2024, 12 18, 22:44:14

Szerző Téma: Navigáció  (Megtekintve 223174 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bcbeci

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: 2.1
Re: Navigáció
« Reply #150 Dátum: 2010, 08 11, 20:39:49 »
Csak az érdekesség kedvéért írom:
Múlt héten kipróbáltam a sygic 8.14-et. Budapesten jól navigált, de Siófok és környékén (egy-két kisebb településen) katasztrófális volt. Egyszer úgy elkavart, hogy azt hittem kivágom az ablakon. Sajna nem volt más navi telepítve. Vidékre nem ajánlom senkinek.
Eddig az igo és klónjai váltak be a legjobban. Talán a topmap térképek miatt jobbak. Remélem lesz igo hamarosan 800as felbontásra is androidon, mert ez a motonav olyan felemásra sikeredett.

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: HTC M8, iPad Mini
  • PDA ROM: Revolution HD 53.1, 6.12.401.4-es build
« Reply #151 Dátum: 2010, 08 11, 22:01:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak az érdekesség kedvéért írom:
Múlt héten kipróbáltam a sygic 8.14-et. Budapesten jól navigált, de Siófok és környékén (egy-két kisebb településen) katasztrófális volt. Egyszer úgy elkavart, hogy azt hittem kivágom az ablakon. Sajna nem volt más navi telepítve. Vidékre nem ajánlom senkinek.
Eddig az igo és klónjai váltak be a legjobban. Talán a topmap térképek miatt jobbak. Remélem lesz igo hamarosan 800as felbontásra is androidon, mert ez a motonav olyan felemásra sikeredett.
a motonav egy az egyben igo amigo, csak más a grafikája
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető krisz0808

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone 5
  • PDA ROM: Gyári IOS 7.0.2
« Reply #152 Dátum: 2010, 08 13, 15:11:32 »
Sziasztok!
Én is szemezgetek egy pár androidos készülékkel. Csak nem tudok dönteni. Nekem a legfontosabb tulajdonság a GPS. Tudnátok sagíteni abban, hogy milyen felbontáson mennek gps programok?
Előre is köszi!

Nem elérhető Péterke

• Navigáció / Navigation: iGo my way
  • PDA: Samsung Galaxy Spica
  • PDA ROM: PDA: I570EXXJD2
« Reply #153 Dátum: 2010, 08 13, 15:30:35 »
Sziasztok!
Én is szemezgetek egy pár androidos készülékkel. Csak nem tudok dönteni. Nekem a legfontosabb tulajdonság a GPS. Tudnátok sagíteni abban, hogy milyen felbontáson mennek gps programok?
Előre is köszi!
Az igo egyelőre , ha jól tudom csak 320*480-ra van (pl a spica),de a motonav, ami pont ugyan az (az igo térképek mennek rajta) abból van nagyobb felbontás...a sygic, ami bizonyos szempontból jobb, az érdekes módon felbontástól független,mert a spicán és a galaxy s-en is tökéletesen működik. De írjon más is:)

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #154 Dátum: 2010, 08 16, 18:40:03 »
Én már a Primo-t várom. Bezzeg a mocsok Win. mobilra már kiadták. Ami azért érdekes, mert mint ha nem követnék az egyértelmű változásokat a Nav'Go-nál! Szerintem most WinMo.-ra fejleszteni a leggazdaságtalanabb.   
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető Miauut

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • mentősofőr
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 6
« Reply #155 Dátum: 2010, 08 16, 20:29:30 »
Az igo egyelőre , ha jól tudom csak 320*480-ra van (pl a spica),de a motonav, ami pont ugyan az (az igo térképek mennek rajta) abból van nagyobb felbontás...a sygic, ami bizonyos szempontból jobb, az érdekes módon felbontástól független,mert a spicán és a galaxy s-en is tökéletesen működik. De írjon más is:)

Hát egy picit vitatkoznék veled ;)
A motonav lehet, hogy ugyan arra a motorra épül, de a kinézete... a tudása ...
nem lehet egy lapon emlegetni az igo8+gurjon skinnel.

Miauu
Nokia 7710 -> Htc Universal -> Htc Kaiser -> i900 Omnia -> Htc Advantage -> SExperia X10 -> Galaxy Note -> Asus Pf2 > Honor6

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #156 Dátum: 2010, 08 16, 20:40:07 »

Miauu
Nem is a winmos igo-val kellene összehasonlítani, hanem az igo androiddal, vagy az amigoval.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #157 Dátum: 2010, 08 16, 21:28:15 »

Miauu
egy az egyben ugyan az, mint a navigonos igo amigo, ami pna-n fut. csak nem fehér háttér és lekerekített buborkékok, hanem fekete/kék és kockás
menüje, tudása, térképei, minden teljesen ugyan az
DROPBOX HASZNÁLATI LEÍRÁS (HOGY NE KELLJEN KÉTNAPONTA TÖBB EZER FÁJLT VISSZAÁLLÍTANUNK)

Nem elérhető Péterke

« Reply #158 Dátum: 2010, 08 16, 22:12:19 »
egy az egyben ugyan az, mint a navigonos igo amigo, ami pna-n fut. csak nem fehér háttér és lekerekített buborkékok, hanem fekete/kék és kockás
menüje, tudása, térképei, minden teljesen ugyan az
Igen, erre gondoltam én is. Windowsosról én nem is nyilatkoznénk,mert nekem nem volt soha win-es pda-m.

