2024, 12 18, 18:54:01

Szerző Téma: Wave Általános Topik  (Megtekintve 108143 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető b.jeno

• PDA: samsung wave
  • PDA ROM: 1234
Re: Wave Általános Topik
« Reply #300 Dátum: 2010, 09 10, 07:12:48 »
Nekem sincs fogaskerék de ha jól olvastam ez t-mobilos eset.
én az egyéb-el létrehoztam egyet

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • PDA: iPhone4, iPad2
  • PDA ROM: iOS 4.3.3
« Reply #301 Dátum: 2010, 09 10, 16:44:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem sincs fogaskerék de ha jól olvastam ez t-mobilos eset.
én az egyéb-el létrehoztam egyet
Ez érdekes. Gratulálok a T-nek. Akkor ti nem is tudjátok állítani, hogy milyen időközönként rántsa le a leveleket?
Én megpróbálnám az itt leírtak szerint frissítésre bírni a KIEST: You are not allowed to view links. Register or Login  Ugyan a KIES a hivatalos frissítő médium, azért csak saját felelősségre csinálja mindenki. Adatok elvileg megmaradnak, de biztonsági mentés sosem árt. Ha mégis balul sülne el, még ott a szerviz ahol helyreteszik. :p

Nem elérhető b.jeno

« Reply #302 Dátum: 2010, 09 10, 22:10:37 »
De be lehet állítani a frissítést csak előbb létre kell hozni egy fiókot, és azon belül már lehet minden félét állítani. Jobban mondva ha a Activesync-el hoztam létre fiókot. ;)
Itt megtaláljátok a teljes leírást:You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Acerider

• PDA: wave 8500
  • PDA ROM: SW ver s8500bsjf2 csc ver s8500tmhjf2
« Reply #303 Dátum: 2010, 09 11, 12:52:45 »
De be lehet állítani a frissítést csak előbb létre kell hozni egy fiókot, és azon belül már lehet minden félét állítani. Jobban mondva ha a Activesync-el hoztam létre fiókot. ;)
Itt megtaláljátok a teljes leírást:You are not allowed to view links. Register or Login

Na most akkor megint én vagyok a hülye?
Nekem nincs Activesyncem sem.
De nem is érdekel, mert sem g-mail sem yahoo, sem egyéb levelező nem érdekel.
Én a saját céges mailjeimet akarom automatikusan lekérni.
A kézi letöltés minden további nélkül működ.
Akkor most megint mi a t@k@met csináljak.
Tényleg én vagyok az egyetlen idióta a földkerekségen, akinek ezzel problémája van?
Komolyan úgy érzem, hogy ezen a topikon én vagyok az egyetlen elégedetlen - de az legalább állandó-  :D
Azért írogatok ide mert szeretném az időt megspórolni a T-hez vagy a Samsunghoz rohangálástól.
Sok jó ötletet kaptam a leírásokból, de van ez a néhány fölöttébb bosszantó dolog, ami azért eléggé megkeseríti az életemet.

Nem elérhető komlosi

• PDA: Samsung Wave
  • PDA ROM: S8500BSJF2
« Reply #304 Dátum: 2010, 09 11, 20:28:48 »
Helló Mindenki!

A Route66-tal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Első lépésben hagytam, hogy a pozíció körül leszedje e térképet, de mivel az lassú volt (meg persze költséges), a Route 66 Sync-el  leszedtem, ami azonnal át is rakta a memóriakártyára, ahol ott is van, megnéztem a "map" mappában ott van a két letöltött ország. Azonban ha elindítom a navigációs progit, akkor továbbra is csak az van amit az online letöltés letiltása előtt leszedett.
A PC-s programon ott a térkép el is helyezte a földgömbön, látszik is rendesen.

Tudom, hogy a navigáció fizetős lenne, de azért megnézném, hogy hogyan megy, ha csak egy pont megy az úton, aztán meg majd lesz valahogy a többi...

Kell-e még valamit állítani, hogy megjelenjen, vagy mi lehet a gond?

Üdv.:
    Komlósi

Nem elérhető b.jeno

« Reply #305 Dátum: 2010, 09 11, 20:49:30 »
Wifi-vel próbáld meg a telefonra letölteni ingyenes a térkép és a magyar hang.
Nekem így sikerült, és lehet hogy megveszem a navit hozzá mert így még csak 30 napos.

