2024, 12 19, 07:27:38

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223196 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető bob.zxr

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Nexus One
  • PDA ROM: Android 2.3.3 / GRI40
Re: Navigáció
« Reply #300 Dátum: 2010, 12 01, 21:46:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi mindkettőtöknek, akkor vmi nálam nem okés, még bütykölgetem majd :)

Persze egyébként ha fedett helyen vagy, magas épületek között, rossz az időjárás, stb. akkor hosszabb idő lesz mire befogja a holdakat.

Nem elérhető buddler

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: ReflexTSenseHD v1.5.1 (Froyo)
« Reply #301 Dátum: 2010, 12 01, 22:01:01 »
Persze egyébként ha fedett helyen vagy, magas épületek között, rossz az időjárás, stb. akkor hosszabb idő lesz mire befogja a holdakat.

Nyilván, de nyílt téren is néha lassan fogja bé. Azért sajnálom, hogy XTRA nincs itt, nagyon jó dolog volt az, nem értem, miért hagyták ki :(

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #302 Dátum: 2010, 12 02, 06:56:39 »
Nyilván, de nyílt téren is néha lassan fogja bé. Azért sajnálom, hogy XTRA nincs itt, nagyon jó dolog volt az, nem értem, miért hagyták ki :(
Első indításkor vagy fél perc, míg pozíciót fog. Azután már csak másodpercek nálam...

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ocsyke01

• PDA: Samsung Galaxy I9305
  • PDA ROM: 4.4.4 kit-kat
« Reply #303 Dátum: 2010, 12 02, 07:50:43 »
Köszi:)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #304 Dátum: 2010, 12 02, 18:10:40 »
Majd számolj be :)

Beszámoló:
Szép és jó a Bluetooth Switcher program, valóban átirányítja a navi hangját a bt-s fülesre. Azonban ha jön egy hívás és az véget ér, akkor visszavált a készülékre a hang, ami után már nem sikerült visszairányítani azt a fülesre. Program törölve, nem egy életbiztosítás menet közben szórakozni ezzel....

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #305 Dátum: 2010, 12 03, 17:25:47 »
Használja valaki a S. Aurát? Tesztelgetem a 7 napos verziót, de nem tudom, hogy lehet kerületet megadni a navihoz! Pl. a III. kerületi Piroska utcába szeretnék menni (szerencsére tudom is, hogy hol van...  :D és valahová jó' felvinne egy másik Piroska  utcába majdnem Budafokra  :taps: ahogy a térképet nézem....
Van erre valami trükk? 

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #306 Dátum: 2010, 12 03, 17:48:41 »
Beszámoló:
Szép és jó a Bluetooth Switcher program, valóban átirányítja a navi hangját a bt-s fülesre. Azonban ha jön egy hívás és az véget ér, akkor visszavált a készülékre a hang, ami után már nem sikerült visszairányítani azt a fülesre. Program törölve, nem egy életbiztosítás menet közben szórakozni ezzel....
Köszi :)
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető bob.zxr

« Reply #307 Dátum: 2010, 12 03, 21:41:20 »
Használja valaki a S. Aurát? Tesztelgetem a 7 napos verziót, de nem tudom, hogy lehet kerületet megadni a navihoz! Pl. a III. kerületi Piroska utcába szeretnék menni (szerencsére tudom is, hogy hol van...  :D és valahová jó' felvinne egy másik Piroska  utcába majdnem Budafokra  :taps: ahogy a térképet nézem....
Van erre valami trükk?

Ha jól emlékszem akkor a Sygic Mobile Mapsben úgy volt hogy ahogy beírtad az utcát és feljöttek a lehetőségek, volt több ugyanolyan nevű is, mindegyik alatt kisbetűvel pedig az irányítószám. A középső kettő ugye pedig jelenti a BP-i kerületeket.

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #308 Dátum: 2010, 12 03, 22:42:24 »
Ha jól emlékszem akkor a Sygic Mobile Mapsben úgy volt hogy ahogy beírtad az utcát és feljöttek a lehetőségek, volt több ugyanolyan nevű is, mindegyik alatt kisbetűvel pedig az irányítószám. A középső kettő ugye pedig jelenti a BP-i kerületeket.

igen. ez a régiben jòl müködött, de ebben nem igy van.
,

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #309 Dátum: 2010, 12 03, 22:43:10 »
Van erre valami trükk?
szerintem itt is működik hogy a város helyére az irányítószámot írod be, ha 3. kerület akkor 103valamennyi, és az utcához meg adott ugye. Igo-ba így megy.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető bob.zxr

« Reply #310 Dátum: 2010, 12 03, 23:40:13 »
szerintem itt is működik hogy a város helyére az irányítószámot írod be, ha 3. kerület akkor 103valamennyi, és az utcához meg adott ugye. Igo-ba így megy.