Nem elérhető jolenetudni

• Navigáció / Navigation: most akarok azért vagyok itt:)
  • PDA: SGS
  • PDA ROM: i9000XXF3
« Reply #159 Dátum: 2010, 08 19, 17:17:45 »
hali emberek 2 hete van samsung galaxy-m szeretnék rá valami offline navigáciot? melyik lenne a legjobb megoldás jelenleg? elolvastam végig a forumot de ki ezt irja jobbnak ki azt:)

Nem elérhető nabis

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #160 Dátum: 2010, 08 19, 17:39:57 »
hali emberek 2 hete van samsung galaxy-m szeretnék rá valami offline navigáciot? melyik lenne a legjobb megoldás jelenleg? elolvastam végig a forumot de ki ezt irja jobbnak ki azt:)
motonav elég gyorsan talál jelet, igo térképeket használ, gyakorlatilag egy fapados igo. elég jó
sygic se rossz, de nekem az lassan talált jelet, de más a készülékem. próbáld ki mind2őt

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
  • Navigáció / Navigation: spirálkötésű térkép
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mikor mi
« Reply #161 Dátum: 2010, 08 19, 22:00:56 »
motonav = szinte ugyanaz, mintaz igo amigo a maga előnyeivel és hátrányaival (pl. navigálás közben a sebesség kijelzése ha jól tudom nem megoldható). Ezenkívül kicsit fagyogatós. Előnye, hogy topmap térképeket használ

igomyway = csak qvga készülékekhez ajánlott használni, í]y nem próbáltam még.

navigon = viszonylag kevés funkcióval rendelkezik (a sebességet kiírja, de érkezési idő és hasonlót nem mutat, bár a screenshotokon láttam, hogy ilyet is tud), de gyors, nem nagyon fagy, ezenkívül navteq térképekkel üzemel (mint pl. a garmin cuccok, vagy a bing maps)

sygic = legtöbbet tudó navigáció, cserébe kell neki sd kártya, és teleatlas térképeket használ, mint a google maps vagy a tomtom (és amelyekkel mellesleg nekem már nagyon meggyűlt a bajom)

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető jolenetudni

• Navigáció / Navigation: most akarok azért vagyok itt:)
  • PDA: SGS
  • PDA ROM: i9000XXF3
« Reply #162 Dátum: 2010, 08 19, 22:47:22 »
motonav = szinte ugyanaz, mintaz igo amigo a maga előnyeivel és hátrányaival (pl. navigálás közben a sebesség kijelzése ha jól tudom nem megoldható). Ezenkívül kicsit fagyogatós. Előnye, hogy topmap térképeket használ

navigon = viszonylag kevés funkcióval rendelkezik (a sebességet kiírja, de érkezési idő és hasonlót nem mutat, bár a screenshotokon láttam, hogy ilyet is tud), de gyors, nem nagyon fagy, ezenkívül navteq térképekkel üzemel (mint pl. a garmin cuccok, vagy a bing maps)

sygic = legtöbbet tudó navigáció, cserébe kell neki sd kártya, és teleatlas térképeket használ, mint a google maps vagy a tomtom (és amelyekkel mellesleg nekem már nagyon meggyűlt a bajom)

tehát sd kártya hiányában maradt a motonav vagy a navigon..köszönöm

Nem elérhető Péterke

« Reply #163 Dátum: 2010, 08 19, 22:53:25 »

Én azt tudom javasolni, bár nem vagyok nagy szakértő, hogy a sygic nagyon jó, hallottam, hogy a térképek nem mindig jók, de eddig nem tapasztaltam. Horvátországban még jobb is volt, mint az igo térkép (ami össze vissza navigált)

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #164 Dátum: 2010, 08 19, 23:03:47 »
Én azt tudom javasolni, bár nem vagyok nagy szakértő, hogy a sygic nagyon jó, hallottam, hogy a térképek nem mindig jók, de eddig nem tapasztaltam. Horvátországban még jobb is volt, mint az igo térkép (ami össze vissza navigált)
Ez furcsa, mert a topmap a teleatlas térképeiből indult ki anno, azokat fejlesztegeti tovább.

