2024, 12 19, 00:56:20

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223176 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Navigáció
« Reply #200 Dátum: 2010, 09 12, 10:29:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy baja van: az iGo8-hoz (amit sajnos nem portolnak) és sygichez képest elég kevés információt mutat a navigálás közben.
Nekem elég.
Közben megkaptam a választ a letölthető vagy dobozos iGO ügyben.

Marad a Rigó  :warez: >:( >:( >:(
Mivel én szolgáltatós készüléket nem veszek.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #201 Dátum: 2010, 09 12, 11:56:32 »
Nekem elég.
Közben megkaptam a választ a letölthető vagy dobozos iGO ügyben.

Marad a Rigó  :warez: >:( >:( >:(
Mivel én szolgáltatós készüléket nem veszek.
:'(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • mentősofőr
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 6
« Reply #202 Dátum: 2010, 09 12, 20:22:04 »
Egy baja van: az iGo8-hoz (amit sajnos nem portolnak) és sygichez képest elég kevés információt mutat a navigálás közben.

Az amigo-t már portolták droidra, csak sajnos 320x240, vagy 320x480 felbontásban. Persze lehet, hogy ezek a verziók warez-ok. Nagyobba sajnos nincs  :(

Miauut
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #203 Dátum: 2010, 09 13, 07:03:39 »
Az amigo-t már portolták droidra, csak sajnos 320x240, vagy 320x480 felbontásban. Persze lehet, hogy ezek a verziók warez-ok. Nagyobba sajnos nincs  :(

Miauut
Motonav megy nagyobba, de ez is kapcsolt termék!
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #204 Dátum: 2010, 09 14, 20:56:50 »
Üdv! A copilotról érdeklődnék. Nem tudok róla sokat (hogy a sygichez vagy igo-hoz képest milyen a térképe, vagy hogy milyen térképek vannak hozzá), de nagyon megtetszett egy kép miatt, amin úgy navigál,hogy kirajzolja a sávokat és perspektívikusan jelzi azt. Az lenne a kérdésem,hogy van-e hozzá magyar és "fontosabb" eu térképek? Előre is köszi a választ !

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #205 Dátum: 2010, 09 17, 20:10:11 »
Most van egy copilot-om,de nem világos a telepítés, aki használja, le tudná írni,hogy hogy kell? Mert a térképek nem úgy vannak, mint a többinél,hogy országokra bontva,hanem közel 2GB "ömlesztve" és így nem tudom azt mondani,hogy nekem mondjuk nem kell csak 3-4 ország. Valaki segítsen!!:) Előre is köszi!!

Nem elérhető LapiszI

• PDA: Galaxy S8
« Reply #206 Dátum: 2010, 09 24, 03:04:55 »
Üdv mindenkinek. Végre lecseréltem az i900-at egy nullával hosszabbra. A navigációval akadt egy kis gondom. Konkrétan 6 különböző állítólag offline progit tettem fel a marketből, de egy sem működik. Különböző hibaüziket küld, vagy azt sem. Kérek szépen valakitől egy tippet, hogyan tovább. Nekem közép Európa térképeire lenne szükségem akármilyen, de offline programmal.
A készülék 1 hetes, független, nem rootolt, nem romcserélt, és nem működik a 3 gombos hókuszpókusz rajta.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #207 Dátum: 2010, 09 24, 06:54:19 »
Üdv mindenkinek. Végre lecseréltem az i900-at egy nullával hosszabbra. A navigációval akadt egy kis gondom. Konkrétan 6 különböző állítólag offline progit tettem fel a marketből, de egy sem működik. Különböző hibaüziket küld, vagy azt sem. Kérek szépen valakitől egy tippet, hogyan tovább. Nekem közép Európa térképeire lenne szükségem akármilyen, de offline programmal.
A készülék 1 hetes, független, nem rootolt, nem romcserélt, és nem működik a 3 gombos hókuszpókusz rajta.
Szerintem először a SGS topikban kellene ezzel foglalkozni: "A készülék 1 hetes, független, nem rootolt, nem romcserélt, és nem működik a 3 gombos hókuszpókusz rajta"

Nem elérhető bajzso

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #208 Dátum: 2010, 09 25, 13:32:43 »
Sziasztok!

Mondjátok meg legyetek szivesek, hogy honnan lehet letölteni a Motonav programot?

Köszönöm!

mod: Nem lehet, a motorola termékeihez megvásárolható, az egyéb lehetőség  :warez: ezen a portálon!
bajzso

Nem elérhető bajzso

• PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: Official Lollipop 5.0
« Reply #209 Dátum: 2010, 09 25, 23:03:09 »
Sziasztok!

