2024, 12 21, 14:32:05

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223320 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Siti

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO, Geocaching
  • PDA: iPhone 3GS
  • PDA ROM: OS 4.2.1
Re: Navigáció
« Reply #350 Dátum: 2011, 01 11, 11:52:11 »
Sziasztok!

Nekem most egy Omnia 2-esem van IGO-t használok. A kérdésem az lenne ha lecserélem egy Androidos készülékre hogy azon milyen IGO van. Hasonlít-e a windowsos változathoz? Hallottam olyat is hogy az Androidos változat egy butított változat. Ami nekem nagyon fontos lenne, hogy vannak mentett céges útvonalaim, amit be kellene töltenem az Androidos IGO-ba. Lehet-e? Úgy hallottam, hogy az Androidos változat egy butított változat ezért nincs benne útvonal mentése és betöltése. 

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #351 Dátum: 2011, 01 11, 13:22:43 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Nekem most egy Omnia 2-esem van IGO-t használok. A kérdésem az lenne ha lecserélem egy Androidos készülékre hogy azon milyen IGO van. Hasonlít-e a windowsos változathoz? Hallottam olyat is hogy az Androidos változat egy butított változat. Ami nekem nagyon fontos lenne, hogy vannak mentett céges útvonalaim, amit be kellene töltenem az Androidos IGO-ba. Lehet-e? Úgy hallottam, hogy az Androidos változat egy butított változat ezért nincs benne útvonal mentése és betöltése.

Jelenleg az iGO Amigo portolt változatát lehet készülékkel kapni.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #352 Dátum: 2011, 01 11, 20:53:32 »
Sziasztok!

Nekem egy Galaxy S-em van, iGO MyWay van rajta. Az autós naviból másoltam rá térképeket, kedvenceket és azt is elfogadta.
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető buddler

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: ReflexTSenseHD v1.5.1 (Froyo)
« Reply #353 Dátum: 2011, 01 13, 22:14:52 »
 Üdv!

iGO-ból melyik verziót ajánljátok? Én ezt használtam egy ideig, de néha hibát jelzett - azt írta ki hirtelen, hogy nincs kiinduláshoz megfelelő út vagy vmi ilyet, és abbahagyta a tervezést, újra kellett indítani többször is. iGO My way for Android v8.4.2.139242

A fő problémám, hogy a POI-k szegényesek az iGOhóz. Hol lehet frissebbeket letölteni? a poiplázán nem látok olyat, hogy 1 db Magyarország fájl, amin minden benne van, csak 2500 különböző poi, amibe megőrül az ember, mire letölti... Nincs vmi megoldás rá?

Plusz az lenne még a kérdésem, hogy a poi-knál én az editre kattintok, hogy mit jelenítsen meg a képet - pl az éttermeket ne, a buszmegállókat igen - ez működik is, ám amint kilépek, elveszíti a beállításokat.  Hogyan lehetne ezt orvosolni? Vagy használjak motonavot? :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #354 Dátum: 2011, 01 13, 22:57:31 »
Üdv!

iGO-ból melyik verziót ajánljátok? Én ezt használtam egy ideig, de néha hibát jelzett - azt írta ki hirtelen, hogy nincs kiinduláshoz megfelelő út vagy vmi ilyet, és abbahagyta a tervezést, újra kellett indítani többször is. iGO My way for Android v8.4.2.139242

A fő problémám, hogy a POI-k szegényesek az iGOhóz. Hol lehet frissebbeket letölteni? a poiplázán nem látok olyat, hogy 1 db Magyarország fájl, amin minden benne van, csak 2500 különböző poi, amibe megőrül az ember, mire letölti... Nincs vmi megoldás rá?

Plusz az lenne még a kérdésem, hogy a poi-knál én az editre kattintok, hogy mit jelenítsen meg a képet - pl az éttermeket ne, a buszmegállókat igen - ez működik is, ám amint kilépek, elveszíti a beállításokat.  Hogyan lehetne ezt orvosolni? Vagy használjak motonavot? :)
Nézd meg a Sygicot is, az is nagyon klassz.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető buddler

« Reply #355 Dátum: 2011, 01 14, 00:12:26 »
Nézd meg a Sygicot is, az is nagyon klassz.

