Ezt biztosan nem, mivel az "Original Untouched..." az DXID1-re épül, az utolsó stabil és originál phone részre (akárki mond akármit, a többi az helyileg készített és "monyákolt" phone rész, pl. DXIF1...PUIE1...)...
Hogyha érdekel valakit, akkor nyithatok ennek egy témát, vagy ha nem szükséges, akkor feltölthetem a PFC Storage-re.
Igen, ha felraknád,köszi ill. tényleg érdekes és beszélgetős lenne egy ilyen topik,mivel ez PDhee-nek van szánva.
és ha már itt tartunk azért megjegyzem, hogy MINDEN ELISMERÉSEM eddig PDhee-é!!!
Gondoltam kipróbálom bár Ryrzy M2D-és verziói sem hibátlanok( de közel járt a 28002-vel).
PDhee-nek kitünö a 28230 M2D-és változata.Emberek nincs hibája! Pörög és a memória is plafonon van még vagy nyolc progi telepítése után is. A Rigo-t még nem próbáltam, de szerintem nem lesz gondja. Akkor milyen lehet a Clean!??
A modacon írta is, hogy már nem igazán tud többet kihozni, szerinte ez a plafon.Most vhogy az Android izgatja i900-ra mert szerinte ebben a készülékben is meg van minden hozzá.