2024, 12 19, 01:07:18

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223181 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
Re: Navigáció
« Reply #175 Dátum: 2010, 09 04, 06:58:03 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Itt is felteszem a kérdést mert elvileg ez a topicja. IGO 8-at honnan lehet letölteni androidra "legálisan"? Ha a válasz nem ide illő privátban is hálás köszönettel fogadnám a segítséget. :D
Hivatalosan nem tudom, hogy kiadták volna. Androidra egyébként tudtommal "csak" amigo van.

Szolgáltatók csomagolták készülék mellé (Telenor pl)
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #176 Dátum: 2010, 09 04, 20:06:33 »
Hivatalosan nem tudom, hogy kiadták volna. Androidra egyébként tudtommal "csak" amigo van.

Értem. És azt esetleg meg tudja mondani valaki hogy motonav-ot honnan lehet letölteni? Vagy bármilyen navigációt ami megy. Mert már napok óta próbálok navigációt varázsolni az X10-re de sehogy nem jön össze. Ha valaki tudna segíteni akár privátban  azt nagyon megköszönném  :ima: :ima: :ima:

Nem elérhető kismihi

• PDA: Samsung G935 FD S7 edge 64 gb; Samsung Tab S 10.5
  • PDA ROM: gyári
« Reply #177 Dátum: 2010, 09 06, 17:39:37 »
Üdv!

megpróbálom itt is...

Van egy kis gondom.....
Van a kicsin Motonav és Navigon is, de ha be van kapcsolva 10-20 percig a gép és használok különböző programokat a gps nem indul el csak ha újraindítom.... Mi lehet az oka, van rá vmi megoldás????

Köszönöm

Nem elérhető Johnsy

• PDA: HTC ONE X+
  • PDA ROM: 4.1.1
« Reply #178 Dátum: 2010, 09 08, 07:19:54 »

Hali
Én kb. 3 hete dobtam egy mailt a Igo-soknak, amiben arról érdeklődtem hogy lesz e- valaha Galaxy S-re android alapú navigációjuk, ugyanis kisseb felbontású kijelzőhöz már van, sajnos azóta sem válaszoltak  >:(, pedig  hivatalosan is megvenném, ha végre kidobnák.

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #179 Dátum: 2010, 09 08, 09:23:50 »
Üdv!

megpróbálom itt is...

Van egy kis gondom.....
Van a kicsin Motonav és Navigon is, de ha be van kapcsolva 10-20 percig a gép és használok különböző programokat a gps nem indul el csak ha újraindítom.... Mi lehet az oka, van rá vmi megoldás????

Köszönöm
Szia! Használj valami task killert,mert ha nincs elég memóriád, akkor csinálja ezt. Meg nem csak ezért jó,hanem ,mert nem merül úgy az aksi pl.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #180 Dátum: 2010, 09 08, 10:53:57 »
csak egy kérdés. melyik a jobb térképtípus? topmap, teleatlas vagy a navteq?
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #181 Dátum: 2010, 09 08, 13:47:57 »
csak egy kérdés. melyik a jobb térképtípus? topmap, teleatlas vagy a navteq?
Magyarország és közép Európa tekintetében egyértelműen a TopMap a legjobb. Nyugat Európában viszont a TeleAtlas viszi a pálmát.
Cáfoljatok rám ha rosszul tudom!
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #182 Dátum: 2010, 09 08, 13:49:18 »
Magyarország tekintetében egyértelműen a TopMap a legjobb. Nyugat Európában viszont a TeleAtlas viszi a pálmát.
Nem cáfollak :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #183 Dátum: 2010, 09 08, 15:45:44 »
Magyarország és közép Európa tekintetében egyértelműen a TopMap a legjobb. Nyugat Európában viszont a TeleAtlas viszi a pálmát.

Nem szeretnék bele vaúú.., de szerintem NyEu-ra kezd jobb lenni a Navteq.Kelet Eu-ra a véleményem uaz. :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aracco

« Reply #184 Dátum: 2010, 09 08, 16:59:54 »
Nem szeretnék bele vaúú.., de szerintem NyEu-ra kezd jobb lenni a Navteq.Kelet Eu-ra a véleményem uaz. :)
Na majd letesztelem!
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #185 Dátum: 2010, 09 08, 19:40:31 »
Na majd letesztelem!

