2024, 12 19, 11:07:44

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223202 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Re: Navigáció
« Reply #650 Dátum: 2012, 01 06, 19:58:47 »
Android 4.0-án is navigál az új Sygic v11.2.3 navigációs rendszer!

A legfrissebb változat új funkciókkal, új régiókkal és szélesebb körű eszköztámogatással rendelkezik.

Az Android Marketen megjelent Sygic GPS Navigation már széles körét támogatja a legfrissebb Android 2.3, 3.0, 3.2 és 4.0 rendszerrel ellátott táblagépeknek, mint pl. a Motorola Xoom vagy az Asus Transformer.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

A nagy érdeklődéssel várt Google Local Search és kedvenc POI importálás funkciók fejlesztésén kívül a Sygic alkalmazás további jelentős fejlesztéseket is tartalmaz.
Az új interaktív térkép lehetővé teszi, hogy a felhasználók a megjelenő elemeket megérintve arról információkat kaphassanak vagy műveleteket hajtsanak végre a kiválasztott elemhez kapcsolódóan.
Az alkalmazás használata biztonságosabbá vált a beszédszintézisen alapuló Text-to-Speech funkciónak köszönhetően. További praktikus újítás a vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlát változásra, mely megjelöli azt a távolságot is, ahonnan a korlátozás érvényesül.
A Dynamic Lane Guidance (dinamikus sávasszisztens) animációval jelzi bonyolult autópálya kereszteződéshez közeledve, hogy melyik sávot kell választani.

A Sygic GPS Navigation új funkciói:

- Google Local Search
- Dynamic Lane Guidance, animált sávasszisztens, mely megjelenít minden sávot, - kiemelve a választandót
- Text-to-Speech beszédszintézis
- Vizuális figyelmeztetés a következő sebességkorlátozásról a távolság megjelölésével
- Kedvenc POI importálása: You are not allowed to view links. Register or Login
- Quick Search™ (gyorskereső) közvetlenül a térképről elérhető
- Navigálás fotón jelölt pontokhoz, akár galériából megnyitva, akár a Panoramion keresztül térképre feltöltött fotók alapján
- Interaktív térkép – érintse meg bármelyik utcát, POI-t vagy fotót a kijelöléshez, majd érintse meg a megjelenő buborékot a művelet kiválasztásához
- Beállítási lehetőség a text-to-speech hangutasításhoz
- Közlekedési dugók jelzése a text-to-speech funkcióval
- Továbbfejlesztett forgalmi állapot jelzés a navigációs képernyőn
- Események listájának megjelenítése a megtervezett útvonalon a térképen megjelenő forgalmi állapotot jelző ikon megérintésével
- Váltás a gyalogos/autós üzemmód között a jármű nyíl érintésével
- Segélykérő hívás indítása az Info menüpontból

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #651 Dátum: 2012, 01 28, 14:19:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
csodálod???
A 6.5 -öt már túlságosan nem akarják fejleszteni(lásd flash 10.1 hiánya), még a HD2 -öt sem lehet 7 -re frissíteni,  szoftveresen a 7 nem kopatibilis az elődjének alkalmazásaival, ráadásul egy olyan felfogásban készült ami pont fényévnyire van a mostani wmfanok elvárásaitól, ha mégis lennének ilyen felhasználók akkor azok már rég az almás tábort erősítik és onnan már nehezen hiszem hogy visszatalálnának.
Valószínűnek tartom hogy ezeket a alkalmazásfejlesztők is érzik, ezért is jelenhetett meg ez az új igo -ról is.
Nem értem hogy miért mentek el a Microsoftos fejlesztők ilyen irányba, olyan mint amikor a hatlövetűvel ruletteznek amikor csak egy golyó hiányzik.
 Steve Balmerék mobil részlegének a mélyrepülésének ez még csak a kezdete.

én nem is értem, egy android mellett mi az,hogy "WM -fan"? mondom ezt úgy,hogy Omnia II-m van,win moval, és azért annyia nem rossz... ha tudod,hova piszkálj. mezítlábas júzer ,aki pl pdafanclub-ot sem olvas,meg nem egy net-guru, pár hét után falhoz veri, bármilyen szép és jó. arról nem beszélve,hogy az egész logikája úgy szar,ahogy van. Én a napokban találkoztam az androiddal,lévén,hogy az asszony kapott céges HTC-t. Hát nincs összehasonlítási alap, szinte. Ég és föld a winmo vs android.  iphone is jó,a maga módján, de amíg 2szer annyi,mint egy mezítlábas androidos, hiába szép és nagy.
 ja arról nem beszélve,hogy pl az asszonynak nem jön be a bazi nagy kijelző. Namármost,hol van új 2,5 -3 "os kijelzős iphone? :) És akinek kicsi a keze,és nem filmet akar nézni ?
Szóval android hajrá:)
Winmo....hát ez van :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #652 Dátum: 2012, 01 29, 14:20:42 »
iGO Primo??? Vagy Amigo??? In-car Android devices from Parrot!  :shock: :shock: :shock:
1.28-1.42-ig

!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #653 Dátum: 2012, 02 05, 12:24:14 »
Az  :warez: miért zabálja annyira az akksit? Lehet tenni valamit ez ellen?

szerk: Over
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #654 Dátum: 2012, 02 05, 12:44:10 »
Az  :warez: miért zabálja annyira az akksit? Lehet tenni valamit ez ellen?