Disclaimer: Nem én vagyok itt a legokosabb, privátban csak akkor írj, ha biztos vagy benne, hogy én vagyok az egyetlenegy ember a világon aki segíteni tud neked (bár szeretném néha ezt hinni, ez általában nem igaz). MSN-en sem veszek fel ismeretlenek ismeretlenül. És skypeon sem. Mást meg nem használok.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #165 Dátum: 2010, 08 29, 11:36:47 »
Sziasztok! :warez:
Nem szeretnék warezkedni,csak arról lenne szó, hogy szeretném ha a Motonav a Content mappát a 16GB-os SD-én találná és nem a belső merevlemezre keljen felpakolnom az egészet.
Erre van vmi megoldás?
Mivel nem szeretnék ebből itt bajt,erről inkább priviben!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lalakov

• PDA ROM: I9000XWJPF
« Reply #166 Dátum: 2010, 08 31, 08:32:30 »
Sziasztok!

Pár kérdést szeretnék feltenni a Motonav-val kapcsolatban.
Letöltöttem egy májusi frissítést, van egy dem nevű mappa benne ez a fájl: Europe_NASA.dem . Ez mi?
És egy ilyen mappa global_cfg, amiben global_cfg.zip van. ?
Ha új speedcam-eket másolok be akkor SpeedcamUpdates.spud-ot is módosítanom kell az újra(illetve a frissítésben van még egy speedcam.spdb fájl is)?
És a Basemap-et mikor kell frissíteni?

A kocsiban bluetooth-os headset-et használok. A navigáció hangja hol fog szólni? Lehet választani?
Mi történik bejövő hívásnál, a hang irányítás elmegy és csak a képi marad?

Köszönöm

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #167 Dátum: 2010, 08 31, 09:02:49 »

A sygic 8.14-hez már vannak navteq térképek is. Fel is tettem. A Teleatlaszhoz képest eszméletlenül részletes.
Nagyon jó!!!  :ok:
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #168 Dátum: 2010, 08 31, 09:49:23 »
Találtam egy új navigációt, hátha érdekel valakit :) Egyelőre még csak WinMo-ra és iPhone-ra érhető el, de nem soká Androidra is jön, hátha valakit érdekelne. :)

Cikk róla: You are not allowed to view links. Register or Login

(Nem találtam általános WinMo témát, azért írtam inkább ide)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető light

• Navigáció / Navigation: waze / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy A3 (2017)
  • PDA ROM: AP320FLXXU1AQA5
« Reply #169 Dátum: 2010, 08 31, 12:45:34 »
Sziasztok!

Letöltöttem egy májusi frissítést, van egy dem nevű mappa benne ez a fájl: Europe_NASA.dem . Ez mi?
[...]

Európa domborzati térképe.

Nem elérhető sztupy

• Support-ER
    • SztupY.hu
« Reply #170 Dátum: 2010, 08 31, 19:54:45 »
A sygic 8.14-hez már vannak navteq térképek is. Fel is tettem. A Teleatlaszhoz képest eszméletlenül részletes.
Nagyon jó!!!  :ok:
Ha ez igaz, akkor a dilemmám végre megoldódik :)

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #171 Dátum: 2010, 08 31, 20:52:02 »
Ha ez igaz, akkor a dilemmám végre megoldódik :)
Igaz bizony, ma ki is próbáltam!
 :ok: :ok: :ok: :ok:
Teleatlast magasan veri! Már majdnem TopMap szintő ez a térkép.
Eddig egy megvalósult álom!  :taps: (kisebb rémálmokkal)
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #172 Dátum: 2010, 09 01, 06:54:20 »
Sziasztok!

Ha új speedcam-eket másolok be akkor SpeedcamUpdates.spud-ot is módosítanom kell az újra(illetve a frissítésben van még egy speedcam.spdb fájl is)?

1. törölni mindent a speedcam könyvtárból (biztonsági mentés!)
2. speedcam.txt (új) bemásolása ide
3. iGO elndít, vár, örül!

kb.
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #173 Dátum: 2010, 09 02, 11:39:01 »
Sziasztok!

És a Basemap-et mikor kell frissíteni?

Köszönöm
Az Europe_NASA.dem , Európa Domborzati térképe így lesznek hegyeid völgyeid ;). A Basemap-et pedig nem szükséges frissíteni.

Nem elérhető Enderson

• PDA: Iphone 6
  • PDA ROM: IOS 8.1.2
« Reply #174 Dátum: 2010, 09 04, 00:14:23 »
Sziasztok! Itt is felteszem a kérdést mert elvileg ez a topicja. IGO 8-at honnan lehet letölteni androidra "legálisan"? Ha a válasz nem ide illő privátban is hálás köszönettel fogadnám a segítséget. :D