha kiveszem az aksit és várok kb 10 percet!
 jelenleg 2.3.3 mas szoft van rajta de így meg állandóan azt írja ki hogy kevés a hely, de egy másik ginger szoftal amivel volt majdnem 300 mb annál is úgyanúgy újra indúlgat.

az a baj hogy downgradet leszedtem végigment de nem változtatott semmit!
 Boot adatai:
 BRAVO PVT1 Ship S-on
 HBOOT-0.93.0001
 MICROP -031d
 Touch panel-SYNT0101
 RAdio-5.09.05.30_2
 Aug 10 2010.17:52:10

2.1 2.3 downgrade sem ért semmit, ruu-s exe romokat nem enged feltelepíteni bootloer hiba vagy verzió hiba miatt!

nemtudom már mitévő legyek,nem igazán értek hozzá valaki tud segíteni illetve megcsinálná természetesen megfizetném!

előre is köszi nektek
 Üdv: Dávid
 Email:kopaszdav89@gmail.com

szerintem neked melegszik, és addig nem bootol be, amíg ki nem hül.
 Ez esetben gyári ROM és szerviz. Mivel írod, hogy külföldi, érdemes lehetellenőrizni, hogy gariba javítják-e. Persze ha a papírjai rendben vannak.

Nem elérhető Adrian86

• PFC Fan
« Reply #7132 Dátum: 2011, 12 21, 18:12:00 »

Ma este (Bp. XI. menyecske utca 15. Don Pepe) hozd el, ha van időd, megcsináljuk...
19 00-tól a helyszínen vagyunk!

Kikapcsolás után a Hangerő le és Power gombok megnyomásával bejön a HBOOT vajon?

Nem indult a hboot hangerő le + bekapcs gombbal.. Mindenestre köszönöm a segítséget. Eladtam a telót, valakinek megérte így is:) ezek az írások meg jók lesznek az utókornak :)

Nem elérhető longhair

• PDA: Samsung S7
  • PDA ROM: Gyári 7.0
« Reply #7133 Dátum: 2011, 12 21, 18:15:08 »
Nem indult a hboot hangerő le + bekapcs gombbal.. Mindenestre köszönöm a segítséget. Eladtam a telót, valakinek megérte így is:) ezek az írások meg jók lesznek az utókornak :)
Gyorsan megszabadultál tőle :D
Meg lehet kérdezni mennyire érte meg annak a valakinek?  ;)

Nem elérhető Adrian86

• PFC Fan
« Reply #7134 Dátum: 2011, 12 21, 18:18:32 »
Gyorsan megszabadultál tőle :D
Meg lehet kérdezni mennyire érte meg annak a valakinek?  ;)

35k, karcmentes összes tartozékkal.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #7135 Dátum: 2011, 12 30, 23:15:01 »
Sziasztok! szeretnék venni egy eredeti HTC akksit a Desire-be. Sztetek az alábbiak eredeti akksik, vagy utángyártottak esetleg?

Ugyanaz a kettő, jelentős árkülönbséggel. Ja, és kinézetileg így néz ki az én mostani akksim is, (kis ikonokra gondolok) de a serial no-nál nálam 2SBA1... van, itt meg 2LYA1... Vajon ezek korábban gyártott akksik? HTC ez egyáltalán? Mert nálam P/N van a jobb alsó sarokban, ennek meg Part no... Nem tudom, ezek az apró különbségek árulkodnak arról, hogy utángyártott, leutánzott akksik-e, vagy nincs jelentősége...

Szóval nem értem, honnan tudom biztosan, hogy gyári-e. Mert pl itt van ez, jó drága, azt írják, hogy gyári, mégis egész máshogy néz ki, még a mostanimtól és az előzőektől is különbözik: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem akarok szart akksit venni, azért szőrözöm. Ha valaki segítene kiigazodni, megköszönném...

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7136 Dátum: 2011, 12 31, 07:40:47 »

Sziasztok! szeretnék venni egy eredeti HTC akksit a Desire-be. Sztetek az alábbiak eredeti akksik, vagy utángyártottak esetleg?

Ugyanaz a kettő, jelentős árkülönbséggel. Ja, és kinézetileg így néz ki az én mostani akksim is, (kis ikonokra gondolok) de a serial no-nál nálam 2SBA1... van, itt meg 2LYA1... Vajon ezek korábban gyártott akksik? HTC ez egyáltalán? Mert nálam P/N van a jobb alsó sarokban, ennek meg Part no... Nem tudom, ezek az apró különbségek árulkodnak arról, hogy utángyártott, leutánzott akksik-e, vagy nincs jelentősége...

