Tudom
Mellesleg gabes is vágja, de lusta, vagy annyira nem érdekli. Az ő trükkje, hogy ilyenkor azt mondja, hogy neki nincs agya, nem tud már gondolkozni. = lusta vagyok, majd ti megcsináljátok
Igen
Én azért nem lusta vagyok, én amatőr vagyok
A bajom most éppen az, hogy nem ismeri fel az USB eszközt a PC, de lehet hogy rájöttem miért. Anno (még a Samu) frissítéseknél írtátok, hogy ne legyen hosszabbítón a pda. Ez persze nem frissítés, de mégis USB kapcsolat. De most rádugtam közvetlenül és most rögtön működött... hát így van ez
Nekem minden reggel és este avval megy el, hogy az Android fórumokon belül nézem a "new"-kat, de most tényleg nem volt időm, és ez nálam joó jel "sajnos". Viszont így nem vettem észre a romot, de azóta most megvan akkor.
A kamera nagyon hiányzott a hétvégén, de átmenetileg kisegít a Mini (amin azóta sem jön frissítés, ahogy ez a T-s változatnál várható is volt...) De a kamerája működik legalább
Igazából ez az egy ami azt gondoltam kibírható , de mégis hiányzik... deee hátha megoldod
Nem is értem egyébként, akkor k.nagy dolog az, hogy ennyire kihagyták? Vagy ennyire különbözik a DHD, azért?
Jaj még muszáj szaporítanom a szót ... azon gondolkodtam megint, ha pl.beruházna az ember gyereke (mondjuk részletre jobb híján) egy DHD-re, azon nem tudok Cyan, vagy Leo vagy Sense romot használni. Azon az van, k.jól megy, szép meg minden de ennyi. Valahogy még így hogy nem működik minden is univerzálisabbnak érzem a Nexust, hogy ennyi sok szakács működik - akár az XDA-n