Szia!
Hát bocsesz, de teljesen ellent kell mondanom neked! Minden amiket leírtál, hogy nem megy, meg szenvedsz vele, minden tökéletesen működik, és ráadásul roppant egyszerűen, érthetően, gyorsan el lehet mindent érni, és beáll a menüben. Nekem ez az első ilyenjellegű kézikészülékem, és tényleg meglepően, és gyorsan megtaláltam, el kezdtem használni benne mindent. Imádom!
Ébresztés kikapcsolt állapotból - hibátlan
Email elérések - hibátlan
Internet, WIFI - azonnal megtalálja, és ráadásul gyorsan
Milyen alapfunkciókat hiányolsz belőle? - Sztem minden meg van benne
Logikátlan megoldások??? - Hát bocs, de pont az ellenkezője, ahogy mondod: hihetelne jól, egymásra felépítve van megcsinálva benne mindennek a kezelése, csak ámulok-bámulok
Nekem meg ez a véleményem , sry
A többivel egyetértek, hogy kiváló minőségűek az anyagok, és igen jól, elegánsan néz ki...
De tényleg, milyen alapfunkció hiányzik neked belőle?
Hali B1Z
1.- alapfunkció szerintem a gyorstárcsázás - és ne jöjjön nekem senki a kedvencek menüvel, mert az nem ugyanaz-.
2,- alapfunkció szerintem, hogy ha telefonálok, akkor közben megtudjak nézni a névjegyek között egy számot.
3,- alapfunkció nekem, hogy a névjegy melletti gyorskereső minden helyzetben elérhető, ha már egyszer egy helyen ott van, próbáld csak ki, hogy ha már valamilyen más funkcióban vagy, akkor aztán görgethetsz napestig - nekem alig kevesebb mint 500 névjegy van benne, szerinted örülök ha a V betűhöz kell scrolloznom?
Ezeket a pofonegyszerű dolgokat kihagyni véleményem szerint szégyen!
A mindennapi használatot egyszerűen megkeserítik.
A wifi és a net elérés tényleg hibátlan - de most ezért hálásnak kellene lennem ezért az árért?
Az e-mail meg érthetetlen, hogy küldeni tudok róla de fogadni nem?
?
Az ébresztésről meg ne is beszéljünk, hát ki a t@k@m érti ezt, hogy beállítod az automatikus bekapcsolást és egyszerűen semmi nem történik.
Szerintem ezek létező és fölöttébb bosszantó hibák a HIBA az a HIBA. Tudom, hogy a BADA még új de alapfunkcikat semmilyen új dologból nem lehetne kihagyni, ami alap az alap és kész.
Tiszteletben tartom a véleményed, ahány ember annyi vélemény, nincs ezzel semmi gond.
Engem ezek a dolgok piszok módon bosszantanak, de mostmár nem akarok váltani, amíg bírja, addig fogom használni, aztán meg kuka mint a többi előző.
Mégegyszer a kérdés, van itt valaki programozó?
??