Mondjátok meg legyetek szivesek, hogy honnan lehet letölteni a Motonav programot?

Köszönöm!

mod: Nem lehet, a motorola termékeihez megvásárolható, az egyéb lehetőség  :warez: ezen a portálon!

A fene tudta, hogy ez a motorola fizetős naviprogramja... Bocs...
bajzso

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #210 Dátum: 2010, 09 27, 14:06:54 »
Motonavval egy nyugati ország (jelen esetben Ausztria) Teleatlas térképének a használata esetén csak nekem nem enged házszámot írni a cím megadásakor? Csak keresztutcát tudok megadni.

Nem elérhető sztrogoff19

• PDA: Samsung Note3
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #211 Dátum: 2010, 09 28, 23:30:06 »
Üdv Mindenkinek,

annyiban szeretnék segítséget kérni, hogy a topic elejét olvasva szembesültem vele, hogy a Motonav progiból lehet térképeket törölni (térképek törlése nekem eddig eszembe se jutott  :oops:).

Nekem az SGS-en volt egy full-eu verziós Motonav, de mivel majd 2 giga helyet foglalt, hát töröltem és feltettem egy csak Mo.t tartalmazó CoPilot-ot.

Viszont a Motonav a szaggató menü ellenére is szimpatikusabb volt (mivel Igo alapú), mint a CoPilot, ezért inkább visszatenném.

Azt szeretném tudni, hogy mit és honnan kell törölnöm a Motonavban, hogy csak kis hazánk térképe maradjon rajta (a navi nekem csak munkában kell és csak szeretett hazánk határain belül).

Továbbá, az lenne még a kérdés számomra, hogy a Navon N470-es autós navim Mo. térképét (Igo8) fel tudom-e rakni a telefonon lévő Motonav alá ?

Ha igen, akkor hogyan és miként ?

A segítséget előre is köszönöm !
Aquila non captat muscas

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #212 Dátum: 2010, 09 29, 00:34:56 »
Annyi kiegészítést tennék, hogy közben a térképek törlését sikerült megoldani, így 1,9 giga helyett kevesebb mint 350 megát foglal. Elindult a progi, holnap letesztelem, hogy navigál-e rendesen.
Aquila non captat muscas

Nem elérhető sztrogoff19

« Reply #213 Dátum: 2010, 09 29, 02:15:50 »
Annyi kiegészítést tennék, hogy közben a térképek törlését sikerült megoldani, így 1,9 giga helyett kevesebb mint 350 megát foglal. Elindult a progi, holnap letesztelem, hogy navigál-e rendesen.

Ismét jelentkezem, csak szeretném jelezni, hogy az előző hozzászólásomban foglalt kérdésre is megtaláltam a választ - így ne fáradjon senki a válasszal - , sikerült egy 2010.03. havi térképet rápakolni
Aquila non captat muscas

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
« Reply #214 Dátum: 2010, 10 01, 06:37:49 »
Motonavval egy nyugati ország (jelen esetben Ausztria) Teleatlas térképének a használata esetén csak nekem nem enged házszámot írni a cím megadásakor? Csak keresztutcát tudok megadni.

Ha álló helyzetben ütöd neki az útvonalat, akkor enged házszámot is fektetve nem. Nem tudom miért van, talán az egyetlen hibája.???

Nem elérhető Jepy

• PDA: HTC 10
« Reply #215 Dátum: 2010, 10 01, 09:57:45 »
Sziasztok!
Letapadtam a Navigonnal.
Problémám a kovetkező: Navigál készülék Magyarországi címeken belűl, de amint beírok egy Német,Osztrák vagy határon túli címet, hibaüzenet jelez ki. "Cold not calculate route (472). Javaslata szerint állítsak mindent "allow"-ra. Speed profile-t Car-ra. Minden ALLOW-on van, mégsem tervezi meg az utat.
Mit tudnék tenni, hogy működjön a navigáció?
Köszönettel.

Nem elérhető Gabeboy

• PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJM2
« Reply #216 Dátum: 2010, 10 02, 13:35:39 »
Sziasztok!
Letapadtam a Navigonnal.
Problémám a kovetkező: Navigál készülék Magyarországi címeken belűl, de amint beírok egy Német,Osztrák vagy határon túli címet, hibaüzenet jelez ki. "Cold not calculate route (472). Javaslata szerint állítsak mindent "allow"-ra. Speed profile-t Car-ra. Minden ALLOW-on van, mégsem tervezi meg az utat.
Mit tudnék tenni, hogy működjön a navigáció?
Köszönettel.

Tudomásom szerint a próbaverzió nem tud határon átnyúlóan tervezni. Mintha olvastam volna a leírásában.