Nem elérhető komlosi

« Reply #306 Dátum: 2010, 09 11, 21:01:28 »
Wifi-vel próbáld meg a telefonra letölteni ingyenes a térkép és a magyar hang.
Nekem így sikerült, és lehet hogy megveszem a navit hozzá mert így még csak 30 napos.

Nekem nincs az asztali gépen wifi, egyébként én is gondolkozom a megvásárláson azért akarom kipróbálni.
Mi a különbség a wifi és az USB kábel között? Vagy te nem a "Route 66Sync"-el csináltad?

Nem elérhető b.jeno

« Reply #307 Dátum: 2010, 09 11, 22:34:17 »
A wifi net kapcsolat az USB pedig a géppel teremt kapcsolatot.
Én úgy csináltam ahogy leírtam mert a sync-nek mindig valami baja volt a telefonnal, ezért kipróbáltam ezt és működött.
Szerintem keres egy free wifit (net kávézó) és próbáld úgy.

Nem elérhető komlosi

« Reply #308 Dátum: 2010, 09 11, 23:22:39 »
A wifi net kapcsolat az USB pedig a géppel teremt kapcsolatot.
Én úgy csináltam ahogy leírtam mert a sync-nek mindig valami baja volt a telefonnal, ezért kipróbáltam ezt és működött.
Szerintem keres egy free wifit (net kávézó) és próbáld úgy.

Köszönöm sikerült!

A szomszéd megadta a jelszavát és azon keresztül leszedtem.
Én teljesen másképpen csináltam, nem a telefon, hanem a PC-s progi szedte le és az töltötte fel. De úgy nem jó.

Még egyszer köszi!

Üdv.:
   Komlosi

Nem elérhető apika1970

• PDA ROM: az mi?
« Reply #309 Dátum: 2010, 09 17, 10:32:44 »
Sziasztok!
Van egy kis problémám. A híváskorlátozás menüben a  "bejövő hívások roaming közben" valahogy aktiválva lett (a kislányom kicsit játszott :). Na most, arra viszont nem emlékszem, hogy változtattam volna jelszót, hát próbáltam deaktiválni 0000, 1234 stb. jelszókkal, de semmi. Próbáltam aztán amit én szoktam használni (ha mégis megváltoztattam volna annak előtte), de semmi. A kérdésem tehát az lenne,hogy van e valamilyen módja a jelszó kiderítésének? A régi nokiámban gyárilag az 12345 telefonjelszó volt berakva. Ja majd el felejtettem, a"biztonság" menüpontban viszont gond nélkül meg tudtam változtatni a jelszót. De azt nem akarja elfogadni a híváskorlátozás fentebb említett részénél. Lehet, hogy ez a menüpont a szolgáltató beállításaitól függ. Válaszaitokat előre is köszönöm!

Nem elérhető David3

« Reply #310 Dátum: 2010, 09 17, 13:42:22 »
5 db 0-val próbáldd meg, szóval: 00000

Nem elérhető kelly416

• Navigáció / Navigation: -
  • PDA: Motorola Defy
  • PDA ROM: Moto_Version.2.51.1.MB525.Retail.en.CEE
« Reply #311 Dátum: 2010, 09 18, 11:08:15 »
Hali B1Z
1.- alapfunkció szerintem a gyorstárcsázás - és ne jöjjön nekem senki a kedvencek menüvel, mert az nem ugyanaz-.
[...]

Hali Ace!

Csütörtökön vettem a készüléket, de tudok egy megoldást erre a problémádra. Letölthető a SamsungApps oldaláról egy gyorstárcsázó felület.
Ezt közvetlenül telefonnal is eléred, azonnal fel is telepíti. Persze végig kell scrollozni a névjegyzéket 9x, ameddig beállítod, de utána töklletes gyorshívás. Ja? Leszeded a 3x és a 2x verziót is és két képernyőnyi gyorshívásod lesz. Tudom, a program nem magyar, de kitűnően kezelhető, mert értelemszerű. Ne írj be semmit, nyomjad a gombot "KHNRA" kikeresed és kész.
Remélem tudtam segíteni és talán egyel kevesebb dologért morogsz majd amikor egy ilyen jó kis készülék van a kezedben. :)
Nem igaz, hogy az élet nem habostorta, csak tudni kell nyalni...