A kérdéssel kapcsolatban nem tudunk segíteni, ugyanis az említett navigációt hivatalosan, hangsúlyozom hivatalosan nem fejlesztik androidra, így értelem szerűen wareznak minősül.
Szeretnélek megkérni rá, hogy a jövőben ne tegyünk említést róla.

Tisztelettel és köszönettel,
Over

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #655 Dátum: 2012, 02 08, 19:58:47 »

Na. :hmm:  :ok:
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #656 Dátum: 2012, 02 08, 20:01:58 »

Jó hír, a minap olvastam marcedli levelét, amit írt nekik, ott ugyanezt mondták.
Nem kérdés, hogy meg fogom venni.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: Re: Navigáció
« Reply #657 Dátum: 2012, 02 08, 20:38:28 »
Jó hír, a minap olvastam marcedli levelét, amit írt nekik, ott ugyanezt mondták.
Nem kérdés, hogy meg fogom venni.
volt az ma is :D

sancho is tőlem vette :)

icecreamed - tapatalked
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #658 Dátum: 2012, 02 08, 20:42:17 »

Végre!  :ok:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #659 Dátum: 2012, 02 08, 20:48:05 »
volt az ma is :D

sancho is tőlem vette :)

icecreamed - tapatalked
Minap vagy manap,nem mindegy? :D A te blogodon akkor mért nincs kint a hír? :p
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető üszök

• PDA: Huawei Ascend G300
  • PDA ROM: 2.3.6 B892
« Reply #660 Dátum: 2012, 02 08, 22:23:54 »
Az NNG-t ismerve ha tavaszra ígérik,talán november táján lesz belőle valami. :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #661 Dátum: 2012, 02 08, 22:30:15 »
Az NNG-t ismerve ha tavaszra ígérik,talán november táján lesz belőle valami. :D

Írták, hogy melyik tavaszra?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #662 Dátum: 2012, 02 08, 23:06:10 »
Írták, hogy melyik tavaszra?
Ott a pont.  :taps:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #663 Dátum: 2012, 02 08, 23:09:53 »
Ott a pont.  :taps:

Hádenemde? ;D

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #664 Dátum: 2012, 02 08, 23:14:24 »
Hádenemde? ;D
Jaja,én már azt se hiszem el nekik amit kérdeznek. ;) Egy pár éve amikor még androidnak nyoma sem volt és a symbian volt a menő,egy navngo konferencián valaki azt kérdezte az előadótól,hogy mikor lesz már végre symbianon igo.Mire a válasz az volt hogy...
 akkor amikor maga megírja.
Ennyi. :D

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #665 Dátum: 2012, 02 08, 23:27:46 »
Jaja,én már azt se hiszem el nekik amit kérdeznek. ;) Egy pár éve amikor még androidnak nyoma sem volt és a symbian volt a menő,egy navngo konferencián valaki azt kérdezte az előadótól,hogy mikor lesz már végre symbianon igo.Mire a válasz az volt hogy...
 akkor amikor maga megírja.
Ennyi. :D

Még jó, hogy nem írták meg symbianra. Nekem is volt olyan készülékem, de már akkor sem volt nekem szimpatikus rendszer, viszont nem volt más...

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #666 Dátum: 2012, 02 08, 23:35:54 »
Még jó, hogy nem írták meg symbianra. Nekem is volt olyan készülékem, de már akkor sem volt nekem szimpatikus rendszer, viszont nem volt más...
Mért,mi volt a baj vele?Még most is versenyképes lenne ha a nokia nem ilyen módon állt volna hozzá.