Szóval nem értem, honnan tudom biztosan, hogy gyári-e. Mert pl itt van ez, jó drága, azt írják, hogy gyári, mégis egész máshogy néz ki, még a mostanimtól és az előzőektől is különbözik: You are not allowed to view links. Register or Login
 Nem akarok szart akksit venni, azért szőrözöm. Ha valaki segítene kiigazodni, megköszönném...

szerintem nem számít, milyen kép van róla, hiszen nem maga a termék van lefotózva. Inkább a bolt megbízhatóságát mérlegeld.
 mikor garanciáztattam, 5000 pár száz Ft-ot mondtak rá az ecare ben. Sajnos viszont nem emlékszem, hogy az nettó, vagy ÁFÁs ár volt-e.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #7137 Dátum: 2011, 12 31, 07:51:57 »

Ez itt tutti, hogy original gyári akksi You are not allowed to view links. Register or Login:ok:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető szakisoft

• Peugeot 306 Club
  • Navigáció / Navigation: Igo, Navigon
  • PDA: SGSA
  • PDA ROM: 4.2.2. TouchWiz 5.0
« Reply #7138 Dátum: 2011, 12 31, 09:37:21 »

Szerintem is a speedshop-tól rendelj, bennük még nem csalódtam. A sorozatszámokkal meg ne nagyon foglalkozz, hiszen nem egyetlen gyár egyetlen gyártósorán készülnek ezek az aksik. A betűk pontos jelentését a gyártó ismeri, lehet hogy külön földrészen készültek és ezt jelölik ezek a betűk.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #7139 Dátum: 2011, 12 31, 13:03:28 »
BÚÉK Mindnyájatoknak! :ok:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető nagysusu

• PDA ROM: 2.2
« Reply #7140 Dátum: 2012, 01 02, 07:42:42 »
Sziasztok!

Elöször is Buék mindenkinek!

Sima Desire, 2.3-ast telepitettem rá, de vissza szeretném teni a gyárit. Mentésem nincs, viszont boot menut elö tudom szedni.
Valaki leirná egyszerüen, hogyan lehetséges ez? Esetleg rootolni? Tudom sokszor volt már erröl szó, de nem igazán értem igy elég kinai.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7141 Dátum: 2012, 01 02, 09:03:52 »
Sziasztok!

Elöször is Buék mindenkinek!

Sima Desire, 2.3-ast telepitettem rá, de vissza szeretném teni a gyárit. Mentésem nincs, viszont boot menut elö tudom szedni.
Valaki leirná egyszerüen, hogyan lehetséges ez? Esetleg rootolni? Tudom sokszor volt már erröl szó, de nem igazán értem igy elég kinai.

itt megtalálod a help vagy gyik részben, pofonegyszeűr: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nagysusu

• PDA ROM: 2.2
« Reply #7142 Dátum: 2012, 01 02, 18:15:24 »
itt megtalálod a help vagy gyik részben, pofonegyszeűr: You are not allowed to view links. Register or Login

Szia!

Köszönöm, nekem ez igy elég bonyolultnak tünik, azt sem tudom hogy milyen rom-ot, vagy radiot, kell
telepiteni. Biztos hogy nagyon sok info van az oldalon, és ahogy nézem nagyon profi a leirás, csak nem   konyhanyelven van.
Nincs olyan hogy nyomj meg egy gombot?
A 2.3 legalábbis igy telepult fel, sajnos.

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
« Reply #7143 Dátum: 2012, 01 02, 20:04:54 »

Szia!

Köszönöm, nekem ez igy elég bonyolultnak tünik, azt sem tudom hogy milyen rom-ot, vagy radiot, kell
 telepiteni. Biztos hogy nagyon sok info van az oldalon, és ahogy nézem nagyon profi a leirás, csak nem   konyhanyelven van.

ezeknek a kütyüknek a teljes kihasználásához azért némi energia (tanulás) kell. Nem bonyolult, ha valaki foglalkozik vele, de azért nem egygombnyomásos . Arról nem beszélve, hogy néha nemvárt események is felléphetnek.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7144 Dátum: 2012, 01 07, 13:26:35 »
Használ valaki System panel nevű progit? Azon belül is a monitorozás rész érdekelne, hogy Ti az akksinál mondjuk 8 órás nézetben láttok olyat, hogy töltés nélkül emelkedik néhol egy picit a görbe, tehát hogy mondjuk 30%-on van a teló, aztán szépen felugrik 35%-ra, és onnan merül tovább, vannak ilyen "dombok" a görbéiteken?

Mert most vettem egy vadi új, gyári akksit, és ez is azt csinálja, mint az előző, hogy néha felugrik, meg 100%-ról  censored  gyorsan lemerül kb. 25%-ra, aztán 25%-ról meg alig akar lemerülni, iszonyat sokáig megy így, nagyon lassan merül utána, a görbe ellaposodik. Tehát azonos használat mellett X idő alatt lemegy 25%-ra, aztán 25%-tól a kikapcsolásig kb. 5x idő telik el, annyira sokáig bírja. Teljesen aránytalan...

