2024, 12 18, 18:39:35

Szerző Téma: Wave Általános Topik  (Megtekintve 108142 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető astonvilma

• PDA: samsung wave
  • PDA ROM: s8500tmhjf2
Re: Wave Általános Topik
« Reply #275 Dátum: 2010, 08 29, 23:13:39 »
Üdv mindenkinek !

Már egyszer megkérdeztem, de senki nem reagált, így megpróbálkozom még egyszer feltenni a kérdésem :

"Lehet nagyon amatőr a kérdés, de meg tudná valaki mondani nekem, hogy a neten futó online csevegő programok, vagy a live messenger működik a wave-en?
(Például próbálkoztam a chat.hu-val, de azt írja ki, hogy nem találja a java-t.)"

* a chat.hu java programozói környezetben futó program

Esetleg valakinek vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatai?

Előre is köszönöm, ha valaki válaszolna:)

Nem elérhető mrmarkus

• Nem: Férfi
  • Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #276 Dátum: 2010, 08 30, 07:55:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv mindenkinek !

Már egyszer megkérdeztem, de senki nem reagált, így megpróbálkozom még egyszer feltenni a kérdésem :

"Lehet nagyon amatőr a kérdés, de meg tudná valaki mondani nekem, hogy a neten futó online csevegő programok, vagy a live messenger működik a wave-en?
(Például próbálkoztam a chat.hu-val, de azt írja ki, hogy nem találja a java-t.)"

* a chat.hu java programozói környezetben futó program

Esetleg valakinek vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatai?

Előre is köszönöm, ha valaki válaszolna:)

Több lehetőség is van erre, gyári, előre telepítettt és altalad utólag feltöltött alkalmazások révén!
Valószínűnek tartam, hogy a chat.hu futtatására telepíteni kell fava-s környezetet. Ilyet is találsz az alkalmazáasboltban...  :ok:

Miért nem olvasod el a portálunkon található teszteket?!
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető Acerider

• PDA: wave 8500
  • PDA ROM: SW ver s8500bsjf2 csc ver s8500tmhjf2
« Reply #277 Dátum: 2010, 08 30, 12:35:42 »
Hahó!

Dehogyis! :) Az ébresztésnél van még egy ... almenü, na ott lehet beálliani!
Üdv!
Viktor
Szia Viktor,
köszi az infót.
Egy kicsit lehetne esetleg hülyegyerekesebben is kérni (mármint a címzett szempontjából :-) ).
Nem találtam az ébresztőben további almenüt.
Esetleg kérhetnék egy lépésről lépésre szamárvezetőt?

Maradt az eredeti kérdésem is.
Van ezen a fórumon valaki, aki programozást vállal Bada-ra?
Lenne néhány nyűgöm, amit szeretnékmegoldani. Nem ingyen kívánom, de azt azért előre bocsátom, hogy nem akarnám mégegyszer kifizetni a kütyüt:

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
  • PDA: iPhone4, iPad2
  • PDA ROM: iOS 4.3.3
« Reply #278 Dátum: 2010, 08 30, 14:04:39 »
Szia Viktor,
köszi az infót.
Egy kicsit lehetne esetleg hülyegyerekesebben is kérni (mármint a címzett szempontjából :-) ).
Nem találtam az ébresztőben további almenüt.
Esetleg kérhetnék egy lépésről lépésre szamárvezetőt?
Óra->Ébresztés-> |...| ->Aut. bekapcs. beállítása -> Be

Nem elérhető viked1978

• Navigáció / Navigation: Samsung Wave
  • PDA: Samsung Wave
  • PDA ROM: JF1
« Reply #279 Dátum: 2010, 08 30, 18:21:56 »
Hali Ace!
Kid barátom leirta a lényeget, ettől részletesebb leirás nem lehet! :)

Üdv!
V.

Nem elérhető tr8702

• PDA ROM: S8500XXJF1
« Reply #280 Dátum: 2010, 09 01, 18:52:32 »
Van a készülékben egy súgó, ami képekkel segjti az eligazodást...
Nem ártana megnézni és elolvasni!  :ok:

Kicsit megkésve, de írok... :D

Szóval olvastam a súgót, és talán még valamennyire értek is az ilyen dolgokhoz, de amikor rendszerikonok duplázódnak, és azt ugyebár nem lehet törölni akkor a súgó tudása is behal kicsit. A hard reset segíthet, azt majd lehet megpróbálom.