Véleményt is kérek! ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető aracco

« Reply #186 Dátum: 2010, 09 08, 20:20:22 »
Véleményt is kérek! ;)
Talán a jövő év elején Ausztriában letesztelem Innsbruck és környékén. Utána mondok majd véleményt.
Tavaly télen Villach környékén a Navteq nem szerepelt túl jól. Faaker See kis utcáiban komoly gondjai voltak.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #187 Dátum: 2010, 09 08, 21:10:55 »
Talán a jövő év elején Ausztriában letesztelem Innsbruck és környékén. Utána mondok majd véleményt.
Tavaly télen Villach környékén a Navteq nem szerepelt túl jól. Faaker See kis utcáiban komoly gondjai voltak.

Hűű,addig lesz még pár új kiadás a térkép gyártók részéről. :D
nekem már a Navteq2009Q4-es is jobb volt vmiért itt a környékemen.Rajta voltak olyan új változások amik még a TA2010Q2-en nem.
Illetve nem tudom mi az oka annak,hogy pl. a gyors út beállításnál az optimális útvonalat adja ellenben  TA-val, ami egy kicsit megkerüli úgymond az egyenest.

Nem elérhető aracco

« Reply #188 Dátum: 2010, 09 08, 22:56:57 »
Hűű,addig lesz még pár új kiadás a térkép gyártók részéről. :D
nekem már a Navteq2009Q4-es is jobb volt vmiért itt a környékemen.Rajta voltak olyan új változások amik még a TA2010Q2-en nem.
Illetve nem tudom mi az oka annak,hogy pl. a gyors út beállításnál az optimális útvonalat adja ellenben  TA-val, ami egy kicsit megkerüli úgymond az egyenest.
Az én környékemen a navteq nem szerepelt túl jól. Sokkal részletesebb mint a TA, viszont az utak geometriai elhelyezkedése néha fényévre van a valóságtól. Mérges is lettem, ha már feltérképezik az utakat akkor "rajzolják" már be úgy ahogy az tényleg van.
Na mindegy, Magyarországon úgy is TM-ot használok.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #189 Dátum: 2010, 09 09, 10:22:30 »
Az én környékemen a navteq nem szerepelt túl jól. Sokkal részletesebb mint a TA, viszont az utak geometriai elhelyezkedése néha fényévre van a valóságtól. Mérges is lettem, ha már feltérképezik az utakat akkor "rajzolják" már be úgy ahogy az tényleg van.

Talán velünk felhasználókkal van a baj,hogy amit használunk azt szeretnénk tökéletes legyen.Ezért cserélgetjük a Rom verziókat is a Samun, mert azt is úgy szeretnénk betudni ahogyan az meg lett álmodva.
Ezért is próbálgatjuk az új megjelenésű térképeket.
De addig míg az emberi tervezés és azok elkapkodott vagy akaratlan fejlesztési hibái fennállhatnak, sosem várhatunk tökéletes dolgokat. Meg kell elégedni azzal ami van.
Örülök annak  amit 15 évvel ezelőtt nem is álmodtam volna,hogy egy kütyü mondja meg,merre is menjek és nem a térképet bogarászva vész villogóval lehetetlenkedjek az úton.
Ez(remélem jó a link) 08.26-án állítólag vhol Mo-on.

Nem elérhető aracco

« Reply #190 Dátum: 2010, 09 09, 20:46:45 »
Talán velünk felhasználókkal van a baj,hogy amit használunk azt szeretnénk tökéletes legyen.Ezért cserélgetjük a Rom verziókat is a Samun, mert azt is úgy szeretnénk betudni ahogyan az meg lett álmodva.
Ezért is próbálgatjuk az új megjelenésű térképeket.
De addig míg az emberi tervezés és azok elkapkodott vagy akaratlan fejlesztési hibái fennállhatnak, sosem várhatunk tökéletes dolgokat. Meg kell elégedni azzal ami van.
Örülök annak  amit 15 évvel ezelőtt nem is álmodtam volna,hogy egy kütyü mondja meg,merre is menjek és nem a térképet bogarászva vész villogóval lehetetlenkedjek az úton.
Ez(remélem jó a link) 08.26-án állítólag vhol Mo-on.

A térképgyártók már csak ilyen méregetősek!