Nem elérhető nagual

• nagygabor.com
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3, Samsung Note 10.1 2014
« Reply #217 Dátum: 2010, 10 02, 15:17:08 »
Sziasztok,
Feltettem elöszőr a Sygicet, de borzasztóan nem jött be, nem csak lassú is de horror a cím beírása, nem elég inteligensen kezeli...

Majd most feltettem a NAVIGON-t ami gyorsabb, szebb, jobb, DE annak ellenére, hogy a térkép a megfelelő utat mutatja relatív pontosan, alul az utca névre mást ír ki és elég gyakran hülyeséget beszél pedig a térképén tökéletesen mutatja... pl.: Bécsi úton megyek, jól is mutatja, alatta mégis nagyszombat utcát ír végig. Mi lehet ennek az oka? Ki küszöbölhető?

Köszönöm.

Nem elérhető Lufibohoc

• weblapom
  • Navigáció / Navigation: TomTom
  • PDA: Sony Z1, Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: gyári, XXJVT Semaphore Amestris_Final_V5.2
« Reply #218 Dátum: 2010, 10 02, 20:08:04 »
Sziasztok!

Feltettem a telefonomra (Galaxy S) a Motonav, a Sygic, Ndrav programokat. Mennek is rendesen, de egyikben se találtam meg azt a funkciót, h ha alternatív utvonalat szeretnék, bejelölhetem azt, még szövegként, h valami le van zárva. Csak azt találtam, h lezárt út 200, 1000 stb m-re. Csak én vagyok figyelmetlen, h nem találtam meg, vagy tényleg nincs ez benne egyik programben se? (anno a TomTomban ez alap funkció volt)
http:\\kekesteto.p8.hu

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #219 Dátum: 2010, 10 02, 20:16:41 »
Galaxy S-n hogyan lehet külső Bluetooth (Globalsat BT-338) (Bluetooth GPS Mouse működik, de csak trial) antennát használni?  :ima:

Nem elérhető gerg0

• PDA: Galaxy S4 Mini
« Reply #220 Dátum: 2010, 10 02, 23:23:37 »
Galaxy S-n hogyan lehet külső Bluetooth (Globalsat BT-338) (Bluetooth GPS Mouse működik, de csak trial) antennát használni?  :ima:

még nem próbáltam, de ez legalább GPL

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #221 Dátum: 2010, 10 03, 11:04:58 »
még nem próbáltam, de ez legalább GPL

Köszi ezt próbáltam sajna nem működik  :'(

Nem elérhető faramasz

• PDA: Acer liquid S100
  • PDA ROM: Android 1.6 egyelőre :)
« Reply #222 Dátum: 2010, 10 09, 11:26:27 »
Sziasztok!

Most kaptam egy Acer Liquid androidos telefont, eddig winmo-s PDA-t buheráltam.

Az lenne a kérdésem, hogy akkor egyelőre nincs megfelelő felbontású iGO androidra?

Ahogy így nézegettem, jelenleg a motonav a legprofibb navigáció, ugye? Térképeket tekintve melyik a a legnaprakészebb? Sygic hogy áll?

Még 1 kérdés: androidra nem tudtok valami olyasmi oldalt, mint pl az omniára ami volt ( (i900.eoldal.hu)?

Nem elérhető anzo

• ROMMER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: I9100 SGS 2
  • PDA ROM: LS8 Anzo MOD
« Reply #223 Dátum: 2010, 10 09, 12:57:33 »
Sziasztok!

Most kaptam egy Acer Liquid androidos telefont, eddig winmo-s PDA-t buheráltam.

Az lenne a kérdésem, hogy akkor egyelőre nincs megfelelő felbontású iGO androidra?

Ahogy így nézegettem, jelenleg a motonav a legprofibb navigáció, ugye? Térképeket tekintve melyik a a legnaprakészebb? Sygic hogy áll?

Még 1 kérdés: androidra nem tudtok valami olyasmi oldalt, mint pl az omniára ami volt ( (i900.eoldal.hu)?
A Motonav IGO fájlokat használ így sztem ez a legnaprakészebb.
Ez az az oldal ahol mindent megtalálsz az androidodhoz ha még sem akkor kérdezz.

Nem elérhető faramasz

• PDA: Acer liquid S100
  • PDA ROM: Android 1.6 egyelőre :)
« Reply #224 Dátum: 2010, 10 09, 21:45:59 »
A Motonav IGO fájlokat használ így sztem ez a legnaprakészebb.
Ez az az oldal ahol mindent megtalálsz az androidodhoz ha még sem akkor kérdezz.

Ok, akkor a Motonav tökéletes lesz, csak a térképek frissessége miatt aggódtam elsősorban. köszi