0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sziasztok!Egy rövid kérdésem volna. Ha az ADWLauncherben a dock középső gombjára egy alkalmazás ikon kerül, de vissza szeretném kapni a drawer indítása funkciót, azt hogyan tehetem meg? Nem találom a megoldást. Köszi.
Ismerős a szitu. Én ez miatt 4x raktam újra az ADW-t. Az előző verzióknál alul volt a törlés,az újabbnál pedig felülre került. Megszokásból mindig belehúztam valamit a dock középső gombjára. A törlésére viszont semmilyen lehetőséget nem találtam az újra telepítésen kívül.
az enyém most így néz ki:You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Ilyet hogy lehet csinálni? (galaxy s-en) You are not allowed to view links. Register or Login ?És ilyet? You are not allowed to view links. Register or Login ha valaki tudja magyarázza már el, köszi!
1. Widgets Used: Felhasznált widgetek: mClockCircle Battery WidgetA másikat nem tudom.
Azokat értem, de a dock pl. hogy lesz olyan? Vagy ez az unlock screen? Akkor az hogy lesz ilyen?
Ezt a nagy óra és dátum kijelzést melyik program tudja?
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy kicsit minimalista, és most nincs is annyira túlzsúfolva, mint az előző! Júzd stuff:- Background app- Beautiful Widgets- LauncherPro 0.8.2- Anzo JPU alaptéma
És mi az ami mutatja az időt meg a napod? Nem találom, pedig találkoztam már vele :/
az enyém most így néz ki
A 4. képen a jobb alsó sarokban van az a csodás mérőműszer...Mit mér, és főleg mi a neve? köszönöm
az a Gauge Battery Widget - az akksi állapotát mutatja, van egy jópár kinézet, ami közül lehet választani, különféle méretbenYou are not allowed to view links. Register or Login
honnan tölthető le?