0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Le vagyok seggelve!!! iGO Primo a marketen! Mostantol mar nem warez: egyenlöre csak Israel:You are not allowed to view links. Register or Login
Az ára sem rossz.
Az Apple Store-ban kettö verza van ra: Israel Lite:26,99Euro es egy teljes 62,99Euro-ert. Androidra umond közep ar...
Olyan gondom van, hogy a Sygic navit használom és kilépés után az első telefonhíváskor recsegő, torz zúgás miatt meg kell szakítanom a hívást, de utána minden rendben van a második hívásnál. Más navi programnál ilyen hibát nem tapasztalok.
Sygic melyik fájlba menti el a kedvenceket?ROM-ot frissítettem, és eltűntek a kedvencek. Még jó, hogy leírtam papírra, de legközelebb inkább lementem őket.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
Sziasztok !Használja valaki az OSMAND-et?Vagy tudnátok magyar fórumot,ahol lehet olvasgatni róla?Én használom,és nagyon tetszik,csak lenne 1-2 kérdésem !
Látom,senkit nem mozgat,pedig túrázni is tökéletes !
Erre a Navitel-t használom. A turistautak.hu - ról töltöm le hozzá a térképeket.
Igen,régebben próbáltam én is,de ez is van olyan jó,és a programból lehet tölteni a térképeket az egész világról ingyen! Ugyanúgy jelölve vannak rajt a túristautak,és poik!
A magyarok is teljesem jók?Egy próbát megér. THX
segítene nekem valaki abban hogy samsung galaxy s4 re kellene igo full hd felbontásba létezik?esetleg hogy hol találok ilyet?Köszönöm a segítségeteket.
Valamelyik nap,névtelenül jeleztem az OpenStreetMap oldalán,hogy a környékünkön nincs feltüntetve 1-2 utcanév,és már bele is tették ! Söt még az utcákat is javították! Bárki jelezheti a körnékén lévő hiányosságokat,ellenörzik,és javítják! You are not allowed to view links. Register or Login
Ez warez téma, kivéve ha izrael kell, az a polairől tölthető. Ha nem, kérlek hanyagod a kérdést.T2S3