Kösz a segítséget.

Nem elérhető astonvilma

• PDA: samsung wave
  • PDA ROM: s8500tmhjf2
« Reply #281 Dátum: 2010, 09 02, 07:56:10 »
Több lehetőség is van erre, gyári, előre telepítettt és altalad utólag feltöltött alkalmazások révén!
Valószínűnek tartam, hogy a chat.hu futtatására telepíteni kell fava-s környezetet. Ilyet is találsz az alkalmazáasboltban...  :ok:

Miért nem olvasod el a portálunkon található teszteket?!

Hát, remek hírek ezek... teljesen megnyugodtam.
Most már csak azt szeretném tudni, honnan és hogyan lehet java-t frissíteni vagy feltölteni a wave-ra...
Tehát ugyanott tartok, mint az első kérdésem legeslegelején :-) ..
Nem vagyok sem számítógép, sem telefonguru.. :-)

Nem elérhető David3

• PDA ROM: S8500BSJF2
« Reply #282 Dátum: 2010, 09 03, 15:45:39 »
Sziasztok! Ma megvettem a készüléket, az lenne a kérdésem, hogy lehet átmásolni a SIM kártyáról a számokat a telefonra? Kerestem mindenhol, de nem nagyon találtam meg. Köszi a választ előre is.

Nem elérhető David3

« Reply #283 Dátum: 2010, 09 03, 18:26:43 »
Közben sikerült rájönnöm. Szóval: Névjegyek->Névjegyek másolása-> és ott lehet megadni, hogy telefonról SIM-re vagy fordítva.

Nem elérhető Sidewinder

• PDA: sgs
  • PDA ROM: 11111111
« Reply #284 Dátum: 2010, 09 04, 09:08:31 »
Sziasztok!

Lesz rá a közeljövőben ingyenes navigáció?

Nem elérhető Acerider

« Reply #285 Dátum: 2010, 09 04, 11:36:31 »
Óra->Ébresztés-> |...| ->Aut. bekapcs. beállítása -> Be

Az lehet, hogy nem vagyok egy Einstein, de azért nagyon marhának sem érzem magam.
Ezt az opciót én is megtaláltam és be is kapcsoltam, csak ez a tetű nem kapcsolt be egyik reggel sem, így nem is ébresztett.
Mostanában az e-mail beállításokkal és a kütyün keresztüli internetes eléréssel kinlódok folyamatosan több napon keresztül.
Én esküszöm, hogy nem csodákat ettől a kütyütől, de sajnos azt kell mondanom egyre jobban kiábrándulol belőle.
Lecserélni mostmár nem fogom egy darabig az biztos, de hogy amíg meg lesz, addig mindíg lesz bennem egy két gerenda méretű tüske az biztos.
Azt gondolom, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy mint TELEFON úgy a bosszantó alapfunkciók hiánya miatt bukott!
Mint PDA a nehézkes és sokszor érthetetlen szinte minden logikát nélkülöző megoldások okán megint csak nem egy ász.
Viszont jól néz ki és igényes a megjelenése és az alkalmazott anyagok is kiváló minőségűek.
Hát nekem kb ez a véleményem.
Mégegyszer szeretném megkérdezni a nálam okosabbakat, hogy lehet-e programozással segíteni a nem létező alapfunkciók pótlásán!!!!!!
Egyébként köszönöm a segítséget az ébresztővel kapcsolatban, hogy nem működik az nyilván nem a ti hibátok.

Nem elérhető David3

« Reply #286 Dátum: 2010, 09 04, 18:56:08 »
Azt nem tudjátok, hogy létezik-e másféle képernyőzár-kioldó? Ugye alapból ez az elhúzós van, de érdekelne, hogy van-e egyéb rá...

Nem elérhető viked1978

• Navigáció / Navigation: Samsung Wave
  • PDA ROM: JF1
« Reply #287 Dátum: 2010, 09 04, 21:51:42 »
Hahó!