Igen, de egyszerűbb (szerintem) ha beírod hogy Budapest városnak, és ahogy elkezded írni az utcanevet hogy p i r o s k a, az o betű lenyomása után bejön egy lista a lehetséges utcákkal (ennél a példánál 7db), amiből kettő piroska utca alattuk kerület megnevezéssel, egy piroska köz... stb stb

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #311 Dátum: 2010, 12 03, 23:43:07 »
Igen, de egyszerűbb (szerintem) ha beírod hogy Budapest városnak, és ahogy elkezded írni az utcanevet hogy p i r o s k a, az o betű lenyomása után bejön egy lista a lehetséges utcákkal (ennél a példánál 7db), amiből kettő piroska utca alattuk kerület megnevezéssel, egy piroska köz... stb stb
igazad van  :) de ha irányító számot ad meg egyből, akkor már rögtön csak azt utcát listázza ki, amelyik ott létezik, ergo tévedés 0 ;)
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

jansze

• Vendég
« Reply #312 Dátum: 2010, 12 05, 11:08:03 »
Csak úgy találtam ;)

Sajnos már nem él!

Nem elérhető Morgós

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: LG 2
  • PDA ROM: Tsunami X 1.5
Re:Navigáció
« Reply #313 Dátum: 2010, 12 07, 23:35:42 »
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék mert ebbe a navi program keresgélésbe már nemcsak morgós hanem lökött is leszek  >:(
mindíg csak régi nemműködőt találok az sgs hez. ha valaki megszánna 1 magában morgót szivesen venném segitségét levélben msn-en vagy bárhol, ahol ha lassan is de megérthetem ezt az egész keverést. Még csak most ismerkedem az egésszel de minnél többet olvasok annál bizonytalanabb leszek  :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #314 Dátum: 2010, 12 08, 06:55:13 »
Nagy a csend a HTC tulajok által élvezhető TomTom verzióról.
Van valakinek tapasztalata vele? -írjon pár szót a mindennapokról  :ok:
(Nokián szerettem - jobban "bejött" mint a Garmin...)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #315 Dátum: 2010, 12 08, 14:01:30 »
Nagy a csend a HTC tulajok által élvezhető TomTom verzióról.
Van valakinek tapasztalata vele? -írjon pár szót a mindennapokról  :ok:
(Nokián szerettem - jobban "bejött" mint a Garmin...)

az illetékesek már dolgoznak rajta ;) :-X
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #316 Dátum: 2010, 12 09, 23:52:05 »
Szevasztok
Szeretnék galaxy s-emre egy normális navigációt,de tanácstalan vok. Látom h a sygic és ndrive-ot írtátok jónak,de addig ok h leszedem marketről, a térképért hogy fizetek? remélem nem hülye kérdés,hogy mennyibe kerül?
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

horizotya

• Vendég
« Reply #317 Dátum: 2010, 12 10, 01:22:14 »
Szevasztok
Szeretnék galaxy s-emre egy normális navigációt,de tanácstalan vok. Látom h a sygic és ndrive-ot írtátok jónak,de addig ok h leszedem marketről, a térképért hogy fizetek? remélem nem hülye kérdés,hogy mennyibe kerül?
Én úgy tudom hogy ezek is futnak rajta: Motonav / iGO8 / Navigon (offline)

Nem elérhető gerg0

• PDA: Galaxy S4 Mini
« Reply #318 Dátum: 2010, 12 13, 18:36:23 »
Létezik arra megoldás, hogy az androidos készülék valami módon a 3G kapcsolatán keresztül jusson forgalmi (TMC ) adatokhoz, és azt a navi szoftver tudja is használni?

Nem elérhető kuka1

• PDA: Samsung GalaxyS4 GT-I9505
  • PDA ROM: I9505XXUHOJ2
« Reply #319 Dátum: 2010, 12 19, 17:16:34 »
navigon = viszonylag kevés funkcióval rendelkezik (a sebességet kiírja, de érkezési idő és hasonlót nem mutat, bár a screenshotokon láttam, hogy ilyet is tud),
Nem olvastam még végig a topicot, hogy kaptál-e már választ,  de ha a sebességre kattintasz fennt,akkor átvált a célig lévő távolságra,vagy tovább "püfölve" az érkezési időre is.   :ok: :ok:
Repetitio est mater studiorum.

