Ma reggel kipróbáltam a teszt 0.9-es Sense HD-t. Eléggé instabil, de sokkal gyorsabb, mint a mostani, úgyhogy jó lesz! Kamera nem ment benne még
Amúgy visszatettem a no-lockot, mert megint elkezdett fagyogatni. És gyenge agyammal rájöttem, hogy a phonra kell telepíteni, így nem kell minden reboot után elindítani.
Most újra felteszem a 0.8.1-et, cpu governor nélkül. Olvastam a topikjában, hogy -ha jól emlékszem- 1290 MHz-re is felhúzták, de úgy már instabil. Valamint valaki windows alatti sd particionálást javasol, de sztem ez nem kell. Én mindig recyből csináltam
Mindenképp szólj , linkelj, ha van 0.9-es, vagy lehet az FTP-n fent lesz, biztos érdemes figyelni
...
A CPU-s cuccost hol állítgatják ?
...
Nekem is fagyogat, de az a helyzet, rajta van a NoLock... és mégis. De ahogy írtam én a mem.fogyásnak tudom be.. én úgy látom, de persze ez semmit nem jelent. Ja és nem is értettem, Neked miért nem indul el automatikusan, nekem simán ment, de akkor megvan hol volt a különbözőség.
...
A formázásra nem tudok mit mondani
Meg mondom őszintén ez a hardverről történő frissítés nekem nagyon tetszik, hogy kompletten "telefont tudok módosítani" akár a Duna-parton ülve
Ezért is gondolkodom a MyT kipróbálásán is. Persze ez jobban tetszik, de ha már lehet
Sőt, a Z-romra is rá kéne nézni, hátha okosodunk
...
...és megint elfelejtettem valamit mire a végére értem