0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Az iGO hivatalosan nem jelent meg androidra, így ez a téma itt !
Mi az hogy nem jelent meg Androidra, anno adták kártyával!!!
Pont erről van szó, hogy csak bizonyos készülékekhez adták, más készülékekhez külön nem vehető meg. Úgyhogy maradjunk a Spica topikban ha igoról akarunk beszélgetni
Van egy Spicám is, válaszoltok?
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van-e androidra olyan program, ami ismeri a túraútvonalakat. Feltettem ezt a Locus nevűt,de azt még vagy nem ismertem ki eléggé, vagy nem a legjobb erre a célra. Ha tudtok vmi jót, megköszönném.Üdv.: Peti
Navitel, és a You are not allowed to view links. Register or Login oldalról le tudod tölteni a legfrissebb turistautak.hu térképeket is a programra optimalizálva. Az említett oldalon Péter még a liszensz vásárlásában is tud segíteni.
De benne van, csak a benne lévő .poi kiterjesztésű amit a winmo-ból kimásoltam sajátokat azok .upoi, és nem értelmezi az iGo
Sziasztok !Megnézné valaki, hogy a Marketben a sygic letölthető-e ? Nekem nem igazán dob ki a kereső semmit
sziasztok Urak!szeretnék feltenni egy navit a galaxy s-re.melyiket ajánljátok??és honnan tudom megszerezni??ja és a legfontosabb hogy kell feltenni??köszi a segítséget előre is.
SziaElőször is kérlek javítsd a profilod, hogy egyértelmű legyen milyen telefonod van. KösziNavigációt a Market-ről tudsz letölteni. Itt van például a Sygic (You are not allowed to view links. Register or Login) ingyenesen letölthető. De több fizetős alkalmazást is találsz. Telepíteni nem túl bonyolult, webes Market-en bejelentkezel és rákattintasz a telepítés gombra
ok.köszönöm a segítséget. :ok:megyek és kiprobálom.
én használok, mert a sygic folyamatosan kifagyott
Sygic nekem is kifagy. Majdnem eltévedtem...
Ezért kell navira használni a ....mit is? Ezen a fórumon mindig elfelejtem a nevét...
sziasztok már van 2011 Q1 térkép hungary_83_tm_2011.03_110513.fbl