Ace: neked milyen firmware-ed van?????????
Nekem a JF1-el hibátlanul ébreszt! Ha nem ez van, rakd rá! Ha ez van, cseréltesd ki garanciában.
Én már az első héten megszerettem ezt a mobilt.

Azt nem tudjátok, hogy létezik-e másféle képernyőzár-kioldó? Ugye alapból ez az elhúzós van, de érdekelne, hogy van-e egyéb rá...

Létezik mégegy: ha a jobb felső kioldó gombot hosszan nyomod, ekkor nem kell elhúzni az ujjad a képernyőn! :)

Üdv!
Viktor

Nem elérhető David3

« Reply #288 Dátum: 2010, 09 04, 22:48:13 »
Köszi, erre rájöttem már. :) Magát a kinézetét szeretném lecserélni, mint pl. a témáknál az ikonokat...

Nem elérhető DonMedve

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: R2D2
« Reply #289 Dátum: 2010, 09 05, 12:56:23 »
Sziasztok!Még új vagyok itt remélem itt is tudok segitteni,és ismereteket szerezni a waveról.Üdv. mindenkinek!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sidewinder

• PDA: sgs
  • PDA ROM: 11111111
« Reply #290 Dátum: 2010, 09 05, 14:29:25 »
remélem itt is tudok segitteni

szia, én most tervezek venni egyet, de a(z ingyenes)  navigáció fontos lenne,
nem tudom, hogy ez a közeljövőben elérhető lesz-e...

Nem elérhető b1z

• PDA: wave
  • PDA ROM: s8500oxdjef
« Reply #291 Dátum: 2010, 09 05, 16:56:28 »
Az lehet, hogy nem vagyok egy Einstein, de azért nagyon marhának sem érzem magam.
Ezt az opciót én is megtaláltam és be is kapcsoltam, csak ez a tetű nem kapcsolt be egyik reggel sem, így nem is ébresztett.
Mostanában az e-mail beállításokkal és a kütyün keresztüli internetes eléréssel kinlódok folyamatosan több napon keresztül.
Én esküszöm, hogy nem csodákat ettől a kütyütől, de sajnos azt kell mondanom egyre jobban kiábrándulol belőle.
Lecserélni mostmár nem fogom egy darabig az biztos, de hogy amíg meg lesz, addig mindíg lesz bennem egy két gerenda méretű tüske az biztos.
Azt gondolom, hogy nyugodtan kijelenthetjük, hogy mint TELEFON  a bosszantó alapfunkciók hiánya miatt bukott!
Mint PDA a nehézkes és sokszor érthetetlen szinte minden logikát nélkülöző megoldások okán megint csak nem egy ász.
Viszont jól néz ki és igényes a megjelenése és az alkalmazott anyagok is kiváló minőségűek.
Hát nekem kb ez a véleményem.
Mégegyszer szeretném megkérdezni a nálam okosabbakat, hogy lehet-e programozással segíteni a nem létező alapfunkciók pótlásán!!!!!!
Egyébként köszönöm a segítséget az ébresztővel kapcsolatban, hogy nem működik az nyilván nem a ti hibátok.

Szia!

Hát bocsesz, de teljesen ellent kell mondanom neked! Minden amiket leírtál, hogy nem megy, meg szenvedsz vele, minden tökéletesen működik, és ráadásul roppant egyszerűen, érthetően, gyorsan el lehet mindent érni, és beáll a menüben. Nekem ez az első ilyenjellegű kézikészülékem, és tényleg meglepően, és gyorsan megtaláltam, el kezdtem használni benne mindent. Imádom!
Ébresztés kikapcsolt állapotból - hibátlan
Email elérések - hibátlan
Internet, WIFI - azonnal megtalálja, és ráadásul gyorsan
Milyen alapfunkciókat hiányolsz belőle? - Sztem minden meg van benne
Logikátlan megoldások??? - Hát bocs, de pont az ellenkezője, ahogy mondod: hihetelne jól, egymásra felépítve van megcsinálva benne mindennek a kezelése, csak ámulok-bámulok :)
Nekem meg ez a véleményem , sry :)
A többivel egyetértek, hogy kiváló minőségűek az anyagok, és igen jól, elegánsan néz ki...

De tényleg, milyen alapfunkció hiányzik neked belőle?