Megnéztem, valóban eszméletlen jó, egy egyészen más világ az iGOhoz képest, ami elavultnak hat emelett :) Bár gondolom ez jobban is meríti az akksit. Nagyon jó, h van iránytű benne, amerre fordulok, ott mutatja az utat. Viszont az nagy baj számomra, h nincsenek benne a buszmegállók - én elsősorban ezzel közlekedek, ez egy fájó pont :(

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #356 Dátum: 2011, 01 14, 12:57:07 »
Megnéztem, valóban eszméletlen jó, egy egyészen más világ az iGOhoz képest, ami elavultnak hat emelett :) Bár gondolom ez jobban is meríti az akksit. Nagyon jó, h van iránytű benne, amerre fordulok, ott mutatja az utat. Viszont az nagy baj számomra, h nincsenek benne a buszmegállók - én elsősorban ezzel közlekedek, ez egy fájó pont :(
Bpmenetrend, Smartcity...

Egy két oldallal ezelőtt.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető buddler

« Reply #357 Dátum: 2011, 01 14, 14:20:53 »
Bpmenetrend, Smartcity...

Egy két oldallal ezelőtt.

Mindkettőt használom. Csak bpmenetrenddel nem lehet navigálni, smartcity meg jó volna, csak akadós és nagyon zabálja az adatforgalmat :(

Nem elérhető buddler

« Reply #358 Dátum: 2011, 01 14, 17:35:35 »

Sygic Aurában nincs sehol infó a műholdok számáról, a jel erősségéről stb? Kicsit fura, iGO-ban mindig volt...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #359 Dátum: 2011, 01 15, 18:57:18 »
Sygic Aurában nincs sehol infó a műholdok számáról, a jel erősségéről stb? Kicsit fura, iGO-ban mindig volt...
hogyne volna:Beállítások-Hardverbeállítások.Itt tudod ki és bekapcsolni a GPS modult ill.a műhold radart itt találod.Az " Elem kezelés "-ben pedig a GPS-t tudod állandóra vagy időkorlátra kapcsolni.Ez fontos, mert az alap beállítás 10 percre van belőve!!!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #360 Dátum: 2011, 01 15, 21:07:24 »
ez az iránytűs dolog a sygic aurában van? mert nekem nem csinál ilyet
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető buddler

« Reply #361 Dátum: 2011, 01 17, 10:49:32 »
hogyne volna:Beállítások-Hardverbeállítások.Itt tudod ki és bekapcsolni a GPS modult ill.a műhold radart itt találod.Az " Elem kezelés "-ben pedig a GPS-t tudod állandóra vagy időkorlátra kapcsolni.Ez fontos, mert az alap beállítás 10 percre van belőve!!!

Vak vagyok, pedig elég sokat keresgéltem :S Köszi!

Igen, 10 perc,de csak akkor, ha megnyomom a home gombot és 11 percig sms-t írok, akkor szűnik meg a vétel, ha jól értem. Sztem jó ez a 10 perc számomra.

Nem elérhető buddler

« Reply #362 Dátum: 2011, 01 17, 10:51:25 »
ez az iránytűs dolog a sygic aurában van? mert nekem nem csinál ilyet

Igen, de az újabb verzióban, nem tudom, te melyiket használod. Ha alul van iránytű, és tudod húzogatni oldalra az ujjad rajta, akkor jó.

Autós verziónál nem megy, de ha az odasétálok verziót választod, nagyon jó - legalábbis Desirevel. Szóval gyalogos navigálás közben műxik, de asszem akkor is, ha nincs beállítva úticél, de gyalogos vayg.

Nem elérhető buddler

« Reply #363 Dátum: 2011, 01 17, 10:53:41 »
Igen, de az újabb verzióban, nem tudom, te melyiket használod. Ha alul van iránytű, és tudod húzogatni oldalra az ujjad rajta, akkor jó.

Autós verziónál nem megy, de ha az odasétálok verziót választod, nagyon jó - legalábbis Desirevel. Szóval gyalogos navigálás közben műxik, de asszem akkor is, ha nincs beállítva úticél, de gyalogos vayg.