Nem elérhető nandiweb

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: iPhone 5s / iPad 3 / SGS1
« Reply #667 Dátum: 2012, 02 12, 18:29:20 »
Mért,mi volt a baj vele?Még most is versenyképes lenne ha a nokia nem ilyen módon állt volna hozzá.
Sose volt megbízható.  :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #668 Dátum: 2012, 02 12, 19:14:08 »

Amikor még használtam, akkor nagyon gyenge volt az a rendszer. Volt ugyan benne xls és doc néző, de mire betöltött egy egyszerű fájlt, addig eltelt egy kis idő.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #669 Dátum: 2012, 02 26, 16:26:37 »
Tudja valaki, mi a különbség a "Sygic GPS Navigation" és a "Sygic Voucher Edition" között??
Nekem megvan már régóta a GPS Navigation és a múltkor észrevettem a Voecher Edition-t s mivel azt írja, hogy olyanok töltsék le akiknek már megvan a Navigation, mert a product code nélkül nem fog működni, hát letöltöttem!... Azt hittem, valami prémium fejlesztés! :hmm:
Fel is települt és az indítás után elkezdett letölteni térképet... Miután letöltöttem Európát elindítottam és hibátlanul működik is... csak nem tudom, mi értelme volt, hiszen a Navigatoin is működik ugyanúgy!!

Szóval most az a helyzet, hogy van két egymástól függetlenül működő Sygic navigáló programom, amik külön adatbázist hoztak létre és azokból dolgoznak, de egymás adatbázisát nem kezelik!!... Viszont nem látom és nem értem a különbséget!!
Valaki aki jobban ért hozzá nálam homályosítson már föl, hogy mi értelme ennek?? :hmm:

Nem elérhető ZsDaniel

• Support-ER
  • PDA ROM: Minden infó az aláírásban
« Reply #670 Dátum: 2012, 02 26, 18:48:35 »
Tudja valaki, mi a különbség a "Sygic GPS Navigation" és a "Sygic Voucher Edition" között??
Nekem megvan már régóta a GPS Navigation és a múltkor észrevettem a Voecher Edition-t s mivel azt írja, hogy olyanok töltsék le akiknek már megvan a Navigation, mert a product code nélkül nem fog működni, hát letöltöttem!... Azt hittem, valami prémium fejlesztés! :hmm:
Fel is települt és az indítás után elkezdett letölteni térképet... Miután letöltöttem Európát elindítottam és hibátlanul működik is... csak nem tudom, mi értelme volt, hiszen a Navigatoin is működik ugyanúgy!!

Szóval most az a helyzet, hogy van két egymástól függetlenül működő Sygic navigáló programom, amik külön adatbázist hoztak létre és azokból dolgoznak, de egymás adatbázisát nem kezelik!!... Viszont nem látom és nem értem a különbséget!!
Valaki aki jobban ért hozzá nálam homályosítson már föl, hogy mi értelme ennek?? :hmm:
Szerintem a Voucher Edition azoknak van, akiknek a gártó adott (vagy lehet, hogy elkezdik adni a telefonokhoz) Sygic Product Code-ot és így nem kell megvenniük pluszban a simát..

Apple iPhone 5 és iPad Mini [iOS 8.1.2]
Samsung Galaxy S3 (I9300) | ArchiDroid V2.X [4.4.4]
Google Chromecast
Apple iPod Nano 6G

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #671 Dátum: 2012, 02 26, 19:55:28 »
Szerintem a Voucher Edition azoknak van, akiknek a gártó adott (vagy lehet, hogy elkezdik adni a telefonokhoz) Sygic Product Code-ot és így nem kell megvenniük pluszban a simát..
Igen, szolgáltatói "ajándék".
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #672 Dátum: 2012, 02 26, 22:23:04 »
Nacsakúgynem!... Köszönöm a válaszokat! :)
Azért a Vouchert elmentettem a pc-re, biztos ami bisztos!

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #673 Dátum: 2012, 03 05, 21:22:36 »
Kérdésem lenne navi tudorok! :)
Tegnap próbálgattam a waze-t. Nem értek pár dolgot. Először is hiába van jól beállítva minden egyfolytában le akart küldeni az autópályáról. Aztán meg ha nincs meg pont az az utca, ahol lakom, akkor a "hengerelés" való nekem? Vagy hogyan lesz fönn az az utca? Szertném használni a waze-t, mert ingyenes, meg közösségi, bár vannak idegesítő dolgok, de hátha ezt a pár dolgot segítettek megoldani.
Előre is köszi! :D

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #674 Dátum: 2012, 03 06, 06:28:37 »
Kérdésem lenne navi tudorok! :)
Tegnap próbálgattam a waze-t. Nem értek pár dolgot. Először is hiába van jól beállítva minden egyfolytában le akart küldeni az autópályáról. Aztán meg ha nincs meg pont az az utca, ahol lakom, akkor a "hengerelés" való nekem? Vagy hogyan lesz fönn az az utca? Szertném használni a waze-t, mert ingyenes, meg közösségi, bár vannak idegesítő dolgok, de hátha ezt a pár dolgot segítettek megoldani.
Előre is köszi! :D
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login