Most arra gyanakszom, hogy valami a készülékemben romlott el, visszaviszem a szervizbe. Vagy lehet, hogy Pzoley kernele okozza esetleg? Nem tudom, azt mikor raktam fel sajnos. De milyen szervizes probléma lehet, ami ilyet okoz? Furcsa.

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7145 Dátum: 2012, 01 07, 13:28:32 »
Szia!

telepiteni. Biztos hogy nagyon sok info van az oldalon, és ahogy nézem nagyon profi a leirás, csak nem   konyhanyelven van.

Mi az, hogy így települt fel??? Ha csak automatikusan frissült, és nem rootolt a telód, akkor felesleges szerviz előtt visszaállítani, mert attól még garis.

Ha pedig rootoltad és elő tudod szedni a boot menüt, akkor szimplán hülye vagy, ha ezeket nem érted meg:

"Desire eredeti állapotra való visszaállítás II. /pl szerviz miatt/.
1. Töltsd le a következő fáljt :
PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip
2. Nevezd át PB99IMG.zip-re
3. Másold fel az sd kártyára
4. Kapcsold ki a telefont
5. Megnyomod a hangerő gomb minuszt és nyomva tartod
6. Megnyomod a bekapcsoló gombot és nyomva tartod mindaddig amíg a kijelző nem kapcsol be.
7. Elengedsz minden gombot, és automatikusan felteszi az RRU-t, és fent lesz az eredeti root-olatlan rom. "

Ez tényleg nagyon bonyolult :)

Nem elérhető erdei69

• Nem: Nő
  • PDA: Htc Desire (Samsung i5700)
  • PDA ROM: HD-ROM FN4.7 A2SD++ PZoley
« Reply #7146 Dátum: 2012, 01 09, 09:41:07 »
Mi az, hogy így települt fel??? Ha csak automatikusan frissült, és nem rootolt a telód, akkor felesleges szerviz előtt visszaállítani, mert attól még garis.

Ha pedig rootoltad és elő tudod szedni a boot menüt, akkor szimplán hülye vagy, ha ezeket nem érted meg:

"Desire eredeti állapotra való visszaállítás II. /pl szerviz miatt/.
1. Töltsd le a következő fáljt :
PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip
2. Nevezd át PB99IMG.zip-re
3. Másold fel az sd kártyára
4. Kapcsold ki a telefont
5. Megnyomod a hangerő gomb minuszt és nyomva tartod
6. Megnyomod a bekapcsoló gombot és nyomva tartod mindaddig amíg a kijelző nem kapcsol be.
7. Elengedsz minden gombot, és automatikusan felteszi az RRU-t, és fent lesz az eredeti root-olatlan rom. "

Ez tényleg nagyon bonyolult :)

Bocsika, hogy megkérdezem, de ez a 2.3-nál is visszateszi a 2.2-es gyári rom-ot? Előre is köszi

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #7147 Dátum: 2012, 01 09, 10:01:19 »
Bocsika, hogy megkérdezem, de ez a 2.3-nál is visszateszi a 2.2-es gyári rom-ot? Előre is köszi

Erre is van megoldás itt a topikban az xda-developersről. Most nincs időm megkeresni, de You are not allowed to view links. Register or Login oldalán is le van írva...
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Murmucka

• Navigáció / Navigation: iGo Primo 9
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Gyári 5.1
« Reply #7148 Dátum: 2012, 01 09, 10:19:49 »
A gyári 2.3-nál már bonyolultabb, mert a HBOOT verzió újabb!

1: S-offold a készüléket (revolutionary.io)
2: Rootold
3: HBOOT csere régi verzióra
4: RUU (2.2) futtatás

HA "egygombos" megoldásokban gondolkodsz, inkább felejtős az egész, HBOOT-hoz ne nyúlj ha nem tudod mit csinálsz, mert tégla lesz a készülékből. Annál még a 2.3 gyári rom is jobb sztem. Amúgy nem egy bonyolult folyamat ez se.
Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 6610 > Nokia 6230 > Nokia 6500C > Nokia 6700C > HTC Desire > HTC Sensation XE > HTC One S > HTC One M7 > HTC One M8 > Samsung Galaxy S6 edge

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
« Reply #7149 Dátum: 2012, 01 10, 17:44:49 »

Az a baj, azért nem tudunk segíteni, mert képtelen vagy értelmesen elmondani, hogy mi a gond, miylen telód van pontosan, milyen gyári rommal vetted, meg azt sem értjük, hogy mi az, hogy a 2.3 csak "úgy feltelepült".

Én már használtam a pzoleys módszert, nálam tökéletesen ment, ez a legegyszerűbb megoldás. Mellesleg ha nem csináltám full nand backupot a gyári romodról a root után, az baj.