Amikor elindítod a progit, de háromszög jelöl téged. TErvezz egy gyalogos navigáció valahova, aztán töröld az útvonalat - ekkor már nem háromszög, hanem ki emberke fog jelölni a térképen. Az iránytű megy, amerre fordíto a készüléket, mutatja az adott utat. Nagyon  censored a, rég álmodtam erről, rendkívül hasznos!

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #364 Dátum: 2011, 01 21, 21:00:25 »
Mi a különbség a 3 között?

Szerk:    :warez:

Ez van most feltelepítve.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #365 Dátum: 2011, 01 21, 21:55:40 »
 Szerk: :warez:

Más a színezésük.  :-X
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #366 Dátum: 2011, 01 22, 00:26:13 »

Szerk:    :warez:

v1.8 az alap és most tart 2.4-nél amit ma raktam be a dobozba.Tartalmaznak már extra beállításokat is amik  csak 8.3.2-ben vannak.
Az új Aura(2.1.2)-át is Dobozoltam ami veri a mezőnyt. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető jagusz01

• PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
« Reply #367 Dátum: 2011, 01 22, 19:12:05 »
Sziasztok.
Nekem van egy Tele.... os Galaxy S készülékem amire szeretnék egy navit, amit Magyarországra és ausztriába használok.
Melyiket tegyem fel?
Valamint hogyan tudom megtenni?
Van ingyenes is?

Nem elérhető Fotozgató

« Reply #368 Dátum: 2011, 01 22, 22:52:38 »
Sygc-hez létezik "Mohabá" féle magyar hang?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #369 Dátum: 2011, 01 23, 08:06:36 »
Sziasztok.
Nekem van egy Tele.... os Galaxy S készülékem amire szeretnék egy navit, amit Magyarországra és ausztriába használok.
Melyiket tegyem fel?
Van ingyenes is?
Ingyenesről nem tudok. Illetve van a Google Maps - olyan amilyen...

Ausztriára én az NDrive-ot használom, van 7 napois próbaverziója térképekkel. Szerintem a Sygic-nak is van.

Nem elérhető kabocax

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: Feather Desire HD Kernel MDJ10.2
« Reply #370 Dátum: 2011, 01 23, 11:07:45 »
Sziasztok.
Melyiket tegyem fel?
Van ingyenes is?

Ingyenes például a WAZE

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

És itt egy leírás róla You are not allowed to view links. Register or Login
Nem teljes értékű a térkép még Magyarországon, de jól fejlődik. Ahogy látom Ausztria is. Egy próbát mindenképpen megér.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #371 Dátum: 2011, 01 23, 23:18:10 »
Sziasztok.
Melyiket tegyem fel?
Van ingyenes is?
Szia!Talán ezYou are not allowed to view links. Register or LoginRegisztráció kell és utána le tudod tölteni!Én ki próbáltam,igaz csak itthon,de jó volt!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Fotozgató

« Reply #372 Dátum: 2011, 01 24, 12:29:20 »
Sygc-hez létezik "Mohabá" féle magyar hang?

Csak egy 'csajszit' találtam.

Nem elérhető Jepy

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC 10
« Reply #373 Dátum: 2011, 01 24, 13:26:05 »
Sziasztok!
Lecseréltem HTC Heromat egy Motorola Defyre. Minden tökéletes, csak annyi lenne a problémám, hogy ha elindítom az iGo-t, akkor 1 perc után "elalszik" a képernyő. Nem tudom az iGo-ban beállítani, hogy ne kapcsolja le a képernyőt.
Lenne valakinek valami tippje, hogy hol és mit kellene beállítanom?
Köszi.

Nem elérhető bob.zxr

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Nexus One
  • PDA ROM: Android 2.3.3 / GRI40
« Reply #374 Dátum: 2011, 01 24, 16:39:22 »
Sziasztok!
Lecseréltem HTC Heromat egy Motorola Defyre. Minden tökéletes, csak annyi lenne a problémám, hogy ha elindítom az iGo-t, akkor 1 perc után "elalszik" a képernyő. Nem tudom az iGo-ban beállítani, hogy ne kapcsolja le a képernyőt.
Lenne valakinek valami tippje, hogy hol és mit kellene beállítanom?
Köszi.

Csak egyszer csinálja. Legalábbis nekem. Egyszer lezár, de amikor visszakapcsolom utána már többet nem akármennyi ideig megy is. Próbáld ki.