0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok! Feltettem ujra az evil's sense rom-ot és hibátlanul müködik semmi bajom vele, minden müködik rajtastabilabb a nexuson mint a CM7.Nagyon tetszik, nem eszi az aksit söt jobban birja mint cm7 rom-al.
Nabakker. Evil portolta a DHD sense 2.3.3-at nexusra. Na most mi lesz???.... Viccelek, csak itt olyan nagy a csend
Este kipróbálom: [ROM]RCmixHDv07 PORT [2.3.3 + SENSE 2.1] v0.6, v0.6.1 : [21/4/11]Tia!A DHD-n melyik sense verzió van? (Nem tudom hol kell megnézni)
Halvány lila segéd fogalmam sincs hol van ez az info...(nincs screenshot-om :$ )Ha ez segít vmit (ha ez info.jellegű, nem tudom), ez a szoft.ver:
Sajnos az okoskák sem tudják megmondani ebből, milyen a Sense verziója ... ez nagyon alap rom... De arra ösztökélnek, hogy root-oljam a DHD-t, így arról a sense rom "clear" ... izéé... CM7
Az alap rom sense-jének is van verziója Azért köszi, sztem 2.1 lesz.Mellesleg nem ment fel a ROM, RA recoveryt reklamált, feltettem, akkor meg másért reklamál. Meg tudnám oldani, de ennyit nem ér meg
Itt a válasz a kérdésedre You are not allowed to view links. Register or Login(Nem próbálkoztam most a Nexust szétrontani, meghagyom Neked a tesztelést - mint rendesen - a DHD-t root-oltam volna, de bele sem merek kezdeni )
Feltettem You are not allowed to view links. Register or Login
a v1. 4 egy 2x megas file, ez nem a rom ugye ?Mielott lecaeszest kapok a "rom link" alatti reszen probalkoztam, de mar biztos megint a szemem veri ki, mdrt csak +v1. 4-et irtal...faraszto vagyok, de mentsegemre szoljon, elobb szetegtem, majd borigaztam a Ringen
a v1. 4 egy 2x megas file, ez nem a rom ugye ?
Egyet mondj el kérlek! Hogy lehet egy ROM kétszer megás? (2xmega)?
semmi, hagyjuk.bocsanat
Ha feltetted élménybeszámolót kérek TB alert és TB wake egyelőre nem megy még no lockkal sem.
Megprobaltam, nem megy... Ketszer letoltottem, mindketszer alabbi hibauzenet kaptam flash utan:Zip.... failure... zip isn't signed correctly.... Install. unsucces...Nagyjabol gondolom ertheto, nem emlekszem. Holnap PCvel is letoltom, hatha a Dolphin-nal vagy a wifimmel van a gaz... vagy a virusaimmal...
Kapcsold ki reciből az aláírás ellenőrzést (toggle signature verifivation), és már települ is
Ohh, szuper ...Koszi