Nem elérhető gerobi

« Reply #312 Dátum: 2010, 09 26, 09:27:35 »
Na most akkor megint én vagyok a hülye?
Nekem nincs Activesyncem sem.
De nem is érdekel, mert sem g-mail sem yahoo, sem egyéb levelező nem érdekel.
Én a saját céges mailjeimet akarom automatikusan lekérni.
A kézi letöltés minden további nélkül működ.
Akkor most megint mi a t@k@met csináljak.
Tényleg én vagyok az egyetlen idióta a földkerekségen, akinek ezzel problémája van?
Komolyan úgy érzem, hogy ezen a topikon én vagyok az egyetlen elégedetlen - de az legalább állandó-  :D
Azért írogatok ide mert szeretném az időt megspórolni a T-hez vagy a Samsunghoz rohangálástól.
Sok jó ötletet kaptam a leírásokból, de van ez a néhány fölöttébb bosszantó dolog, ami azért eléggé megkeseríti az életemet.

Szia Acerider!

T-s vagyok és ugyanezek a problémáim mint neked, nem ébreszt kikapcsolva, nem tudok névjegyet böngészni hívás közben,mert nem a telszámot mutatja,hanem rögtön tárcsáz. Megoldódtak már neked valahogy (pl szoftverfrissítés) ezek a problémák?

Nem elérhető gaastra15

• Navigáció / Navigation: CNS AERO
  • PDA: CNS STY
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #313 Dátum: 2010, 10 09, 11:30:43 »
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.  Mitől van, ill. hogyan lehet átállítani a következő "hibát" ?

A híváslistámban és az üzenetekben is 1 órával korábbi időpontot ír ki a Wavem.

pl:11:21 kor érkezett egy hívásom és amikor visszanézem 10:23 van jelezve.

Előrre is köszi !

Nem elérhető kelly416

« Reply #314 Dátum: 2010, 10 09, 18:20:14 »
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.  Mitől van, ill. hogyan lehet átállítani a következő "hibát" ?

A híváslistámban és az üzenetekben is 1 órával korábbi időpontot ír ki a Wavem.

pl:11:21 kor érkezett egy hívásom és amikor visszanézem 10:23 van jelezve.

Előrre is köszi !

:olvass: :olvass: :olvass: :olvass:
De sokat!
Nem csak itt, sok helyen 1000x átbeszélték már a témát.
Pl.: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kirusz

• PDA: Samsung S4
« Reply #315 Dátum: 2010, 10 11, 06:48:57 »
sziasztok.gondolkozok hogy vásárolok egy wawe t.egy ami elbizonytalanit az hogy van e elég program a bada os re?

Nem elérhető kelly416

« Reply #316 Dátum: 2010, 10 15, 07:59:53 »
sziasztok.gondolkozok hogy vásárolok egy wawe t.egy ami elbizonytalanit az hogy van e elég program a bada os re?

Van elég program. Ja? Hogy Téged az is érdekelne, hogy milyen program? Az a baj, hogy felteszel egy félig értemles kérdést, és mint olyanra, csak félig értelmes választ kaphatsz.

Amúgy meg nem a programok sokasága hanem az anyagminőség, a gyönyörű képernyő, a sok tudás, kiaknázatlan lehetőségek azok amiért ezt a készüléket lehet választani. A programok meg jönnek rá folyamatosan...

Nem elérhető kirusz

• PDA: Samsung S4
« Reply #317 Dátum: 2010, 10 15, 09:09:01 »
Van elég program. Ja? Hogy Téged az is érdekelne, hogy milyen program? Az a baj, hogy felteszel egy félig értemles kérdést, és mint olyanra, csak félig értelmes választ kaphatsz.

Amúgy meg nem a programok sokasága hanem az anyagminőség, a gyönyörű képernyő, a sok tudás, kiaknázatlan lehetőségek azok amiért ezt a készüléket lehet választani. A programok meg jönnek rá folyamatosan...

szerintem meg számit  hogy milyen szines az alkalmazás paletta.ez az egyik lényege az okostelefonoknak.pár napja bujom a forumokat a telefon  maga meggyözött csak a bada os miatt érdeklődök ha android os lenne rajta nem is gongolkodnék.....

