Sikerült?
Amúgy néztem Modacon is, hogy portolták-e a HD romot nexusra, de sajnos nem. Többen szeretnék ha Evil és Paulobrien végre összefogna kamera ügyben. Ez a 11. kiadás (a 0.9) és ennyi idő alatt sem tudta megoldani. Mondjuk máson is dolgozik evil, pl a sima sense rom már 1.2.6-nál tart, de az nem kell, akkor már inkább cyan.
Hát igen, a restart megoldotta.
Bár nem nagyon szeretem, mert akkor a skin beállítások elmennek, de ez apróság. A SetCpu-t viszont nem bántja, nem kell újra beállítgatni és nem is "ugrál".
Nem tudom a DHD-nak milyen k.különleges kamerája van, amit nem tudnak a Nexusra ráhúzni, én ezen nagyon csodálkozom. Igazából nem is néztem mostanában az xda-t e rom ügyében, de rápillantok. Most ez nagyon fa**án működik
Bár iszonyú fontos lett volna a kamera a hétvégén, de ez van.
A Cyan romot imádtam (amikor joó volt
) és sajnos a kamera miatt lehet a kényszer dönt, de még kitartok... 241-nél vannak, jól látom? És az már a az újított 6.1-nek a változata ugye? Mostanában tsak a twitteren követem ...
Ja, a naptár bajomra a Pure Calendar Widget a megoldás, HTC-hez hasonló skint sikerült letölteni hozzá, így egy lapon akár 2x2 - 4x4 közti változatban is ki tudom tenni, és az aznapi eseményeket is mutatja... de azért Gemini marad a tarsolyban