0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na jó. Olyan dolgokat találni benne, hogy elképzelni sem tudjátok!
Hát el kell keserítselek. Fogalmam nincs mit tettünk fel február magasságában gabes-sel, azt tudom, hogy be tudok menni boot-ba meg recybe, ennyi telik éntöllem Ez a része nagyon kínai sajnos, ezért volt "'gabes-service"-ben...
Ja feltettétek, akkor jó Ilyen mappát keress a gépeden: android-sdk-windows\tools Ha ez megvan, akkor gyerekjáték az egész
Ja hogy a PC-n? Hű... remélem, megvan Mióta Droidok laknak a lakásomban, azok a kiszolgáló egységek Míg hazatévedek, azért várok mondjuk screenshot-ot vagy hasonlót. Bár ha most tetted fel, még most hirtelen felteszem rengeteg a minden
Most töltőn van és küzd a markettel. Ha hazaértél pakold fel
Majd segítesz Azt kérdezném, persze tudom nem ide való, de ha már új rom...A MicroSD-nél a Class 2/4/6-nak mi a jelentősége? Melyiket érdemes ??
Ok. A számok a sebességet jelölik. Minél magasabb, annál drágább És gyorsabb. Class 2-t nem szabad venni, de ha lehet még 4-est sem
Hát akkor értelemszerű a választásom Sejtettem, hogy ilyen dolog lehet a számok mögött 12e-ért van 16G-s Kingston Class2 és ugyanígy TAKEMS (ezt én nem ismerem) Class6. Szöööörnyen irigy vagyoook !!!! Most egész stabilan 'mukod'ok a 221-es Nightly-val, de ezt látnom kell
Már most őskövületnek hat a cyanogen Remélem menni fog a kamera. Sajnos nem tudok lépni, amíg telepít a marketből.
Látva itt az oromotoket, mar megérte megirnom a cikket:)
A Jó munkához idő kell ..... a folytatást hagyjuk másra Várjuk az élménybeszámolót.... nem úszod meg avval, hogy a Market lefoglal
Mire letölti, addigra már Neked is fent lesz
Rosszabbak vagyunk, mint a gyerekek a homokozóban az új vödörrel És ezúton is köszönjük Kedves a munkáját !!!!
Mikor a Te váradat is én építgetem???Nem az 1.9-es recovery van fent neked hanem az 1.7, vigyázz!!!Majd jól bedöglik, aztán jössz sírva a gabes servízbe!
Na visszatettem egyelőre a cyant, mert market nélkül nem tudok semmit csinálni. Sajnos nem találok fájlkezelőt. Kissé bugos, de sztem nem lesz gond
Majd jól bedöglik, aztán jössz sírva a gabes servízbe!
Mos meee baj az? Ugyis ugy szeretsz 'ROMokbol' varat epiteni Tudom, hogy nem 1.9em van, ezert irtam hogy nekem ez kinai... Lehet mindenkinek jobb lesz ha nem 'tolom el' a kis Nexemet... Meggyoztem magam, majd csurgatom a nyalam a screenshot-okra... Es megvarom mig gyors(boltbol)an megjon holnap a 16Gb
Ne már. Szükségem van Rád és Gabesre is, mert lesznek gondok, az tuti. De amíg a market nem megy, addig sajnos nem állok neki újra. Pláne, hogy elfelejtettem nandbackupolni mielőtt visszatettem a cyant