Nem elérhető robert.csoka

• Ácsolunk
  • Navigáció / Navigation: HTC Locations / iGO8 for Android / Google Maps
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 1.72.405.3
« Reply #320 Dátum: 2010, 12 20, 20:32:30 »
Sziasztok,

Valaki hilfe plizzzz!
A beépített navigációt teszteltem volna (Prémium Navigáció), de beírom a címet és GPS jel keresése de már több mint fél órája.
Térkép le van töltve stb.
Ugyanez a problémám az iGO8 for Android-al is nagyon nehezen talál GPS jelet vagy egyáltalán nem talál.
Mit állítottam el? Nem értem, valaki találkozott hasonló problémával?
Köszönöm előre is.

Nem elérhető robert.csoka

• Ácsolunk
  • Navigáció / Navigation: HTC Locations / iGO8 for Android / Google Maps
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: 1.72.405.3
« Reply #321 Dátum: 2010, 12 21, 22:06:14 »
Hali,

Ma tesztelgettem a GPS-t (gyárit ami benne van Locations vagy mi a fene  :-X), 2 perc után kap jelet. (Azért a jó öreg Mio C320 PNA ott volt velem és milyen jó, hogy ott volt ...) Nos Bp-n szinte használhatatlan, elveszti a jelet a nagy épületek között, össze vissza tervez, néha pedig egész egyszerüen az autópálya mellé pozicionálta a helyem, aztán 10-15 mp múlva vissza, ezt miért csinálja???
Szóval megjegyzem nagyon nem vagyok elégedett a GPS részével a telefonnak, ez lehet a szoftver hibája nem tudom, minden esetre 50 EUR-t dobtam ki az ablakon ezért a szoftverért ... Egyre többször jutottam arra, hogy 15e-ért veszek még egy Mio C320-at arra rádobom az iGO8-at. (aszonynak is kell GPS)
Holnap kipróbálom az iGO 4 Androidot és megnézem ezt a Sygic-et, abban vannak térképek is?
Kb. ennyit a tapasztalatokról.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #322 Dátum: 2010, 12 21, 22:20:58 »
Hali,

Ma tesztelgettem a GPS-t (gyárit ami benne van Locations vagy mi a fene  :-X), 2 perc után kap jelet. (Azért a jó öreg Mio C320 PNA ott volt velem és milyen jó, hogy ott volt ...) Nos Bp-n szinte használhatatlan, elveszti a jelet a nagy épületek között, össze vissza tervez, néha pedig egész egyszerüen az autópálya mellé pozicionálta a helyem, aztán 10-15 mp múlva vissza, ezt miért csinálja???
Szóval megjegyzem nagyon nem vagyok elégedett a GPS részével a telefonnak, ez lehet a szoftver hibája nem tudom, minden esetre 50 EUR-t dobtam ki az ablakon ezért a szoftverért ... Egyre többször jutottam arra, hogy 15e-ért veszek még egy Mio C320-at arra rádobom az iGO8-at. (aszonynak is kell GPS)
Holnap kipróbálom az iGO 4 Androidot és megnézem ezt a Sygic-et, abban vannak térképek is?
Kb. ennyit a tapasztalatokról.
Sygic csak akkor indul el ha már töltöttél le legalább egy térképet hozzá. Feltelepít két alkalmazást, az egyik arra való, hogy letölts térképet, másik pedig, hogy elindítsd magát a navigációt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

horizotya

• Vendég
« Reply #323 Dátum: 2010, 12 21, 23:35:42 »
Sziasztok,

Valaki hilfe plizzzz!
A beépített navigációt teszteltem volna (Prémium Navigáció), de beírom a címet és GPS jel keresése de már több mint fél órája.
Térkép le van töltve stb.
Ugyanez a problémám az iGO8 for Android-al is nagyon nehezen talál GPS jelet vagy egyáltalán nem talál.
Mit állítottam el? Nem értem, valaki találkozott hasonló problémával?
Köszönöm előre is.
Nekem volt hasonló gond a jellel,de miután rootoltam és másik főzött romot tettem fel rá utána jó lett, de az is lehet hogy egy másik radió rommal helyre jön: You are not allowed to view links. Register or Login az igo telepitése után az első bejelentkezés volt 2-3 perc utána 10-20mp

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #324 Dátum: 2010, 12 22, 16:31:27 »
Itt a bizonyíték, hogy létezik a télapó:D
Kicsit off, de passzol ide :p