Nem elérhető kelly416

« Reply #318 Dátum: 2010, 10 15, 13:33:18 »
szerintem meg számit  hogy milyen szines az alkalmazás paletta.ez az egyik lényege az okostelefonoknak.pár napja bujom a forumokat a telefon  maga meggyözött csak a bada os miatt érdeklődök ha android os lenne rajta nem is gongolkodnék.....

Nyugodj meg, a Samsung Apps folyamatosan bővűl. Ugyanúgy, mint az Android market vagy a szifon marketja, csak lényegesen később indúlt így egyértelműen lényegesen le is van maradva. Bár sok szempontból meg jól áll, mert nem puhatolózni kell a piacon, hanem olyan dolgokat dobnak ki máris, aminek ténylegesen van keletje és hasznos is. Szerintem.

Nem elérhető technoman

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #319 Dátum: 2010, 10 27, 17:03:47 »
Sziasztok!

nagyon megtetszett ez a Wave (mmint a GTS8500-as típus, azaz az első bada)
Kérdéseim lennének, amikre legyetek szívesek válaszolni:
1. A zene része milyen? Nos, én elég sok mixet hallgatok, ezek általában 1-2 órásak szoktak lenni. Kérdésem az, lenne, hogy ha kikapcsolom a zenelejátszót (pld. beértem a "gyárba"), majd utána este -amikor kijövök a "gyárból"- visszakapcsolom/elindítom a számot, ugyanott folytatja-e, ahol kikapcsoltam, vagy kezdi elölről a mixet/számot? (eddig nagy Nokiás voltam és ez nagyon jól működött az 5310-esemen, de szeretnék egyet előre lépni és állítólag a simbian-osok ezt már nem tudják ill. ezt a dolgot (?) Még hivatalos helyen, azaz kettő NOKIA boltban sem tudtak egyértelműen erre válaszolni (!)
2. A második (nem röhögni!!!) , a beépített GPS-hez kell-e adatforgalmat adnia a szolgáltatómnak? Még sosem volt GPS-es mobilom és nem szeretnék egy 20 ezres számlát kapni a T-Mobil-tól emiatt.
Köszi

Nem elérhető zj9ixq

• PDA: nincs
  • PDA ROM: nincs
« Reply #320 Dátum: 2010, 10 28, 13:47:08 »
Sziasztok!

Volt valaki aki használt htc legendet is már?
Szerintetek melyiket válasszam a wavet vagy a legendet??

Nem elérhető Sebi

• PDA: Lg p500 optimus one
« Reply #321 Dátum: 2010, 10 29, 02:02:07 »
Sziasztok
A wave hez van e olyan file kezelő,ami a win mos total commanderhez,vagy a droidos es file explorerhez hasonlóan tud fájlt küldeni pc és telefon,vagy telefon és pc közt wifin?

Nem elérhető norbertember

• PDA ROM: S8500XXJK1
« Reply #322 Dátum: 2010, 11 01, 13:07:06 »
Szia Acerider!

T-s vagyok és ugyanezek a problémáim mint neked, nem ébreszt kikapcsolva, nem tudok névjegyet böngészni hívás közben,mert nem a telszámot mutatja,hanem rögtön tárcsáz. Megoldódtak már neked valahogy (pl szoftverfrissítés) ezek a problémák?

Hívás közben nyomd meg a főmenü gombot és onnan válaszd ki a névjegyzéket

Nem elérhető pitypang18

• PDA: Sasmung hullám
  • PDA ROM: s8500XXJEE
« Reply #323 Dátum: 2010, 11 01, 13:50:10 »
Ha nem ébreszt kikapcsolva, akkor az óra menüben/három pont/aut.bekapcs/be!!!

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #324 Dátum: 2010, 11 03, 15:13:33 »
Van köztetek olyan aki használta/használja a Wave-et és próbálta már az Android-ot is? Érdekelne hogy mennyire azonos/különböző a két rendszer. Remélem valaki tud segíteni. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login