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #292 Dátum: 2010, 09 06, 13:04:08 »
szia, én most tervezek venni egyet, de a(z ingyenes)  navigáció fontos lenne,
nem tudom, hogy ez a közeljövőben elérhető lesz-e...
Ingyen szinte biztos, hogy nem lesz.

Nem elérhető Acerider

« Reply #293 Dátum: 2010, 09 07, 10:04:50 »
Szia!

Hát bocsesz, de teljesen ellent kell mondanom neked! Minden amiket leírtál, hogy nem megy, meg szenvedsz vele, minden tökéletesen működik, és ráadásul roppant egyszerűen, érthetően, gyorsan el lehet mindent érni, és beáll a menüben. Nekem ez az első ilyenjellegű kézikészülékem, és tényleg meglepően, és gyorsan megtaláltam, el kezdtem használni benne mindent. Imádom!
Ébresztés kikapcsolt állapotból - hibátlan
Email elérések - hibátlan
Internet, WIFI - azonnal megtalálja, és ráadásul gyorsan
Milyen alapfunkciókat hiányolsz belőle? - Sztem minden meg van benne
Logikátlan megoldások??? - Hát bocs, de pont az ellenkezője, ahogy mondod: hihetelne jól, egymásra felépítve van megcsinálva benne mindennek a kezelése, csak ámulok-bámulok :)
Nekem meg ez a véleményem , sry :)
A többivel egyetértek, hogy kiváló minőségűek az anyagok, és igen jól, elegánsan néz ki...

De tényleg, milyen alapfunkció hiányzik neked belőle?

Hali B1Z
1.- alapfunkció szerintem a gyorstárcsázás - és ne jöjjön nekem senki a kedvencek menüvel, mert az nem ugyanaz-.
2,- alapfunkció szerintem, hogy ha telefonálok, akkor közben megtudjak nézni a névjegyek között egy számot.
3,- alapfunkció nekem, hogy a névjegy melletti gyorskereső minden helyzetben elérhető, ha már egyszer egy helyen ott van, próbáld csak ki, hogy ha már valamilyen más funkcióban vagy, akkor aztán görgethetsz napestig - nekem alig kevesebb mint 500 névjegy van benne, szerinted örülök ha a V betűhöz kell scrolloznom?
Ezeket a pofonegyszerű dolgokat kihagyni véleményem szerint szégyen!
A mindennapi használatot egyszerűen megkeserítik.
A wifi és a net elérés tényleg hibátlan - de most ezért hálásnak kellene lennem ezért az árért?
Az e-mail meg érthetetlen, hogy küldeni tudok róla de fogadni nem???????????
Az ébresztésről meg ne is beszéljünk, hát ki a t@k@m érti ezt, hogy beállítod az automatikus bekapcsolást és egyszerűen semmi nem történik.
Szerintem ezek létező és fölöttébb bosszantó hibák a HIBA az a HIBA. Tudom, hogy a BADA még új de alapfunkcikat semmilyen új dologból nem lehetne kihagyni, ami alap az alap és kész.
Tiszteletben tartom a véleményed, ahány ember annyi vélemény, nincs ezzel semmi gond.
Engem ezek a dolgok piszok módon bosszantanak, de mostmár nem akarok váltani, amíg bírja, addig fogom használni, aztán meg kuka mint a többi előző.
Mégegyszer a kérdés, van itt valaki programozó?????????

Nem elérhető Acerider

« Reply #294 Dátum: 2010, 09 07, 10:10:55 »
Hahó!

Ace: neked milyen firmware-ed van?????????
Nekem a JF1-el hibátlanul ébreszt! Ha nem ez van, rakd rá! Ha ez van, cseréltesd ki garanciában.
Én már az első héten megszerettem ezt a mobilt.

