0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ha figyelmesen olvasunk, akkor ezt már egyszer jól kifejtetted (lehet többször is) és részemről én fel is fogtam Evvel nincs is baj. De az volt a gond, simán a backup nem ment. Na mindegy, ez most elfutogat.... Ha nagyon sokat fagy, kirakom a hóba.... és akkor otthonosan érzi majd magát
Látom Tia-nak már csak a szeme látszik, legközelebb ha idenézek már csak a pupilla lesz
Akinek fagyogat az óra: You are not allowed to view links. Register or Login
Mi az hogy akinek Recyből kéne feltenni ? Szerk: Szerintem de
Az "akinek" vonatkozó névmás. Szerencséd az a "szerk" odaszúrás Az általánosba belinkelt recovery-t csak új romnál tesztelem. A 2.1.0 jól megfingatott, újra kellett húznom az 1.6-ot teljesen
Hat en a recy-hez csak akkor nyulok, ha azt irjatok, vagy ha a romnak szukseges. A multkor is a hd rom miatt kellett, irtad, feltettem. De ha csak ugy megjelenik, biztos nem piszkalom, nehogy elszirjam Hat most az 1. 6 van eppen fent de napi 1 fagyas van, es ez annyira nem szimpatikus, de elviselheto...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginÉn mondtam, hogy használj N2110-est
Nálam néha nem ad ki hangot ha jön mail, gmail, hívás, stb... így próbaképp feltettem redstar új kernelét, hátha. Eddig bevált:You are not allowed to view links. Register or Login
Cache+dalvic cache wipe utan tegyem , s aztan networkfix ?Nekem is csinalja ezt gazdagon, de vallalom, hogy suket vagyok...
Pontosan, illetve networkfix nem kellEzzel tökéletes, bár nem lehet húzni, de nem is baj.
You are not allowed to view links. Register or Login
Na mi ez? Új kernel nyilván, csak hogy próbálod vagy én szarjam el az enyém ? Bár én most nem fogom
Önálló egyed vagy, individum, azt teszel vele, ami szeretnél Kipróbáltam. Ezzel sem ad hangot. Megy vissza az előző
Ezt azért megvártam Igen, már önálló vagyok, már nem tartozom a borg-kollektívához
felteheted, a mostani sem ad hangot restart utan
Akkó meg minek Megoldás Nem kell állandóan restartolni
Néha csak akkor szólalnak meg a különböző alkalmazások restart után, ha a settingsben megszólaltatom az üzenetjelző hangját
Nekem az a furcsa, hogy nincs is a beállításokban csak értesítő hang, és csak a főképernyőn lévő "testreszabás"-ból tudom elérni az összes üzenethangot. Vagy ez így volt, csak én nem láttam?Illetve eddig volt csúcsidő meg ilyesmi pl. a levélletöltés frissítésnél, de most nincs Ezt hiányolom .... Ja és kurvinyák hamar lemerül Eddig azért egy 25%-al kihúzta az éjjel tsak úgy, most meg fél7-re reggl meg van haaava
Mindig így volt Nálam max ha 3%-ot eszik éjjel. A hiba megint nem a szoftverben van
Nekem meg feltöltődik ilyenkor!