0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
emlékeim szerint asys.txt-ben meg lehet adni, milyen paraméternél mit mondjon, lehet ennél is, de nem próbáltam
Remélem hamarosan megjelenik androidra is!You are not allowed to view links. Register or Login
Üdv: Mindenkinek. A navi programok közül, eddig a Sygic jött be a legjobban, lényegesen pontosabb, mint az iGO8.
Üdv.Egyik haver szeretne Lg L3 ra navit mit ajánlnátok? Vagy hagyja a fenébe? Köszi.
Nem lesz igo androidra? "Tapatalk 2"
TomTom navigációt próbálta már valaki? Érdemes megvenni? "Tapatalk 2"
Jó reggelt.
Van. Primo.Googlezzél!
És erre én mit válaszoljak? Nézz körül mielőtt ilyet írsz? Megfelel válasznak ? Egyáltalán mire írtad ezt? Tudod?tanzitalk by S III
Azt kérdeztem, hogy lesz-e hivatalos megvasarolhato igo androidra... A googlét tudom én is használni... "Tapatalk 2"
1. kérdezd az NNG-t, bár úgysem válaszolnak2. fogalmam sincs3. szerintem egyszercsak majd igen, de az még odébb vanSent from SGS III GT-I9300
Bocs, de nem azt kérdezted, "hogy lesz-e hivatalos megvasarolhato igo androidra"hanem azt, hogy:« Reply #708 Dátum: 2012, 10 22, 21:58:56 »Nem lesz igo androidra?
Kérdés: iGO primoban hol lehet beállítani az üzemanyagfogyasztás paramétereit? "Tapatalk 2"