Létezik mégegy: ha a jobb felső kioldó gombot hosszan nyomod, ekkor nem kell elhúzni az ujjad a képernyőn! :)

Üdv!
Viktor

Szia,

t-mobilnál vettem augusztusban, a verziószám 2-re végződik. Úgy gondolom az az 1-es verziószám utáni - tehát újjabb- vagy tévedek?
nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.
én egy igen egyszerű fölhasználó vagyok, nem akarok semmi extrát csak az elvárható alap dolgokat.
ja és nem mondhatnám, hogy maradéktalanul elégedett vagyok, de ez az én bajom.
úgy tűnik itt mindenki happy, jó nekik :)

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #295 Dátum: 2010, 09 07, 10:57:54 »
Az említett hibák egy része a többségnél egyáltalán nem jelentkezik. Telefonálás közben simán lehet a névjegyzékben keresni, e-mailek jönnek-mennek, a telefon ébreszt kikapcsolva is...
Miért nem mész vele vissza a T-hez, vagy egyenesen egy Samsung szervizbe, ahol feltolják rá neked a legfrissebb szoftvert? (JH3/JH1)
Ha lenne itt programozó gondolod nem jelentkezett volna már? Persze kérdés, hogy minek, hiszen a Samsung Apps megkerülése nélkül nem fogod tudni telepíteni a telefonra a megírt programot. Másrészt nem biztos, hogy megéri egyetlen ember problémájára, egyéni preferenciájának megfelelő alkalmazást fejleszteni, bármennyit is kínáljon érte...
Megpróbálhatsz még egy hard resetet is, ami újra felrakja a telefon jelenlegi szoftverét: *2767*3855#  - mindent töröl a telefonról, gyári alapértelmezett állapotra áll vissza, szóval mentsd előtte ami fontos!

Nem elérhető Acerider

« Reply #296 Dátum: 2010, 09 07, 14:31:28 »
Az említett hibák egy része a többségnél egyáltalán nem jelentkezik. Telefonálás közben simán lehet a névjegyzékben keresni, e-mailek jönnek-mennek, a telefon ébreszt kikapcsolva is...
Miért nem mész vele vissza a T-hez, vagy egyenesen egy Samsung szervizbe, ahol feltolják rá neked a legfrissebb szoftvert? (JH3/JH1)
Ha lenne itt programozó gondolod nem jelentkezett volna már? Persze kérdés, hogy minek, hiszen a Samsung Apps megkerülése nélkül nem fogod tudni telepíteni a telefonra a megírt programot. Másrészt nem biztos, hogy megéri egyetlen ember problémájára, egyéni preferenciájának megfelelő alkalmazást fejleszteni, bármennyit is kínáljon érte...
Megpróbálhatsz még egy hard resetet is, ami újra felrakja a telefon jelenlegi szoftverét: *2767*3855#  - mindent töröl a telefonról, gyári alapértelmezett állapotra áll vissza, szóval mentsd előtte ami fontos!

Köszönöm szépen, ez végre egy értelemes válasz volt.
a mail most elindult, amit viszont nem találok rajta az az automatikus lekérdezés x percente, valahol mintha láttam volna egy ilyen opciót de már vagy egy órája nem találom.
Ugye jól gondolom, hogy az alapértelemezett email fiók letöltését lehet időzíteni, hogy folyamatosan értesüljek az új mailekről.
A samsungos oftware cserét meggondolom, köszi az ötletet........

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #297 Dátum: 2010, 09 07, 14:57:59 »
Persze hogy lehet.
Menü->Saját fiókok-> A megfelelő fiók mellet pedig a fogaskerékre kell bökni.

Nem elérhető Acerider

« Reply #298 Dátum: 2010, 09 09, 20:21:15 »
Persze hogy lehet.
Menü->Saját fiókok-> A megfelelő fiók mellet pedig a fogaskerékre kell bökni.

Szia köszi,
 a gond az, hogy az én kütyümön nincs olyan, hogy saját fiókok, a mail fiókok mellett meg végképp nincs fogaskerék.
Biztos, hogy jó helyen járok?
Lehet, hogy nem is azt a filmet nézem, amelyiket Ti? :-)
Olyan van, hogy saját fájlok, meg olyan is, hogy E-mail, azon belül  E-mail fiókok (nekm 2 van), de sem itt, sem azokon belül nincs fogaskerék.
Van olyan a  fiókon belül, hogy beéllít, de ott csak jelszó, smtp szerver, smtp port és tettes társai található, nekem sajnos fogaskerekem nem van!!!!

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
« Reply #299 Dátum: 2010, 09 09, 22:36:12 »
Olyan nincs, hogy nincs. :)