Nem elérhető Garp

• Navigáció / Navigation: IGO 8.4.2
  • PDA: HTC Legend
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #191 Dátum: 2010, 09 10, 15:08:49 »
Sziasztok!
Hogy lehet Igo-n beállítani, hogy kereszteződésben mutassa a sáv irányokat? Láma vagyok, tudom, de ha megfeszülök, sem jön elő.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #192 Dátum: 2010, 09 10, 15:14:01 »
Sziasztok!
Hogy lehet Igo-n beállítani, hogy kereszteződésben mutassa a sáv irányokat? Láma vagyok, tudom, de ha megfeszülök, sem jön elő.
Szia!
Asszem az verziófüggő vagy térképfüggő, sajnos nem vagyok biztos benne  :-X

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
« Reply #193 Dátum: 2010, 09 10, 19:21:49 »
Szia!
Asszem az verziófüggő vagy térképfüggő, sajnos nem vagyok biztos benne  :-X
Verziófüggő. Ha tudja akkor beállítások - sávinfó vagy valami hasonló, de itt is csak azt lehet állítani, hogy alul vagy felül legyen (rég volt)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #194 Dátum: 2010, 09 10, 22:16:20 »
NAVIGON!
Ma  teszteltem és le vagyok nyűgözve.Nagyon jól muzsikál adat forgalom nélkül.Nagyon gyors és pontos.Nem akadozik a prrogram funkciók közben.Nem veszít holdat és alagút után is gyorsan helyre áll.Címkersésnél kettő lehetséges útvonal közül választhatunk.
Egy a hátránya(remélem nem sokáig kell várni a Froyo2.2-re),hogy csak belső SD-ről megy, így ez teljes EU-val 2GB veszteség.
Maga  a program egyszerű beállításokkal rendelkezik,de szerintem pont elég egy jó navigációhoz.
Azt hiszem meg van az amit kerestem erre a készülékre.
Az ára is elfogadható.Most 60Euro Europa 40 országával.
Na ilyenkor gondolkozok el az NNG-én,hogy miért nem dobják ki Droidra a sima 8.3-as verziót.Szerintem tömegek vásárolnák egy ugyan ilyen áron.
De ŐK nem akarnak pénzt keresni csak sírni,hogy sok a  :warez:.
Az elsők között lennék a vásárlók soraiban ha ez egyszer megvalósulna.Mivel egy olyan készülékem van ami megérdemel egy jogtiszta szoftvert.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #195 Dátum: 2010, 09 11, 21:39:51 »
NAVIGON!
Ma  teszteltem és le vagyok nyűgözve.Nagyon jól muzsikál adat forgalom nélkül.Nagyon gyors és pontos.Nem akadozik a prrogram funkciók közben.Nem veszít holdat és alagút után is gyorsan helyre áll.Címkersésnél kettő lehetséges útvonal közül választhatunk.
Egy a hátránya(remélem nem sokáig kell várni a Froyo2.2-re),hogy csak belső SD-ről megy, így ez teljes EU-val 2GB veszteség.
Maga  a program egyszerű beállításokkal rendelkezik,de szerintem pont elég egy jó navigációhoz.
Na ilyenkor gondolkozok el az NNG-én,hogy miért nem dobják ki Droidra a sima 8.3-as verziót.Szerintem tömegek vásárolnák egy ugyan ilyen áron.
De ŐK nem akarnak pénzt keresni csak sírni,hogy sok a  :warez:.
Az elsők között lennék a vásárlók soraiban ha ez egyszer megvalósulna.Mivel egy olyan készülékem van ami megérdemel egy jogtiszta szoftvert.
osztom a véleményed!
azt megnéznéd, hogy milyen friss a magyar térkép? pl.: újM6 van rajta?
 :ok:

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #196 Dátum: 2010, 09 12, 03:13:40 »
Az lenne a kérdésem, hogy mi a helyzet Android fronton a TMC (dugófigyelő) szolgáltatással

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #197 Dátum: 2010, 09 12, 04:34:42 »
Környékfüggő. Budapest határa pl. csak a főútvonalok mentén van TA-ban megcsinálva, egyébként durván pontatlan (érdemes összevetni a Királyok útját: You are not allowed to view links. Register or Login vs You are not allowed to view links. Register or Login). A fenti egyébként azért vicces, mert Budakalász-nak arra a területére ez az egyetlen hely, ahol be lehet menni (a másik, ami jelezve van a híd felépítése óta le van zárva).

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #198 Dátum: 2010, 09 12, 04:37:04 »
NAVIGON!
De ŐK nem akarnak pénzt keresni csak sírni,hogy sok a  :warez: .
Egy baja van: az iGo8-hoz (amit sajnos nem portolnak) és sygichez képest elég kevés információt mutat a navigálás közben.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #199 Dátum: 2010, 09 12, 10:26:19 »
osztom a véleményed!
azt megnéznéd, hogy milyen friss a magyar térkép? pl.: újM6 van rajta?
 :ok:

A letöltési linkben2010.02, de rajta van az M6-os!!!
Zsír!!! :ok: